Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozumíte někdo tomu, proč jsou u těch druhejch ty roční období..? Kdyby měly nějakou pointer - ručku, která by se hejbla jednou za čtvrt roku, tak to potom jó:) Ale takhle mi přijde že by tam stejně dobře mohlo bejt třeba "lopata/rejč/hrábě/vidle"..

Odpověď je v písni skupiny MIG 21.

jaro léto podzim zima

střídá se pro toho kdo to tak vnímá

Pro zájemce - video a plný text:

http://www.youtube.com/watch?v=yQ6GK2V8ecI

http://www.freemp3.cz/detail-texty-pisni.php?i=jaro-leto-podzim-zima

Mimochodem, teď je jaro, že?

• Odpovědi 141
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No já spíš nechápu, kdo si tyto hodinky koupí :suicide_anim: Jistě proběhne všemi časopisy pro dámy mohutná masáž, naznačující nutnost těchto hodinek pro přežití ve světě módy a pozlátka :goof: Faktem zůstává, že se jedná o nepěkné hodinky za velmi vysokou cenu a neprošly ani u jedné z kolegyň v kanceláři, vlastně jedna říkala, že být za dvojku, tak by si je občas vzala...

Odesláno

Rozumíte někdo tomu, proč jsou u těch druhejch ty roční období..? Kdyby měly nějakou pointer - ručku, která by se hejbla jednou za čtvrt roku, tak to potom jó:) Ale takhle mi přijde že by tam stejně dobře mohlo bejt třeba "lopata/rejč/hrábě/vidle"..

Dobry napad s tema lopatama! Tam uz by nejaka cilova skyline byla.

Odesláno (upraveno)

Velice mi to připomíná úpadkové "reklamní" primky z osumdesátých let - takové ty formule a kdovíco, nevěděli, co by ještě na ciferník napsali a i ten čtverečkovaný "strukturální" povrch a tečičky na půminutách tenhle "styl" napodobují (pyžama, dyť víte :D). Beata je buď šíleně odvážná a šibalsky objevila novou inspiraci, nebo nabob, který na to nemá, nebo ignorant co na to kašle.

Cílová skupina je jasná - ženy zbohatliků co jim bylo 14 v osmdesátých letech a potřebují ve fitku vypadat innnnnn, fanoušci retro diskoték s míšou davidem jako doplněk k céčkám, a recesistky na maškarní ples a pak asi nějaké cyklické cestovatelky, co jsou ´čtvrt roku v londoně, pak v milano , by včas bukovataly na správnou destinaci.... a pak děvčata v tropech, aby se naučila naše střídání ročních období.. :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Mrzí mne když vidím, jak v Eltonu objevují slepé uličky a říkají světu: "Ne přátelé, tudy cesta nevede...".

Ale třeba máme přehnané nároky a bude to prodejní šlágr - ale za ty peníze...?

Odesláno (upraveno)

Tak to nééé, slepá ulička nééé!!

V dnešním postmoderním světě je to nutno brát jako vydařený intelektuální žertík pro poučené - i to samo o sobě je zdařilý subtilní odkaz na osmdesátá léta, kdy takový pohled byl vskutku aktuální :D :D No, po pravdě je k tomuto originálnímu postoji nutno vyčerpat svoji několikaměsíční rezervu fandovství :D :D

Co mě stejně jako tebe ricousi znovu a znovu zaráží je to, s jakou lehkostí vyjedou s pod stejnou značkou se skoro bezvadnejma hodinkama (prim Igen s novým 94.1) i stímhle quartzovým nesmyslem. Tomu se říká budování značky, panečku. Lidé bez mé dávky fandovství by skoro napsali ála Sazka - přece to tomu MPM nenecháme bez poskvrnky !!

