Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Co je na tom LOT23 tak výjimečného? Bobe nech mi jeden, pls.

Odesláno

na Perdome je  snad podobne ako na DE najvynimocnejsia konstrukcia ,   kazde jedno Perdomo co som mal a mam (cez 50 )  , ma super konstrukciu ,   su nacpane listami az az ale pritom tiahnu a horia paradne ....

LOT23  u mna osobne patri k tomu najlepsiemu od Perdoma ,   ale radsej preferujem NATURAL verziu  ....

MADURO  je tiez vyborna  ale  ku koncu  mna osobne uz "nudi",  neprida nic dalsieho    , ale tak ci tak sa jedna o velmi dobru vec , chute nie su extra vyrazne ale su pekne kremove  a sila sa neprehupne ani cez stred ... cize pohodovy doutnik ...  

Odesláno (upraveno)

Perdomo Lot23 toro maduro 160,-/ks

Josef : 4x

Bert: 5x (nebo 10?)

Little_w: 10x

Ondrej80: 3x

Dan83: 5x

Kamil: 1x

M.J: 1x

Zapomel jsem na nekoho?

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Když by ti to nějak blbě vycházelo, tak si taky vezmu 3-5 kousků, ať nemáš přebytky :)

Odesláno

Perdomo Lot23 toro maduro 160,-/ks

Josef : 4x

Bert: 5x (nebo 10?)

Little_w: 10x

Ondrej80: 3x

Dan83: 5x

Kamil: 1x

M.J: 1x

Eskimak: 5x

Majk: 5x

Odesláno

Ahoj, na slovensku nevie niekto kde sa dajú "dobre" nakúpiť cigara ? prípadne web s prijateľnými cenami ? vďaka

Odesláno

Co je na tom LOT23 tak výjimečného? Bobe nech mi jeden, pls.

Nic...

Bob mi včera dovezl 2ks, za což mu děkuji a jsem rad, ze jsem ho poznal. Bob me hned jako kuraka Kuby upozornil, ze jsem velmi specifický co se chutí týče.

Kourím Kubu často a rad, vlastně jenom Kubu, i přesto jsem se snažil přistoupit k Perdomu bez předsudků.

Lot 23 je nádherný doutník, opravdu oba dva kusy jeden jako druhý, perfektně ubalený, opravdu povedený kus :)

Dnes jsem nedočkave zkusil první...

Zapálil ho a perfektně hořel, čekal jsem co bude;)

Ostrá chuť na zacatku, která nepresla v nic...bohuzel

Nebylo nic... Žádné překvapení, žádný vývoj chuti, nic co by mi přinutilo zkoušet to dal...

Doutník jsem odložil a vyfotil ho pro vás než jsem ho tak jak je zanechal jeho osudu...mě zbyla pouze ta ostrá chuť v krku a chvíli mi v něm škrábalo ;)

Pro mne tudy cesta nevede, pokud by ceny byla stejna jako v etrafice za 190,- nevidím důvod proč si nepriplatit 1-2? za dobrou Kubu ...

post-18062-0-71774100-1461773411_thumb.jpeg

Návštěvník Kamil
Odesláno

> vwtyp11

Dík za postřeh, možná se vykašlu i na ten jeden. :)  Taky jsem kdysi kouřil jen Kubu, už jsi zkusil Ligu Privada?

Odesláno

Včera jsem si dal Oliva V a chutnal mi více než posledně, ale asi to bylo skvělým vínem a jídlem :) Perdomo Lot 23 Robusto mi chutná nejvíce, ale asi ne každému může ta jěmnější chuť vyhovovat.

vwtyp11: Pálení v puse nebo ostrou chuť jsem nezanamenal, na druhou stranu jsi odložil doutník hned na začátku, tak asi se moc nedá mluvit o vývoji jeho chutě, která se projevuje výrazněji až v druhé půlce. Ale každému chutná něco jiného, takže to je v pořádku, určitě to není univerzální doutník pro všechny. Kolegovi včera chutnal naopak moc a vykouřil ho až do tototálního konce :)

Odesláno

Hele, jeste nas tady narknou z toho, ze jim to nekdo vnucuje. Ja jsem to jen zminil... neni to nejlepsi doutnik na svete, ale za ty prachy je vynikajici. Ja mam s Kubou zkusenosti tak stridave - ale jak rikaji na Famous smoke - "Nicaragua je nova Kuba" :) Zatim se mi nestalo, ze bych mel dva nikaragujske doutniky jednoho typu, ktere by se chovaly, horely nebo chutnaly odlisne. U Kuby se mi to stalo... coz je v pohode, stat se muze kdykoliv... jen s tema cenama kubanske produkce to proste vic zamrzi. Lot 23 je pohodovka... a jeste za relativne dobre prachy. Takova jistota. Jeste kdyby byly za ceny, za jake se daji sehnat ve vyprodejovych akcich, tak by nebylo co resit... idealni doutnik na kazdy den za ceny LVH nebo FdO, akorat premiovej :) No co, snit muzu, ne?

Odesláno (upraveno)

For Dan-Blbě,celníci to chytají a poslední dobou na to valí DPH+ clo.Myslím,že limit je 10ks,ale nezkoušel bych to.

Upraveno uživatelem bohus76

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...