Bob Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Co se tyce antibakterialniho roztoku a krystaloveho zvlhcovace tak stoprocentne ano, strasne to ulehci zivot a eliminuje 99 procent problemu, co se tyce humidoru nevim s timto konkretnim nemam zkusenost, ja sam mam levnej, pravdepodobne dle fotek tenhle http://www.etrafika.cz/detail/7765/humidory/doutnikovy_humidor_cigars_intarsie a slouzi mi uz cca 8 let bez problemu, ale musis to brat s tim ze je to cina a zivotnost nemusi byt extra zavratna ...
Tikal Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Pokud to myslíš s doutníky vážně,tak časem zjistíš,že je to malé a nepraktické,hlavně skládat doutníky ve vrstvách na sebe není moc ideální lepší je něco takovéhoTaké velikost je na začátek dostatečná. Nicméně pokud si nejsi jistý tak ten z e-trafiky asi také poslouží,jen to nebude žádné hifiJinak do humidoru si určitě pořiď krystaly a vodu od Xikaru
FraK Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 (upraveno) Poprosím Vás chlapci o radu,chci si pořídit humidor, bude v pohodě levnější z etrafiky http://www.etrafika.cz/detail/7470/humidory/doutnikovy_humidor_cervenohnedy_velky, nebo mi doporučíte něco jiného? Součástí je zvlhčovač a vlhkoměr. Takže asi bych měl při jednom pořídit antibakteriální vodu http://www.etrafika.cz/detail/7029/doplnky_pro_humidor/antibakterialni_tekutina_do_humidoru_xikar_propylen_glycol_solution_473_ml. Díky za Vaše rady.Taky jsem nad ním přemýšlel, ale nakonec jsem koupil Adorini zde: http://www.humidordiscount.com/Humidors_Adorini/Triest__Deluxe.html Je o něco málo dražší, ale má dle mého názoru lepší zvlhčovač, má ještě vnitřní speciálně tvarovanou vložku, která bude udržovat lepší mikroklima, dá se k němu dokoupit "polička" a hlavně má magnetické víko, na které se dá připevnit zvlhčovač a vlhkoměr. Dá se k němu dokoupit i elektronický zvlhčovač, který jsem si BTW koupil, ale asi ho nevyužiju, protože už ten základní zvhlčovač Adorini mi přijde dostačující - tak kdyby náhodou někdo chtěl Adorini Cigar Heaven 2nd gen., tak ho úplně nový a nerozbalený prodám s 10% slevou tj. za 102 Euro. Upraveno 7. června 2013 uživatelem FraK
Bob Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 To Tikal: ten je paradni ! Vcera jsem projizdel ebay a nic jsem nemohl najit, kam ty na to chodis, asi do nej pujduKterou by jsi mi doporucil tu BHK laka me to, asi jednu poridim na test :-)
Tikal Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 (upraveno) Behike dle mého názoru a mé huby 56 na dlouhý kouř ,54 na pohodu a 52 na nic, je to moc krátké. Jasně preferuji velikost 56, tam se nejlépe rozvíjejí chutě,ale ani 54 není marná, nicméně je o poznání menší. Magnetické víko ??? A ta voda.co se do zvhlčovače lije je také magnetická SRY , tohle fakt neocením ,hromada na sobě namačkaných doutníků,nepřehledné... Bobe neblázni je to malé, to je pro začátečníky,být tebou koupím rovnou ten původní Upraveno 7. června 2013 uživatelem Tikal
Bob Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Ja vim, ale ten velkej se mi tam nevejde, tenhle bude akorat, necham jeste druhej malej co mam na karantenu, navic se musim brzdit, furt bych neco kupoval, uz ted mam doma nejvic doutniku za poslednich x let, asi prubnu tu BHK 56, kdyz uz tak uz :-) zkusim jestli mi ji proda jednotlive, dle VO ceniku 727 vc DPH, krabici 10 bych asi nezvladl :-(
Tikal Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 To je moc hezká cena, pokud by to šlo,tak bych dvě polknul....
heboš Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Díky pánové za rady,objednáno i nějaké tabáčky do dýmky jsem si tam přihodil.
FraK Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Magnetické víko ??? A ta voda.co se do zvhlčovače lije je také magnetická SRY , tohle fakt neocením ,hromada na sobě namačkaných doutníků,nepřehledné... Ten zvhlčovač je naplněn nějakou akrylovou hmotou, kterou bych vlasnostmi přirovnal k tomu co se dává třeba do dětských plenek, které ač mokré, tak z nich voda nekape. Humidor mám krátce, ale zatím jsem nezjistil, že by ze zvlhčovače kapala voda. Tak uvidím do budoucna. Hohu ho samozřejmě v nejhorším klasicky položit a magnetické výko využít jen pro vlkoměr. Nepřehledný mi tedy nepřipadá. Má několik divaderů a ještě tray. Samozřejmě se v tomto směru nemůže rovnat šuplíkovým humidorům, ale ty jsou zase na můj vkus moc veliké. Ale je to otázka priorit.
Bob Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Potreboval bych pomoci, nema nekdo kontakt na zastoupeni Davidoff, potreboval bych zjistit zda jdou sehnat doutniky Zino Platinum Ten Collectors Edition Toro, byla to limitka, ale vypada to ze v CR a asi i EU je beznadejne vyprodana ...
Bob Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 neboj dej tomu pul roku a bude tu fotka s Partagasem :-)))
Wanderer Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Když já toho zase tolik nenakouřím, tak asi za dýl... na to, že si pujdu zapálit, jsem se chystal od středy, až bude klid. Já nestáhnu 4 denně jak někdo.
Eman2208 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 CERVENE DEMONIO, VELIKOST ROBUSTO...PRIJEMNE
Návštěvník Kamil Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Tak jsem si dal večer na zahradě Stanislaw torpedo... tohle asi budou doutníky pro mě. jemné a chutnají až do konce... super relax navečer...Chutná jako seno, Bob má pravdu. EDIT: Vyhrabal jsem fotku, ještě když jsem kupoval i nekubánské. V podstatě bych si z nich znovu koupil jen Camacho Corojo Churchill - Honduras a ještě Carlos Torano Reserva Churchill - Nikaragua se dá. Ostatní už ne a to torpedo Stanislaw se mi dokonce zdálo nejhorší.
stepecken Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Ako Seno chuti guantanamera 5 cristales
Wanderer Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 No nic, tak dám teda na vás... do Znojma stejně potřebuju zajet...http://eshop.excaliburcity.com/cz/vyhledavani/?dotaz=Partagas&order_by=shoda&submit=%C2%A0
Návštěvník Kamil Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Aby nebyly zase moc silný. Sáhnul bych spíš k Montecristo nebo H. Upmann a ani RyJ mě snad nikdy nezklamaly.
gas Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Delam poradek v humidoru a nasel jsem tam zajimave veci se tesim na na vecer.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se