Bob Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 To jsem zvedavej jestli to pobere … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Bobos, tohle určitě. Je to dimenzované na hospodu, specielně na kouř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Budeme to muset otestovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 To zní jako vychytralý plán. Test musí být ale důkladný, nevím, jestli bychom to sami dva zvládli. Mám takový pocit, že si na pomoc budeme muset přizvat několik individuí nevalné pověsti .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 To zni jako plan :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 tvl, PLAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Hele, že Ty Bobovi závidíš. Uvědom si, že uvidí v pracovně i ruskej námořní chronometr ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 před 3 minutami, Bert napsal: Hele, že Ty Bobovi závidíš. Uvědom si, že uvidí v pracovně i ruskej námořní chronometr ..... Tvl. Hej. Uz zavidim. No shit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Před hodinou, Bert napsal: Malou 4x6, výška 2,9. Takovou nemám ani ložnici A navíc to mám k tobě daleko na zátěžový testGrrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Hezký večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Sobotní relax u krbu … A … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Sobotní relax bez krbu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Já jsem byl včera dopoledne mile překvapeni tímto .... Rozhodně to má potenciál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 před 21 minutami, Bert napsal: Já jsem byl včera dopoledne mile překvapeni tímto .... Rozhodně to má potenciál. Souhlas, dostal jsem onehdy darem od Boba a utkvěl mi v paměti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Chce to nechat lehnout. Minimálně půl roku, já jim ale dám rok. Bych to viděl tak na dvě až tři bedny. Menší vzorek nemá cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Dnes se ovšem vezu na vlně Partagas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Hezké nedělní dopoledne pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Dneska liga bauhaus nevim co maji furt vsichni s tim otuzovanim, ted jsem byl ve vode 15 min a v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Malá provokace neuškodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se