nickolas Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Podobná zkušenost se Zippem v kapse. Vždycky jsem s ním prošel, až loni v Dusseldorfu jsem z něj musel vykuchat vatu, knotek i kamínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Jel jsem Španělsko. Dýmky a ostatní propriety jsem si vzal raději do příručního zavazadla. Koupil jsem si dýmkový zapalovač za cca 300,- , neboť Coronu Old Boye jsem určitě nechtěl riskovat. Kontrola mne zasatavila, musel jsem ukazovat dýmky a šli po zapalovači. Byl to klasický plyňák. Ten jim nevadil. Paní či slečna mne upozornila, že kdyby byl ten elektrický (pochopil jsem škrtání pomocí piezo a turbo), přišel bych o něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roger11 Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Píše se to instrukcích pro nebezpečné věci zakázané do letadla. Zapalovače s modrým plamenem nesmí do letadla a ani do zavazdlavého prostoru. Mně se podařilo projít s levným jednoplamenným turbo zapalovačem. Ale svoje lepší doutníkové nechávám raději vždy doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Jak kluci skladujete? Zkoušel někdo tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna před 41 minutami, Dez123 napsal: Jak kluci skladujete? Zkoušel někdo tohle? Jedu takhle každý rok přes sezónu od jara do podzimu. Doutníky v plastovém boxu s gumovým těsněním a Bovedou. Nikdy jsem neměl žádný problém ani při několikaměsíčním skladování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roger11 Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Tak přesně tohle jsem používal jen krátce a raději koupil dřevený humidor s vlhkoměrem. Problém těhle plastů je tom, že je tam nekotrolovaná vlhkost. Může být uvnitř klidně 80%, což je na většinou doutníků už moc. Můžete si pak zničit celou sadu - plíseň, doutníky se loupou, krycí list praskne apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna ??? Prosím, popiš mi proces, který povede k tebou avizované nekontrolované vlhkosti. Následně ten proces aplikuj na dřevěný humidor. O co lépe se tomuto procesu dřevěný humidor ubrání? IMHO trvat na dřevěném humidoru pro archivaci, pokud máš v domácích podmínkách třeba 500 doutníků je poměrně finančně náročné. Řekl bych, že hledání alternativních cest je to správné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna V 28. 8. 2024 v 20:09, roger11 napsal: Tak přesně tohle jsem používal jen krátce a raději koupil dřevený humidor s vlhkoměrem. Problém těhle plastů je tom, že je tam nekotrolovaná vlhkost. Může být uvnitř klidně 80%, což je na většinou doutníků už moc. Můžete si pak zničit celou sadu - plíseň, doutníky se loupou, krycí list praskne apod. Jsi si to video ani nepustil koukám borec tam má bovedu a vlhko/teploměr s wifi. Mně právě přijde, že v uzavřené nádobě se bude vlhkost regulovat mnohem lépe, než v dřevěné krabici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaS Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září (upraveno) Tereziiny Lázničky, teplá hvězdná noc, ticho, klid, milá společnost ženy a dcerky, skvělý doutník, co víc si přát ... Upraveno 1. září uživatelem MaS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roger11 Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září V 28. 8. 2024 v 19:34, Bert napsal: ??? Prosím, popiš mi proces, který povede k tebou avizované nekontrolované vlhkosti. Následně ten proces aplikuj na dřevěný humidor. O co lépe se tomuto procesu dřevěný humidor ubrání? IMHO trvat na dřevěném humidoru pro archivaci, pokud máš v domácích podmínkách třeba 500 doutníků je poměrně finančně náročné. Řekl bych, že hledání alternativních cest je to správné. Proč se asi většina humidorů dělá ze dřeva? Protože se tam lépe kontroluje vlhkost. Pro skladování doutníků je nejhorší kolísavá vlhkost. Např. Cohiby mají nejraději cca 65%. Stálost vlhkosti je podstatná. Samozřejmě nikomu neradím, jen jsem popsal co jsem zkusil a nevyhovovalo mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roger11 Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září V 30. 8. 2024 v 14:43, Dez123 napsal: Jsi si to video ani nepustil koukám borec tam má bovedu a vlhko/teploměr s wifi. Mně právě přijde, že v uzavřené nádobě se bude vlhkost regulovat mnohem lépe, než v dřevěné krabici... Ne. Nepustil. Jen jsem chtěl říct, co jsem zkusil a doutníky jsem si zkazil. Proto jsem přešel na dřevěný humidor. Je to ale každého věc, co a jak chce skladovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Hm. Běž raději na fcb, tam podobní frajeři, co se ani nedokáží podívat na video, které následně zkritizují, slaví úspěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Boveda plus plastova nadoba je uplne v pohode, jen je treba si hlidat i teplotu. pokud chce clovek pouzit destilku tak je treba vychytat velikost odparne plochy a teplotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září (upraveno) www.tabacos.cz Nejlepší dodavatel doutníků ve střední Evropě! Upraveno 5. září uživatelem 969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Kluci rád bych si občas dopřál jen krátký dým do cca 15 min a tak hledám nějaké slušné cigarilla. Velmi mi chutnají od Boba tyto , ale ty nejsou na 15 min, spíš 30 min. Co tyto ? Romeo y Julieta club? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Na lodi za plavby kouřím tohle. Spolutestery byli Bob i Tikal. Pohoda za pár korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září (upraveno) Dnes Guantanamera puritos ( snad to píšu správně) .Kvalit Ligy privady to nedosahuje, spíš na takové to nenáročné kouření, neurazí,ale nenadchne. Upraveno 21. září uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Je třeba využít poslední pěkné dny, dokud se dá sedět venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září V 21. 9. 2024 v 13:28, bohus76 napsal: Kluci rád bych si občas dopřál jen krátký dým do cca 15 min a tak hledám nějaké slušné cigarilla. Velmi mi chutnají od Boba tyto , ale ty nejsou na 15 min, spíš 30 min. Co tyto ? Romeo y Julieta club? Mám rád Cohiba Club. Zkoušel jsem teď Montecristo mini a to není úplně ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se