georg Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2006 Taky mám dva přírustky, u toho kalibru 52 se mi nějak nepozdávají ručičky - jako by tam byly dány nové po 20 letech (tzn. před 20 lety?). A ceny: kal. 96 - 350,- Kč kal. 52 - 70,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2006 Ty rafičky tam opravdu nepasují. Podle mě tam patří jako je ta vteřinovka, ta bude origoš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2006 Já zase myslím, že ty ručičky jsou původní. Dvoje primky s kal. 52 a touto kombinací ručiček jsem koupil na strojky pro PRIMA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2006 Počkejte, až bude hotová katalogizace. Do té doby by byly snahy o takovouto diskuzy jen vytvářením historie, která měla svůj vlastní běh. Ani já nejsem sto na tyto dotazy odpovědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2006 Ty rafičky tam opravdu nepasují. Podle mě tam patří jako je ta vteřinovka, ta bude origoš. Jedny takové mám, chybí tam vteřinovka, ale ručky tam mají být asi tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2006 Podle mne by tam také měly být ty šípové, profilované. Mám doma kus se stejným číselníkem jako má Ondraj, i když jiný design pouzdra. Zajímavé na něm je to, že sklíčko mělo zevnitř nalepenou lupu u datumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2006 Pravda je, že ty co myslím mají jiný ciferník ke kterému se ty ručky hodí víc. Ale jsou oboje kalibr 52. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hracicka Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2006 Již starší drancování, tentokrát příbuzných http://xs.to/xs.php?h=xs66&d=06050&f=autprim.jpg to Lukáš. Na zápěstí nosím safír, automat a nerez. Sbírka se na zápěstí netahá, i když jsem kolikrát v pokušení. Ale pot na mosazi, a plastová sklíčka to moc nemilují. Jo a PRIM Sport I.gen. ve vyborném stavu za desetinu, to jsem se fakt pobavil. Prolez jsem všemožné burzy, hodinářství, bazary, zastavárny, vetešnictví , Antiky, a zeptal se spousty známých, ale nebudeš tomu věřit, ale nenarazil jsem ani na jedny. Tedy myslim ani na jedny v sberatelském stavu. Našel jsem jedny v ubohem stavu, kde luneta byla odřená na 90%, ciferník jen mlhavě ukazoval čas, a datumka byla nečitelná - byly v Praze - Nuslích za 600,- Kč a potom jedny s plesnivým ciferníkem, neoriginálními ručkami, prasklým sklem a mosazí odřenou do hloubky 2mm za cenu 700,- v Budějovicích. Oboje funkční, ale do sbírky nepoužitelné. Myslím, že pokud někdo kupuje strojky, aby je pak vyměnil za nové hodinky, tak může brát cokoliv co je levné, pokud ale buduješ sbírku, tak na peníze tolik koukat nemůžeš. Stejně si myslím, že ty poslední Sporty v Nerudovce někdo koupí, a další se dlouho neobjeví. Vím o čem mluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2006 to Hračička: Samozřejmě, že se ty v Nerudovce prodají, každá věc má svého kupce. Nepsal jsem, že ty mé jsou ve výborném stavu, ale jsou funkční a zachovalé. Jelikož budu měnit pouzdro za nerezové, tak mi stejně na pouzdru tolik nezáleží. Myslím, že by to ale vyřešilo i nové pokovení původního pouzdra. To prolézání bazarů je hodně o štěstí, to co já koupím, tak ty za pět minut už nekoupíš a naopak a teď je tu padesát takových Prim bláznů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2006 o víkendu jsem byl nakupovat nějaké hodinky na burze a začínám se divit co se to rozpoutalo za šílenství. 2Lukaš a Hračička pánové nevím odkud jste /snad Praha/ já jsem teda z OV ale hodinky prim 1,gen ve slušném stavu není naprosto žádný problém prodat za 2500Kč u některých i více. Cena se vyšponovala z původních 1500 na téměř dvojnásobek během 15minut. Sám vlastním 2ks prim 1.generace v excelentním stavu a neměl bych problém /kdybych chtěl/ je prodat 3000/ks. Ne nechci na tom vydělat, jsem rád že tak pěkné mám do sbírky, ale součásná cena v Ov tomu naprosto odpovídá, neříkám že je to přiměřené, ale poptávka po nich prostě neklesá. Proto říkám Lukáši pokud máš možnost nakoupit 1,gen za tyhle peníze tak nukupuj - o případné zájemce nebudeš mít nouzi, teda pokud bys to dělal pro kšeft. Mě to nějak nebere, ale asi před časem jsem tady na fóru nabízel prim sport 1,generace a nestačil jsem se divit kolik lidí se mi ozvalo a jak se vyšplhala cena - prodával jsem je jen proto že už dvoje mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2006 Pánové! Pomožte-sháním v posstatě jakékoliv promky s mimostřednou ručičkou a stále nic.. kdo pomůže??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2006 Chlape hromská to musíš zajít do nějaké zastavárny nebo koupit inzertní noviny nebo zajít do hodinářství vždyť je toho fůra tak nebuď líný a pohni se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2006 Radimk: I v Praze jich je po bazarech spousta a pěkných. Ale kluci, jak varují ostatní, neprojevujte před těmi bazarníky takovou radost, oni si potom myslí, že mají kdovíco. Já tam taky většinu nechal (nepotřebuji mít doma 50 strojků za týden). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2006 to mnovace: To nám začínají ceny pěkně stoupat. Viděl jsi na burze nějaké jiné zajímavé Prim? Přesně jak píše Petr S, nesmíme přistoupit na ceny zastavárníků (všichni nejsou znalci ) A když se dá koupit kalibr 80 za 10Kč.... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2006 Trošku mne děsíte. Aby za chvilku nebyly ty původní Sporty Igen dražší, než cena jejich kompletní renovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2006 2Lukáš no také jsem trošku uletěl ale jen z toho důvodu že byly nové znovu říkám úplně nové zlaté prim TV obdélník automat ty hodinky byly totální originál vše původní a podle všeho celou tu dobu ležely v pouzdře v šuplíku, ani jeden škrábanec ani kousek špíny pouzdro se lesko jako by bylo včera vyrobeno - dost dlouho jsem je prohlížel a nechápal jestli to není skládanka no tak jsem mu 600 dal a bylo ---- fakt jsem z nich hotový. A největší překvapení bylo když za mnou přišel jeden ,,sběratel,, - mám obavu, že byl tady z tohoto fóra a nabízel mi za ně z fleku 1600 ale nedal jsem mu je - mám je do sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2006 To mnovace: To nebyl úlet, ale úžasná klika. Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2006 Spousta jich asi je, jak říkáte, ale utíkají přede mnou!! No mám něco volna, jdu obejít Zlín.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2006 To mnovace: opravdu klika, cena víc než pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2006 Myslím si, že cena bude přímo úměrná snaze, kterou nalezení nějakého vyjímečného kousku budete věnovat. Ten kdo nebude chtít ztrácet čas si radši připlatí. Tak to je. Přesto si myslím, že těch hodinek na nás všechny čeká někde po zásuvkách alespoň 3 miliony kusů. I kdyby jste je viděli na něčím zápěstí, dají se sehnat. Už se mi stalo, že jsem hodinky vyměnil dotyčnému za nové quartzové a on byl spokojený jako želva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se