bohus76 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Jak říká Radek i u dýmky je to podobné,někdy kouříš a nechceš aby byl konec a někdy to bublá v dýmce,má to různé chutě a rád bys s tím praštil hned.Ale proti gustu žádný antigust :-)
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 No on ten vstup Kubanskych doutniku na US trh ted s FDA neni moc realny, alespon ne v dohledne dobe.Ono pro US trh musis plnit sklady i kdyz chces obsadit jen 10% trhu ...A ano Nikaragua a Dominika je lepsi nez Kuba (rozhodne nez Kuba ktera se vyrabi posledni dobou)Jj svět je holt plnej hlupáků, hlavně v nemecku,svajcu,Anglii,a mě Tak si říkám kolikrát musí člověk zopakovat lež, nez se stane pravdou a ze mu někteří čeští prodejci tou kvalitou, kterou prodávají ani nemusí nahrávat - dnes opět letmy pohled do humidoru v don pealo ... Uz ani nemam sílu vysvětlovat jim, ze plíseň neni super vlastnost...
Lobber Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Jj svět je holt plnej hlupáků, hlavně v nemecku,svajcu,Anglii,a mě Tak si říkám kolikrát musí člověk zopakovat lež, nez se stane pravdou a ze mu někteří čeští prodejci tou kvalitou, kterou prodávají ani nemusí nahrávat - dnes opět letmy pohled do humidoru v don pealo ... Uz ani nemam sílu vysvětlovat jim, ze plíseň neni super vlastnost...Není plíseň jako plíseň... Nebo se pletu??? :0))) Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk
Bob Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 ona chut je subjektivni, kazdymu holt chutna neco jinyho :-) Peal ma nektery humidory fakt v otresnym stavu, Valmont byl i horsi, videl jsem i pres 80 vlhkost
Lobber Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Tak, zda-li se tedy jedna o plíseň ( zelenou ) z nadměrné vlhkosti... Tak Ano. Ale ta bílá/( nešedlá ), se spíše hodnotí jako plus... Zda-li se nepletu, že ano...
Bob Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Kazda plisen je blba.Jediny co je ok je vykristalizovanej cukr, to si spousta lidi plete s plisni
Lobber Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 A jak se to tedy od sebe pozná??? Viděl jsem plíseň jako plíseň, z nevhodného skladování, tu poznám. Ale tu plíseň ze zrání ( jak říkáš ty - vykrystalizovaný cukru jsem měl vždy za ten bílý povlak - tedy z 99,9% u kousků v tubě... To jako mohla být klidně taky plíseň???
Bob Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 (upraveno) Jak to roste do vysky je to pruser Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale bila se da setrit a doutnik vykourit, nicmene uz to neni na dalsi skladovaniPruser je ze proste ty "nejlepsi" Kubanci nenechavaji doutniky po vyrobe dostatecne dlouho odpocivat aby se zbavily vlhkosti (po vyrobeni je tam vlhkost kolem 90%) a rovnou to nacpou do krabic a expeduji, pak pridej ne uplne idealni skladovani a ses tam ... proste spousta lidi si porad mysli ze vlhkost 75% = idealProslo mi za posledni dobu pod rukama nekolik desitek tisic doutniku a muzu rict ze u Nekubanskejch jsem plisen nezaznamenal ani u jednoho kusu! To se o kube neda rict. Me to pak stoji prachy, proto se nevyjadruju o Kubanskych doutnicich lichotive ... o popraskanejch nebo flekatejch kusech nemluve Upraveno 14. října 2016 uživatelem Bob
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Otresny je, ze v jiných zemích Evropy - především těch kde nemakas za 4? na hodku, mají Kubu v konstantní kvalitě a naše problémy neznají...
Bob Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 No ona na zapade je i trava zelenejsi :-) Ja myslim ze je to vsude stejny
eskimak Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Vwtyp11: myslis ze uz na kube zabalia krabice so zlymi cigarami a poslu do CR a potom tie dobre (ktore este nechaju doschnut niekde bokom) poslu cele krabice do DE?
