tharvi Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 (upraveno) Vazeni Prim(aci), jak jste jiz urcite vysledovali, mame tady dalsi Prim ackou kolekci od Beaty. Zacnu hodinkama v cervene uprave s oznacenim PRIM Bea 41 Q. Jelikoz jsou to damske hodinky, civel jsem na ne asi hodinu s pritelkyni. Ona jako bezcitny kritik naznacila zcestnost nazvu mest na ciferniku. Ani jeden z nas ve vyberu mest nenasel nejakou spojitost. Ze by mesta mody, kde by beata rada natrvalo pusobila? Tak to by tam potom mesmela take chybet Moskva Jo a Praha tam je ve stylu... "to by mne cesi sezrali, kdbych tam tu Prahu nedala', tak ji tam teda prilepila, ale drobnym pismem tak, ze ji nikdy skoro neni videt. Dle meho nazoru bez Prahy by vypadaly o neco lip. Kriklave barvy jsou moderni, ovsem v kombinaci s dalsimi barvami beata posunula tyto hodinky do kategorie 20-35 let. Mozna to byl zamer, mozna jen recese. Zato bezkreativni rucicky tam visi dost stroze a tak nejak mi k nicemu neladi, teda pokud nejsou mysleny ladit s krouzkem. Zda se, ze pouzdro je zvladnute po technicke strance mistrovsky a tvar pouzdra pripominajiciho zelvu (nemyslim to ted spatne) muze byt klidne tvarem typickym pro tento typ hodinek. Reminek bych asi hodnotit nemel, ale vcelku se mi libi. Je tam krasna syta barva a urcite alespon ten vzbudi pozornost. Vzhledem k rucickam bych ho nechal prosit bilou niti. Dalsi hodinky jsou take oznaceny PRIM Bea 41 Q. Usedlejsi a sladenejsi model. Ovsem opet zadrhel u nazvu. Nechapu, proc jsou tam nazvy rocnich obdobich. Vubec mi to tam nesedi. Celkove mi vic pripominaji reklamni hodinky. Naopak ocenuji cestinu v jednotlivych nazvech rocniho obdobi. Potom by se ale take hodilo, aby misto Czech Made, bylo - vyrobeno v Cesku (CR... ) apod. Snad se jednou dockam od Primu hodinek s dvojtym tatumem, kde jmena dnu budou v cestine. Jsem mlady a student, tak se snad jednou dockam... Rucicky jsou tam stejne jako u predchozilo modelu, ovsem mi nepripadaji tak zcestne. Vcelku mi tam v konceptu ladi. K pouzdru se moc vyjadrovat nebudu. Snad jen... ted mi tvar pripada hlavu kocky A opet, reminek bych prošil zelene. Pokud bych si musel mezi temito vybrat a koupit hodinky pro pritelkyni, tak bych volil ty bile. Na nic si nehraji a jsou ceske. Ty cervene mi tak trochu pripadaji jako pet let po revoluci, kde jsme schaneli cokoliv, co melo znak svetactvi. Nastesti tato doba je uz toto davno pryc... Cenu nekomentuju. Jen jsem si pro srovnani na prohlizecich rozlozil 10 damskych hodinek ve stejne cenove relaci... Upraveno 31. března 2011 uživatelem tharvi
Donuts Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Ne ze bych se jeste u Primu necemu divil, ale hnusnej quartz za dvacku?
Josef01 Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Tragické hodinky, já bych k hodinkám modní designery raději nepouštěl....
Honza.manta Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 V 31. 3. 2011 v 7:14, 'Martz' napsal: Kdo je pro toto cílová skupina?
jankoxxx Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 to je des. vietnamska trznica za 820 EUR?? Z coho ten Elton zije???
vanderB. Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 já myslel, že je to MPM...ty stránky, ty hodinky a tak
tmoris Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 ubohost prim je skutecne neskutecna.
WCB Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 MOC PĚKNÉ, takové pestrobarevné, za dva tisíce bych jedny manželce koupil.
Toams Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 (upraveno) V 31. 3. 2011 v 9:32, 'tmoris' napsal: ubohost prim je skutecne neskutecna. skor neskutocne skutocna ... hodky dizajnovo strasny podpriemer, bohuzial, tie presivane s ihlou boli asi tak 100x lepsie edt: ubral som jednu nulu Upraveno 31. března 2011 uživatelem TomasP
NIGHTinGALE Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Tak to je hodně hnusný.Zajímavý je, že to Beáta nevidí, co to je za paskvil.Kdyby takhle šila, tak už dávno zkrachuje.
Micey Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Rozumíte někdo tomu, proč jsou u těch druhejch ty roční období..? Kdyby měly nějakou pointer - ručku, která by se hejbla jednou za čtvrt roku, tak to potom jó Ale takhle mi přijde že by tam stejně dobře mohlo bejt třeba "lopata/rejč/hrábě/vidle"..
Frantik Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 V 31. 3. 2011 v 10:01, 'Micey' napsal: Rozumíte někdo tomu, proč jsou u těch druhejch ty roční období..? Kdyby měly nějakou pointer - ručku, která by se hejbla jednou za čtvrt roku, tak to potom jó Ale takhle mi přijde že by tam stejně dobře mohlo bejt třeba "lopata/rejč/hrábě/vidle".. Ty si vůůl
Hasňa Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Degradace cele znacky. Bohuzel. Jako ty cinske Jawy.
Micey Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 V 31. 3. 2011 v 10:03, 'Frantik' napsal: Ty si vůůl Normální Farmer's edition, no.. možná by to byl dobrej solitér, tak za kilo.
Morax Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Děsný, dát za tohle 20K tak se půjdu rovnou zapsat do blázince.
Mirek Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 To bude asi GMT model, akorát ty měsla mají špatně rozházený
bandicoot Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Trochu nechápu, co vedlo paní Beatu udělat další hodinky. Prodejní úspěch těch prvních to nebyl.Že by myslela, že teď to bude ono?Nebo je za tím ještě něco?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se