Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty mi davas, jakej ja jsem znalec, maximalne kourim o trosku dyl nez ty :-)) a s klidnym srdcem ti muzu rict ze se v tom moc nevyznam, to spis Tikal je zkusenej znalec a Kamil to zase ma nacteny :lol2:

Odesláno

Wanderer: tema se neda nic zkazit :-) ale i tak jsem rad ze doutniky chutnaly!

FraK: tak to vypada naprosto bajecne, vubec mi ten strohy ring nevadi, takovy retro ...

Odesláno

Tu pikantnost jak rikas jsem ja nazval pachuti, ale je pravda ze neni nijak vyrazna a mozna nekomu vadit nebude, me to moc nesmakovalo, jediny u ceho jsem to necitil byl Chaman a proto u me vyhrava na cely care :-) Je ale pravda ze kdyz vezmes v potaz cenu tak se tomu moc veci vytknout neda

Odesláno

Je fakt,že jako trénovaný kuřák dýmky jsem tolerantnější k různým chutím,až pachutím. Mě to zase tak nerušilo, jen tam chybělo to Kubánské tělo. Chaman mi chutnal nejvíce, jsem zvědav, jak na mě zapůsobí, možná si ho vezmu ve středu ssebou.

Odesláno

Ja premyslim taky co vzit, Chamana uz nemam, z VdS mam uz jen Puro maduro churchill a sekretos churchill a to je dlouhej kour :-) mozna Ramon Allones nebo La Gloria Cubana, ale ty tase mam v humidoru kratkou dobu, to rozhodovani me znici! asi vezmu klasiku Montechristo a bude :-)

Odesláno

Fotoseriál:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jak tu tak slídím, tak sem tam prubnu něco z vašich oblíbených značek a dnes mě potěšil ROMEO No.2....Snad příjemná tečka za dnešním, ne zrovna příjemným dnem. Takže díky za inspiraci.

Odesláno

Přerovnal a vyvětral jsem humidor, od rána poslouchám Buena Vista Social Club a Ibrahima Ferrera a 19.00 se blíží a já jsem velmi silně doutníkově naladěn a to u mě znamená jediné - Kuba /sem to věděl,že to Mexiko nedá/. Jen to ještě promyslím....

tak na 90 % to vidím na Siglo VI, první mi padlo do ruky a zpravidla ta první volba bývá správná, holt podvědomí.

Odesláno

Zkus Edmundo. Ten mi přijde z Montecrist nejlepší. Pro mě je MC Edmundo dokonce vůbec nejlepší doutník, který jsem kdy kouřil, ale zase tolik jsem jich nekouřil - takže to může být i tím :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...