little_w Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Bobe, jestli bude 10, tak beru 10. To jsou otazky... prej jestli mas prikoupit krabici... vypada to tak, ze bys mel proste pribrat Perdomo do portfolia, ne?
Bob Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 No tak casem asi jo, ted na to nemam prostor a prachy :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Co je na tom LOT23 tak výjimečného? Bobe nech mi jeden, pls.
Návštěvník Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 na Perdome je snad podobne ako na DE najvynimocnejsia konstrukcia , kazde jedno Perdomo co som mal a mam (cez 50 ) , ma super konstrukciu , su nacpane listami az az ale pritom tiahnu a horia paradne .... LOT23 u mna osobne patri k tomu najlepsiemu od Perdoma , ale radsej preferujem NATURAL verziu ....MADURO je tiez vyborna ale ku koncu mna osobne uz "nudi", neprida nic dalsieho , ale tak ci tak sa jedna o velmi dobru vec , chute nie su extra vyrazne ale su pekne kremove a sila sa neprehupne ani cez stred ... cize pohodovy doutnik ...
dan83 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 5ks prosim a poslu ti SZ, pribral bych k tomu jeste neco dalsihodiky
Bob Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 (upraveno) Perdomo Lot23 toro maduro 160,-/ks Josef : 4xBert: 5x (nebo 10?)Little_w: 10xOndrej80: 3x Dan83: 5xKamil: 1xM.J: 1x Zapomel jsem na nekoho? Upraveno 27. dubna 2016 uživatelem Bob
MJ. Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 nevim jestli sem započítanej v první várcepokud mi ten kousek někdo vyfouknul tak se hlásim o 1kus
Majk1 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Když by ti to nějak blbě vycházelo, tak si taky vezmu 3-5 kousků, ať nemáš přebytky
eskimak Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 (upraveno) Josef : 4xBert: 5x (nebo 10?)Little_w: 10xOndrej80: 3x Dan83: 5xKamil: 1xM.J: 1xEskimak: 5x Upraveno 27. dubna 2016 uživatelem eskimak
Bob Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Perdomo Lot23 toro maduro 160,-/ks Josef : 4xBert: 5x (nebo 10?)Little_w: 10xOndrej80: 3x Dan83: 5xKamil: 1xM.J: 1xEskimak: 5x Majk: 5x
AKUC Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Ahoj, na slovensku nevie niekto kde sa dajú "dobre" nakúpiť cigara ? prípadne web s prijateľnými cenami ? vďaka
vwtyp11 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Co je na tom LOT23 tak výjimečného? Bobe nech mi jeden, pls.Nic... Bob mi včera dovezl 2ks, za což mu děkuji a jsem rad, ze jsem ho poznal. Bob me hned jako kuraka Kuby upozornil, ze jsem velmi specifický co se chutí týče.Kourím Kubu často a rad, vlastně jenom Kubu, i přesto jsem se snažil přistoupit k Perdomu bez předsudků.Lot 23 je nádherný doutník, opravdu oba dva kusy jeden jako druhý, perfektně ubalený, opravdu povedený kus Dnes jsem nedočkave zkusil první...Zapálil ho a perfektně hořel, čekal jsem co bude;)Ostrá chuť na zacatku, která nepresla v nic...bohuzelNebylo nic... Žádné překvapení, žádný vývoj chuti, nic co by mi přinutilo zkoušet to dal... Doutník jsem odložil a vyfotil ho pro vás než jsem ho tak jak je zanechal jeho osudu...mě zbyla pouze ta ostrá chuť v krku a chvíli mi v něm škrábalo Pro mne tudy cesta nevede, pokud by ceny byla stejna jako v etrafice za 190,- nevidím důvod proč si nepriplatit 1-2? za dobrou Kubu ...
eskimak Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Ahoj, na slovensku nevie niekto kde sa dajú "dobre" nakúpiť cigara ? prípadne web s prijateľnými cenami ? vďakaU Boba
Návštěvník Kamil Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 > vwtyp11Dík za postřeh, možná se vykašlu i na ten jeden. Taky jsem kdysi kouřil jen Kubu, už jsi zkusil Ligu Privada?
Josef01 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Včera jsem si dal Oliva V a chutnal mi více než posledně, ale asi to bylo skvělým vínem a jídlem Perdomo Lot 23 Robusto mi chutná nejvíce, ale asi ne každému může ta jěmnější chuť vyhovovat. vwtyp11: Pálení v puse nebo ostrou chuť jsem nezanamenal, na druhou stranu jsi odložil doutník hned na začátku, tak asi se moc nedá mluvit o vývoji jeho chutě, která se projevuje výrazněji až v druhé půlce. Ale každému chutná něco jiného, takže to je v pořádku, určitě to není univerzální doutník pro všechny. Kolegovi včera chutnal naopak moc a vykouřil ho až do tototálního konce
little_w Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Hele, jeste nas tady narknou z toho, ze jim to nekdo vnucuje. Ja jsem to jen zminil... neni to nejlepsi doutnik na svete, ale za ty prachy je vynikajici. Ja mam s Kubou zkusenosti tak stridave - ale jak rikaji na Famous smoke - "Nicaragua je nova Kuba" Zatim se mi nestalo, ze bych mel dva nikaragujske doutniky jednoho typu, ktere by se chovaly, horely nebo chutnaly odlisne. U Kuby se mi to stalo... coz je v pohode, stat se muze kdykoliv... jen s tema cenama kubanske produkce to proste vic zamrzi. Lot 23 je pohodovka... a jeste za relativne dobre prachy. Takova jistota. Jeste kdyby byly za ceny, za jake se daji sehnat ve vyprodejovych akcich, tak by nebylo co resit... idealni doutnik na kazdy den za ceny LVH nebo FdO, akorat premiovej No co, snit muzu, ne?
dan83 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 panove, jak je to s nakupem doutniku z US shopu? diky za zakusenosti
Josef01 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Je to blbej doutník, nebo dobrej doutník nebo jakej je to vlastně doutník?
bohus76 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 (upraveno) For Dan-Blbě,celníci to chytají a poslední dobou na to valí DPH+ clo.Myslím,že limit je 10ks,ale nezkoušel bych to. Upraveno 28. dubna 2016 uživatelem bohus76
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se