Návštěvník admira Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 (upraveno) The Citizen - CTY57-1272 Caliber No. 0910 Weight 121g Thickness 11.3mm (design value) Case size 37.0mm Stainless Steel Case White coated surface treatment Dual spherical sapphire crystal glass (anti-reflective coating on both sides) Three-band push type clasp broken tree Automatic + manual winding Duration of 42 hours (at maximum hoisting) Number of jewels: 27 jewels Early date correction 10-year manufacturer's warranty Free Inspection Price $3600,- Grand Seiko - SBGR053 Caliber No. 9S65 Weight 140g Case Thickness 13.3mm Case size 37mm 10 ATM water resistant Duration of 72 hours (at maximum hoisting) Number of jewels: 35 High definition dual-curved sapphire crystal with anti-reflective coating Case Material: Stainless steel Band material: Stainless steel Clasp type band: three fold formula one push Band width: 19mm Warranty: Manufacturer 2 year free warranty Includes: instruction manual / warranty / Only BOX Price $3700,- Royal Orient - WE0011EK Caliber: 40M50 Case Material: Stainless Steel Glass material: sapphire glass (nonreflective coating) Glass material (back): Sapphire glass (nonreflective coating) Band Material (Surface Treatment): Stainless Steel Band width: 19mm Clasp: Three fold expression push Waterproof: 10 atm Driving time: 40 hours Thickness: 12mm Diameter: 36.0mm Automatic (with manual winding) Number of jewels: 22 Warranty: 2 years Price: $1600,- Upraveno 28. března 2011 uživatelem admira
spiderer Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 GS ve velikosti 41-42mm a bude vymalovano
Návštěvník Jan M Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 (upraveno) Jasně Seiko nebo Citizen. Nakonec jsem hlasoval pro GS, ale jistý si nejsem.Jinak si myslím že práve střídmé rozměry jsou velikou předností top řady těchto dvou značek. GS je asi nadčasovější a Citizen zase modernější ale méně "trvanlivý". edit: Tah mají The Citizen bezkonkurenční! Alespoň dle fota a jiných na netu.. Upraveno 28. března 2011 uživatelem Jan M
Návštěvník admira Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Bylo to tesne, ale GS ma ten ciselnik na me docela moc "popsany": seiko, grand seiko, GS, automatic, japan... Za me tedy Citizen.
Dantechno Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 GS. Rezerva chodu, jmeno... A ze jsou trosku vic popsane? Jen at kazdej vidi , ze to nejsou petky To Royaly maj trosku moc zasypanej cifernicek....
gougy Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 (upraveno) GS ve velikosti 41-42mm a bude vymalovano To už jsme u Tchiba řešili Jinak jsem tentokrát hlasoval pro The Citizen. Excelentní záležitost v ještě nenápadnějším (a imho mnohem čistějším) provedení s kvalitou zcela jistě srovnatelnou s GS. Edit: no a ten průhled do ráje, málem bych zapomněl.. Upraveno 29. března 2011 uživatelem gougy
Martz Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Za mě jednoznačně a jedině - Grand Seiko BTW když už takovej výběr, tak se vedle určitě neztratí Seiko SARB033, designově úplně stejné, cenově o řád jinde, value for money - excelentní.
Návštěvník Snow Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 U mě vyhrály na celé čáře The Citizen. Strojovna musí být skvělá, zpracování neméně a náramek vypadá opravdu luxusně.
vraby Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Náramek a tvar pouzdra tak že CITIZEN.
Josef01 Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 (upraveno) Mě se líbí Seiko, ale ty peníze bych za to nedal. Za to si koupím Omega De Ville v podobném provedení na eBay a to nové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. března 2011 uživatelem Josef01
lub Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 zajímavé, jak jsou si ty dva modely, aspoň na první pohled, podobné. volím GS - tvar pouzdra a sympatie ke značce.
organic Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Jak miluju Grand Seiko, tak v tomto případě volím Citizen. Není jim co vytknout.
PavelK Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Těžko bych se rozhodoval mezi Citizen, kde se mi víc líbí tvar pozdra a méně popsaný ciferník, a Grand Seiko, u kterých se mi zas líbí stroj.
Dantechno Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 me se zase vic libi GS pouzdro , pripada mi takovy macatejsi.... Od Citizenu jen Chronomaster
sibirnaya Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 volim si tebe, picachu. ty citizeny vypadaj jak hodinky za 150USD, to uz fakt neni nic pro me. takze asi ty GS..
organic Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 A mne se prave ta neokazalost na techto Citizenech libi. Na prvni pohled muzou vypadat "lacine", ale zpracovani bude prvotridni. Underestimate bude ale i u GS
NIGHTinGALE Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Rozhodně Citizen. U těchto konkrétních GS se mi vůbec nelíbí tvar pouzdra. Přijde mi to jako nepovedenej pokus o sportovní oblekovky. Orient mi vadí, prostě mám problém překousnout ten název. I když u těchto alespoň není to jejich divný logo.
Radimk Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Tady je vidět, že když dva (tři) dělají to samé, je to vždycky jiné. Hlas sem dal samozřejmě GS, mají takové "plnotučné" pouzdro. A to píšu i při vědomí velikosti.A pak.. asi Orient a nakonec Citizen, ale tam už je to jedno. Orient má špičkové zpracování už i v nižší řadě, určitě i v této prémiové nebude chyby. Citizen jsem nezkoušel, ale trochu je u mě limituje tvar pouzdra u nožek.
jankoxxx Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 u mna to vyhrava jednoznacne Citizen. nikto to tu nespomenul - ta korunka na GS vyzera NECHUTNE, odstava tam ako BRADAVICA.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se