Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za ty peníze není co řešit. Jeden už putuje domů jako dárek pro šváru.

Já myslím, že za tuto cenu není co řešit:

http://obchod.donpealo.cz/eshop/Zapalovac-Colibri-Enterprise-QTR115003E-864

Máš to triple-flame od osvědčené značky, pouzdro v ceně, zapalovač má "vypichovák" na doutníky, který já mám osobně raději než ořezávač, protože se ti nezačne loupat krycí list. Mám přesně ten stejný zapalovač a jsem nadmíru spokojený. Docela koukám na tu cenu, protože já jej kupoval snad dvakrát dráž.

Odesláno

Bert: tak super, jen mu pak doporuč, ať si koupí Colibri plyn, ten trojitej plamen už je docela žrout a řešil jsem to tady pár dní zpět s Bobem, že jiné plyny, ať už noname, ronson nebo zippo se mi vůbec neosvědčily. Ať už kvůli výdrže nebo kvality plamene. 

Odesláno

Když už jsme u plynu. Taky dáváte zapalovač před plněním do mrazáku, aby tam pak nateklo co nejvíc? :-)

Nedělal bych to, pokud se pak budeš pohybovat někde, kde je větší teplo... :) :blowup:

Odesláno

Ten Colibri jsem uz resil s Tikalem, to je pro mne zbytecne, diky za posty, okouknu to a uvidime....

No zase koupis kvalitni vec ktera ti bude delat radost x let, ja bych to nezatracoval, navic za ty prachy co nahodil m.n. je to dobrej kauf

Odesláno (upraveno)

Rozhodně ti Bobe nechci oponovat o pocitech a Colibri,ale ze své dlouholeté zkušenosti vím, že zapálit dobře jde i zápalkami za korunu, takže já peníze raději nacpu do dobrého kuřiva o objednávám echt golg čtyřtrysku viz :

http://www.ebay.com/itm/310828123674?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Sakra, ted, kdyz chci reagovat na Boba, ze pujdu do toho drazsiho znacky Colibri, protoze si nechci kupovat pet zapalovacu do roka, vlozi se do toho Tikal s jeho nazorem....."levny taky funguje" :suicide_anim:   :D

Tak to asi udelam tak, ze koupim, jeden, max. dva pres ebay nekde a kdyz nevydrzi pujdu do Colibri...... diky za rady kluci!

Odesláno

Tak to asi udelam tak, ze koupim, jeden, max. dva pres ebay nekde a kdyz nevydrzi pujdu do Colibri...... diky za rady kluci!

Hloupost, to si raději místo toho jednoho max.dva z ebay kup jeden dva dobré doutníky a k tomu ten Colibri, který můžeš mít roky. To máš jak s hodinkama, je daleko levnější koupit rovnou to, co chceš, než se k tomu nějak postupně dostávat s tím, že zjišťuješ, že ty mezizastávky nejsou to pravé...

Odesláno

Rozhodně ti Bobe nechci oponovat o pocitech a Colibri,ale ze své dlouholeté zkušenosti vím, že zapálit dobře jde i zápalkami za korunu, takže já peníze raději nacpu do dobrého kuřiva o objednávám echt golg čtyřtrysku viz :

http://www.ebay.com/itm/310828123674?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Tvl full gold, to uz je na me moc velka masirka :lol2:
Odesláno

Tak ještě koukám po full gold hodinkách, nejlépe s diamanty :lol2:

Ne, nezpochybňuji volbu kvality,ale podle sebe vím,že je to jinak. Mám velmi kvalitní dýmkový zapalovač Corona za 2.500,- a raději ho nechávám doma (prakticky ho nepoužívám) a nejraději zapaluji zapalovačem s delším krčkem za 18,- z trafiky.... o plyňáku od Dunhilla ani nemluvím, je to hezký,ale kdo to má furt hlídat....

Odesláno

Ještě zlatej zub a moskevskej prizvuk a mas to komplet :-)

Ja ten Colibri dostal k narozkam, nevim jestli bych si ho koupil za 2K, ale zapalil jsem s nim mraky doutniku a stale je to muj nejoblibenejsi zapalovac, kazdopadne cinan udela stejnou sluzbu, o tom zadna, jen ten cinan neni proste tak do detailu zpracovany, hori lehce nepravidelne, ohriva se atd ...

Odesláno

Rozhodně ti Bobe nechci oponovat o pocitech a Colibri,ale ze své dlouholeté zkušenosti vím, že zapálit dobře jde i zápalkami za korunu, takže já peníze raději nacpu do dobrého kuřiva

+1

Odesláno

Ja bych se s dovolenim pridal s osobni preferenci zapalovacu. Po nevyhnutelne Zippo ere nekdy v puberte (to uz je ale pres dve dekady) jsem v poslednich letech zakotvil u zapalovacu IMCO. 

Nejdriv klasika:

imco-super-lighter.jpeg

A posledni rok nad nim vyhrava IMCO Streamline, schova se to do kapsy jako nic, je to placaty a roztomily:

IMCO-Streamline-1.jpg

Toz tak to resim ja. Ja vim, benzin nekterym nevoni, ja v tom rozdil zatim nepoznal, asi ze jsem barbar :)

Odesláno

...tak jsem se rozhodl, udelam kompromis, koupim jednu "bombu" z ebay za pet/sedm dolaru a kdyz me zklame jdu do Colibri....

Pred chvili jsem si daval doutnicek (nejake zbytky ani znacku nevim-short filler) je to fajn si pokurovat hodinu v kuse a neco u toho lehce delat....to

se s cigarama zazit neda, jsem rad, ze je tu toto vlakno...:-)

Odesláno

Už mě ta zima štve, dostanu se k doutníku tak jednou za týden až dva, nemohu se dočkat takových těch prvních jarních dnů, kdy člověk může sedět v mikině na terase a nezebou ho ruce :)

Odesláno

Proto mám vytápěnou dílnu, pánové :smoke: a jinak já jsem zrovna ten případ,komu benzím smrdí, cítím ho ještě dlouuuuho po zapálení a vyloženě mě to ruší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...