bigsaly Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 (upraveno) Jj, přesně tak. Chrono mám na Cosmonautech, tak Marinemastery bych chtěl klasický Day/Date. Upraveno 7. listopadu 2013 uživatelem bigsaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Jasna vec! Kdyz Marine Mastery, tak nechrono a na gume. Dle meho jedny z designove nejcistsich hodinek vubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Taktez plus jeden. B42 OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Jeste foto pro uplnost Mam z nich uprimnou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Modra je dobra, uz je to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 +1 v klanu Fortisu a splneny sen. Vzdycky jsem chtel Oficialni Kosmonauty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Já hlásím B-42 Planet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy1 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) Já hlásím dvoje.. Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem Tommy1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 +1 v klanu Fortisu a splneny sen. Vzdycky jsem chtel Oficialni Kosmonauty Tak tak, tieto chrona maju velke gule, za mna snad najchlapskejsie hodinky vobec.... Parada! 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 No zase tak velke gule nemaji, ale lumi maji dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Tak já se přidám s dovolením také, jen podotknu, že tyhle Fliegerky mají lumi srovnatelnou s SMP nebo diver Seikama, no prostě svítí jak o život . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kome Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Tohle jsou moje favority na pristi nakup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jitesar Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Tak já se přidám s dovolením také, jen podotknu, že tyhle Fliegerky mají lumi srovnatelnou s SMP nebo diver Seikama, no prostě svítí jak o život .Taky po nich pokukuju. A kdyz vidim jak svitej... a safra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kome Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Ardenius: Koukam, ze s nimi ted provokujes na bazaru, uz se ti okoukaly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Neokoukaly, ale potřebuju střelivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steiner Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Evidentně se tu nespočítáme... Nicméně přidávám se do klubu. FORTIS B-42 MARINEMASTER DAY/DATE WHITE. Modrá guma je ideálně doplňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frankie-s Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Pěkné potápky, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steiner Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Zdravím Brno a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 U minulého majitele holky dodnes spaly pokojně v krabičce... sice už druhý páníček, ale u obou očividně láskyplné zacházení Lehce jsem je opucoval a dnes poprvé na ruce Hlásím se tedy do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se