lastam Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 hmm tak to stalo za to dneska, jsem letel z prace jak jen to slo, videt ty pekny goly, obzvlast ten posledni, ten byl teda vymazlenej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Hodně mě překvapuje výkon našeho mužstva. POkud by v dalším zápase prohráli, tak mi to nebude ani vadit. Sice zlato by bylo super, ale viděl jsem 7 nádherných hokejových zápasu. Co jim můžeme případně vyčítat? Spíš mě mrzí, že se hodně pouští dost nebezpečné zákroky. Sice jsou na hranici pravidel, ale když se vyhazuje za nepatrné sekání tak by powerhity mohli taky korigovat. Věřím že je to atraktivní, ale moc mi to ke sportu nepatří. Nemyslím zákroky jen proti nám, ale tak celkově.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Gratulujem ! Nevidel som, nieco bude dufam na webe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Jágr je bůh! Ta zpětná přihrávka před posledním gólem, to byla lahůdka. Kluci děkujem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 mám ty naše kluky rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 JJ68 s Plekym to tam dobre sehrali super pokoukani a pak jeste super byla prihra Zidlickeho o plexi na Plekance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Velká gratulace, ale ještě by to chtělo dvakrát vyhrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 +1 ... dnes předvedli ještě větší srdíčko, než v zápasech předtím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Doufám, že se koukaj ty fotbalový primadóny, jak se hraje v národním dresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 tý jo, no tak jsem se letos koukal na první zápas abavil jsem se. ta změna rytmu, v každý třetině to bylo jiný mužstvo, teda kromě toho pána v brance. ten naštěstí chytá mouchy furt stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Doufám, že se koukaj ty fotbalový primadóny, jak se hraje v národním dresu. vystihl jsi to úplně nádherně @bandicoot jj Pavelec jen zářil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Chápu. Ale vlákno samo o sobě hnusné není. Stejně tak, jako zbraně nezabíjejí .... :-) Dik za prejav empatie. A mas pravdu s tym vlaknom a zbranami, zle som sa vyjadril. Ale nechcel som komentovat priamo clenov, len mi z tych vsetkych ironii a narazok bolo smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Dik za prejav empatie. A mas pravdu s tym vlaknom a zbranami, zle som sa vyjadril. Ale nechcel som komentovat priamo clenov, len mi z tych vsetkych ironii a narazok bolo smutno. Tak třeba to někomu dojde .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Pome Švédové. Docela mě serou, jak se tam flákaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulky Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Pome Švédové. Docela mě serou, jak se tam flákaj... tjn, ale zase by bylo lepší kdyby sme dostali němce a ne švédy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 tak jdeme na Švédy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 867 euro výhra. Juchuchúúúúúú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 867 euro výhra. Juchuchúúúúúú a bude na chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Tak od zapasu CR-Svedsko nevim co cekat,zapas s Amerikou byl pro mne jasny a ze Svedi prejedou Nemce taky,ale ted nevim co si o tom myslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Akoze co? Svedov rozdrtite lavou zadnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se