Josef01 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Bob: To je v pohodě, mám asi 30 kousků jiných. Oliva V je silná, ale chuťově fakt dobrá, když ji proložím slabšími, tak to jde. Je jasný, že časem si budu píchat nikotin rovnou do žíly
Majk1 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Kdybyste někdo uvažoval nad ořezávačem Colibri, mají teď na DonPealu určitý barvy cca za půlku - viz. http://obchod.donpealo.cz/Kuracke-potreby/Orezavace
Bob Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Jako 400 za cutter Colibri je super cena Ja dnes Oliva V Churchill na naplavce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Několik měsíců jsem ho nechal spinkat v humidoru, musím říct, že naprosto excelentní doutník. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Gas: tak to verim, pre mna je zatial Melanio Maduro to naj co som ochutnal. Dnes som rozjebal auto (teda 3 ) tak idem nieco spopolnit na terasu a nalejem si k tomu nejaku dobru single malt. A taky dobry den to bol .
Josef01 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Gas: pěkný hodinky super doutník, pohoda.
Návštěvník Kamil Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Já dnes po čase o5 Manuel Alonso a musím konstatovat, že mi pořád chutná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 jak sa ti to podarilo ??? :-ONormalka. Nasupoval som to zozadu do stareho superbu (teda nic moc auto z tohto pohladu) a on to v rozbehu zakoncil v nejakom vraku. Ale aby to nevyznelo blbo, jazdim celkom bez nehod. Proste unava a zvyk a velmi nestandardne spravanie tych predo mnou. Dorazne sa pohli (boli sme na bocnej), ja za nimi a ked som pohladom skocil na hlavnu dolava ci nieco nejde (neslo) tak skocili na brzdy... tazko povedat preco. Mrzi ma to, nerad rozbijam auta, ale hlavne ze vsetci su ok.
eskimak Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 A rozhodol som sa spopolnit posledny kusok od VdS, nejaky Heritage. Uvidime.Garde mu robi Ardbeg Corryvreckan.
Josef01 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Tuhle značku neznám. Sedím s klasickým Perdomo Toro a Diplomatico a koukám na západ srpku Měsíce nad vinicí!
eskimak Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Ani ju neskusaj spoznavat, zatial zo 4 testovanych: 1 velmi fajn, 2 priemer (aj ten dnesny) a 1 uplne nanic. Skoda casu a penazi.
varjag Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Vetsinou si tu jen ctu, ale vcera jsem mel po delsi dobe Partagas D4 a mudim napsat ze to bylo skvely. Vzdycky zacnu experimentovat a za cas se pokorne vratim k pismenum a cislum. D4, D5, P2, E2.....
little_w Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Mam na ceste E.P. Carrillo Dark Rituals - stejnej blend jako v limitce z roku 2011, ktera byla dost zadana. Tesim se, uvidime, jak se s tim starej Carrillo popral.
Návštěvník Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 to moze byt celkom zaujimavy kusok, akurat kryci list nie je identicky oscuro ale ostatok by mal sediet ... pak poreferuj :-)
Tikal Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Kdybyste někdo uvažoval nad ořezávačem Colibri, mají teď na DonPealu určitý barvy cca za půlku - viz. http://obchod.donpealo.cz/Kuracke-potreby/Orezavace Majku díky využil jsem, páč jsem přišel o svůj oblíbený...
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Vetsinou si tu jen ctu, ale vcera jsem mel po delsi dobe Partagas D4 a mudim napsat ze to bylo skvely. Vzdycky zacnu experimentovat a za cas se pokorne vratim k pismenum a cislum. D4, D5, P2, E2.....
FraK Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Majku díky využil jsem, páč jsem přišel o svůj oblíbený... Sice jsem svůj poslední oblíbený zatím neztratil, ale tuším, že ho ztratím :-), tak jsem si jeden do zásoby taky vzal. Ta cena je opravdu dobrá. Takže taky díky za tip.
Majk1 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Nemáte zač, taky jsem objednal, nešlo to tam nechat
gas Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Evidentně jim prospívá odpočinek v humidoru. Po pár měsících jiný doutník. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se