Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako rozumim tomu, ze si kazdy gentleman musi parkrat stoupnout pod okap a do louze, aby pochopil, ze do deste je treba destnik, nejlepe s osmi valci a ctyrmi koly. Proc to probuh stale a stale? Kup si neco od Boba... kubanska produkce stoji za zlamanou gresli.

Odesláno

trochu  offtopic   :-))))    kedze uz to bude par mesiacov co som s doutnikami skoncoval, tak  kto by mal zaujem  tak mrknite na aukro ,   je tam zbytok co mi ostal aj s humidormi  od 1Kc  :-)

Odesláno

uz mi to nic noveho nedavalo ,  zlata era kubanskych doutnikov uz je asi prec , vsetko poslednu dobu co som skusal bol uz len taky slaby odvar az na par ....   ,  a nikaragua Vcko neprekonala a uz sa to vsetko tam opakovalo dokolecka  a nehovoriac  o tom  jaky smer nabrali ceny  atd ....  ,  pre kazdeho to bohuzial nie je  ....  a treba cas travit aj inac :-)

Odesláno
trochu  offtopic   :-))))    kedze uz to bude par mesiacov co som s doutnikami skoncoval, tak  kto by mal zaujem  tak mrknite na aukro ,   je tam zbytok co mi ostal aj s humidormi  od 1Kc  :-)

A ten link mame vymyslet kde? :)
Odesláno (upraveno)
před 13 hodinami, Lord* napsal:

uz mi to nic noveho nedavalo ,  zlata era kubanskych doutnikov uz je asi prec , vsetko poslednu dobu co som skusal bol uz len taky slaby odvar az na par ....   ,  a nikaragua Vcko neprekonala a uz sa to vsetko tam opakovalo dokolecka  a nehovoriac  o tom  jaky smer nabrali ceny  atd ....  ,  pre kazdeho to bohuzial nie je  ....  a treba cas travit aj inac :-)

To celkem chapu, ja uz moc novinky nezkousim, mam svy favority a novy veci zkousim z 90% pouze z pracovnich duvodu, sem tam se najde neco co rad vyzkousim, ale jsem pomerne konzervativni :-)

Ale stale me to bavi 

Upraveno uživatelem Bob

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...