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 To co tu pořad píšete o Kubě koupeny tady, jsem proste jinde nezažil... Když vezmu par stránek zpet mluví o tom i Dejmal tedy tikal:))
eskimak Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Mozno mas len inak nastavene naroky...
RedAce666 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 spousta lidi si porad mysli ze vlhkost 75% = ideal Jak mám teď ve vinotéce elektronickou regulaci, tak si s tim hraju, postupně to snižuju, už jsem na 63-64% a San Lotano Oval, který jsem měl včera byl jeden z nejlepších a nejlíp hořících doutníků, co jsem za dlouhou dobu měl. Absolutně nemá cenu hnát se k těm 70% ad vwtyp11 a Kuba: problémy s Kubou ti potvrdí snad každej doutníkář na celym světě. Každej ti řekne tu klasickou větu "Když je dobrej, tak je výbornej, ale dost často neni a je to dost drahá loterie". Tak nám tu furt netvrď, že to je jen problém ČR. To každej, kdo má problémy s kubou objednává z Pealu?
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Jak mám teď ve vinotéce elektronickou regulaci, tak si s tim hraju, postupně to snižuju, už jsem na 63-64% a San Lotano Oval, který jsem měl včera byl jeden z nejlepších a nejlíp hořících doutníků, co jsem za dlouhou dobu měl. Absolutně nemá cenu hnát se k těm 70% ad vwtyp11 a Kuba: problémy s Kubou ti potvrdí snad každej doutníkář na celym světě. Každej ti řekne tu klasickou větu "Když je dobrej, tak je výbornej, ale dost často neni a je to dost drahá loterie". Tak nám tu furt netvrď, že to je jen problém ČR. To každej, kdo má problémy s kubou objednává z Pealu?Všechny česky shopy jsou na 2 veci. V Brně v olympii mi taky tvrdili, ze plíseň je cajk- a bylo to zelenejsi nez joint.Don pealo mam holt na očích - nic ti nepodsouvam, udělej si výlet na butovice a uvidíš.Další je doutnikoteka nebo jak se to jmenuje- taky jsem zahlédl culebras srostlý k sobě.Tvoje hláska " problémy...ti potvrdí kazdej" je z mého pohledu zcestna, a mohu tvrdit " ze kazdej s kým jsem se bavil problem nemel" a je to pravda. Již jsem zmiňoval, ze pokud na toto téma zavedu hovor s mým dodavatelem, tváři se nechapave a pak mi řekne" pokud se neco nebude líbit přines to zpet" Problem Kuby v cr vidím v tom, ze strojova R&j za 120 Kč se zde bere jako etalon kvality.A jen se zeptám když to vidím cerne;) proč jsou tak dobré a vyhledávané limitky typu " limitada suisse" " limitada alemania" "limitada espana" asi proto ze oni báli všechno stejně a určitě nemají Bklasse pro nevýznamné trhy typu ČR a SR Rád patřím k těm kdo kouři Kubu a budu tajně doufat, ze se žádnej komunista nedozví, ze moje krabice Robaina don alejandro skončí v ČR
Josef01 Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Já jsem s RyJ spokojenej i když za 120 Kč by se mi to líbilo, ale bohužel cena je jinde. Co se týká Cohiba, mám ji rád i když cena je poněkud vyšší, tak to není na tři kousky denně Kvalita je jaká je, nadává každý prodejce s kým jsem mluvil, vyjma La Bodeguita v Kaprovce, kde jsem se nikdy nezklamal.
cema Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Po dlouhé době vylezlo sluníčko a vytáhlo mě ven. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Vwtyp: este raz, ako si predstavujes ze sa triedi zla kvalita pre cr?O 120kc Kube tu nikto nehovoril. Aj ked je fajn vziat 120kc Nikaraguu a nebyt chopny na nej najst chybu... .
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Z mého pohledu je to s Kubánskou produkcí takto : Kvalita / Distributor /následné skladování/ a opět ta tragická kvalita a odsírá to zákazník..... Ano kouřím i Kubu, ale kupovanou výhradně ve Švajcu, nebo v DE
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se