Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bob: To je v pohodě, mám asi 30 kousků jiných.

Oliva V je silná, ale chuťově fakt dobrá, když ji proložím slabšími, tak to jde. Je jasný, že časem si budu píchat nikotin rovnou do žíly :)

Odesláno

Gas: tak to verim, pre mna je zatial Melanio Maduro to naj co som ochutnal.

Dnes som rozjebal auto (teda 3 :lol2:) tak idem nieco spopolnit na terasu a nalejem si k tomu nejaku dobru single malt. A taky dobry den to bol :(.

Odesláno

jak sa ti to podarilo ??? :-O

Normalka. Nasupoval som to zozadu do stareho superbu (teda nic moc auto z tohto pohladu) a on to v rozbehu zakoncil v nejakom vraku.

Ale aby to nevyznelo blbo, jazdim celkom bez nehod. Proste unava a zvyk a velmi nestandardne spravanie tych predo mnou. Dorazne sa pohli (boli sme na bocnej), ja za nimi a ked som pohladom skocil na hlavnu dolava ci nieco nejde (neslo) tak skocili na brzdy... tazko povedat preco. Mrzi ma to, nerad rozbijam auta, ale hlavne ze vsetci su ok.

Odesláno

Vetsinou si tu jen ctu, ale vcera jsem mel po delsi dobe Partagas D4 a mudim napsat ze to bylo skvely. Vzdycky zacnu experimentovat a za cas se pokorne vratim k pismenum a cislum. D4, D5, P2, E2.....

Odesláno

to moze byt celkom zaujimavy kusok,  akurat kryci list  nie je identicky oscuro  ale ostatok by mal sediet ...  pak poreferuj  :-)

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Vetsinou si tu jen ctu, ale vcera jsem mel po delsi dobe Partagas D4 a mudim napsat ze to bylo skvely. Vzdycky zacnu experimentovat a za cas se pokorne vratim k pismenum a cislum. D4, D5, P2, E2.....

:D

Odesláno

Majku díky využil jsem, páč jsem přišel o svůj oblíbený...

Sice jsem svůj poslední oblíbený zatím neztratil, ale tuším, že ho ztratím :-), tak jsem si jeden do zásoby taky vzal. Ta cena je opravdu dobrá. Takže taky díky za tip.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...