JoyStick Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Buď v klidu, já mám xikar a stejně sem levej jak šavle a občas si useknu moc velkej kus a začne se mi to rolovat. Je to v rukách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Moje zkušenost je taková, že při každodenním nošení se rozpadne cokoliv, a nosím nakonec ten nejlevnější cutter. Ale ten Xikar xo je teda parádní. Díky za tip :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Tak třeba ten Xikar který je společně se zapalovačem (magnet) se Ti fakt nerozpadne, protože proti dennímu poškození, když ho taháš všude a ve všem, ho právě ten zapalovač chrání. No, a řezání doutníků mu neuškodí. Tipuji, že ho intenzivně používám 3 až 4 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Ten XO je zrovna nic moc, velkej masivni, striha paradne, ale je blbe videt co strihas, klasicka slza od Xikaru je fajn. ja mam dlouhou dobu magneticky kombo a je to dokonaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 To potvrzuju, má nás totožnej poměrně dost lidí poměrně dlouho a všem to drží jak helvécká víra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Hm, ok. Jdu to nastudovat. Asi nejmizernějši kup byl zapalovač Porsche design. Šmejd za spoustu zlaťáků, funguje bohužel jen když se mu chce... takže šuplík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 15 minutes ago, JoyStick said: To potvrzuju, má nás totožnej poměrně dost lidí poměrně dlouho a všem to drží jak helvécká víra. Helvétská víra? No nevím, kalvinisté tak 500 let. Kdybys napsal Bertova víra, ta je přes 4 tisíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 hele původně sem tam měl židovská víra, ale přišlo mi to impertinentní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Já používám levnej i dražší cutter, taky puncher, jak kdy. Ale spíš to bude rukama nebo tréninkem. Už jsem jich určitě krájel přes tisícovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Mne Xikar lezi v zasuvke a malokedy ho vytiahnem. Nic neprekona Cuban crafters. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Pokud nemas torpedo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 6 hodinami, Bob napsal: No ruce v tom hrajou taky roli :-) Proste strihej co nejmin jeste v tom zakulacenym, ne do rovna Jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Jak? Xikarom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 https://bettercigar.com/best-cigar-cutters-guide/Precitaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 (upraveno) Už sa mi to podarilo orezat správne Upraveno 24. května 2020 uživatelem enslow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Víkend na rybách obrazem : Contega, pro mě novinka. Příjemné kouření, ke kávě jako dělané. Dále už osvědčená klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Ten nipple shot je neskutocny.... idem volat Boba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Chápu Ještě se mi nestalo, že by se po zapálení špičky sám nerozhořel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 před 35 minutami, Tikal napsal: Chápu Ještě se mi nestalo, že by se po zapálení špičky sám nerozhořel.... Skoro ako bezna kuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se