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

hodinky tak nějak odpovídají tomu, jak paní Beáta začala svou návrhářskou kariéru - párala cedulky s výrobci zachovalého zboží ze sekáčů a místo nich na ně šila "Beáta Rajská"

Odesláno

s jakou lehkostí vyjedou s pod stejnou značkou se skoro bezvadnejma hodinkama (prim Igen s novým 94.1) i stímhle quartzovým nesmyslem

Nejsem markeťák, ale to je prostě správnej produktovej mix, kterej pojme co nejširší množinu zákazníků.

Že to nejde?

Podívej se na Maurice Lacroix a jejich kvarcky za desítku a Le Chronographe Masterspiece. :D

Odesláno

hodinky tak nějak odpovídají tomu, jak paní Beáta začala svou návrhářskou kariéru - párala cedulky s výrobci zachovalého zboží ze sekáčů a místo nich na ně šila "Beáta Rajská"

To jako fakt?

Odesláno (upraveno)

Cílová skupina je jasná - ženy zbohatliků co jim bylo 14 v osmdesátých letech a potřebují ve fitku vypadat innnnnn, fanoušci retro diskoték s míšou davidem jako doplněk k céčkám, a recesistky na maškarní ples a pak asi nějaké cyklické cestovatelky, co jsou ´čtvrt roku v londoně, pak v milano , by včas bukovataly na správnou destinaci.... a pak děvčata v tropech, aby se naučila naše střídání ročních období.. :D :D

Páni, právě je tady popisovaná moje milovaná manželka, ale světe div se, ona ty hodinky taky nechce! :smile_anim:

Musím editovat a uvést na správnou míru, aby bylo jasno, moje žena patří jen a jen do té skupiny DĚVČATA V TROPECH!

Upraveno uživatelem WCB
Odesláno (upraveno)

Nejsem markeťák, ale to je prostě správnej produktovej mix, kterej pojme co nejširší množinu zákazníků.

Že to nejde?

Podívej se na Maurice Lacroix a jejich kvarcky za desítku a Le Chronographe Masterspiece. :D

Akorát ty ML quartzky jsou o polovinu levnější a asi 10krát hezčí :)

Většinou.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno (upraveno)

Že to nejde?

No právě .... ani u ML to asi příliš nefunguje, mám ten laický dojem, že mají docela jednotný styl a taky myslím, že mají minimálně ještě značku raimond weil ( nebo tak nějak) pro barevnější kousky, protože nemůžu si pomoct, nejsou v trendu spíš oddělené značky stejného výrobce pro jednotlivé skupiny?

V případě eltonu například:

mechaniky:

elton - limitky ( žlutásky) pro inteligentní dynamické úspěšné movité genlemany chronomagiky a jejich přátele

prim orlík - orlíky s incablocem pro inteligentní dynamické úspěšné movité genlemany chronomagiky a jejich přátele

prim diplomat - dtto, jen diplomat

prim sport - pro milovníky originální renovace a reinkarnací prim sport , tedy inteligentní dynamické úspěšné movité genlemany chronomagiky a jejich přátele

prim manufacture 1949 - tam, kde je to ofiko - pro úřady, soudy, politiky, EU, fanoušky sv. Václava, Tycha Brahe, Kupky .....

quartz:

elton - pro nejvyšší řady limitních edic ( např. hind)pro inteligentní dynamické úspěšné movité genlemany chronomagiky a jejich přátele

prim manufacture 1949 - pro škodofku, sazku, globus, penny, čez, jawu, primátorky, policii ...... ( většina produkce)

arteau - pro EU úředníky na získávání dotací na origo dizajn a turisty

bea - jako arteau, na bilboardy, ale specielně pro děvčata z tropů nebo někoho jiného hóóódně z daleka

něco chybí ???

ale podle mě : nemíchat, protřepat !!! :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Pánové pánové, nechal bych to na ženách.....:smile_anim: . Když vidím co na sebe s potěšením vezmou včetně různých doplňků, to mi hlava nebere.

Nekoukal bych na ty hodinky mužskou optikou a spokojil se s historicky osvědčenou rolí empatického sponzora :D .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...