Potkan Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Libore, to pruhovany nato jim sedne bezvadne! U nas je to dneska na kratkej rukav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Libor vyborne, plny suhlas so vsetkym! A tiez ich mam tieto dni presne 4 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Tak ktere ted vzit na ruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) Martine,ty teda jedes Paradni to mas. Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 (upraveno) Onehda mi prosly pod rukama tyto kosmonauty s alarmem. Bohuzel stav neodpovidal popisu, tak jsem je vratil prodejci. Nicmene az na trochu vyssi pouzdro nositelne hodinky s fajnovou komplikaci.. Upraveno 6. prosince 2016 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rambleon Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Fortis B-42 Official Cosmonauts Day Date Titanium 658.27.11.M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fejfa Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Taky se musím pochlubit Fortis Spacematic na pryži, super pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Tak se konečně též mohu pochlubit pořádnou fotkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Pěkná rodinka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Příjemný dilema co si vzít na ruku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Jeste to neni komplet, jeste o necem uvazuju :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Panove, fotecky. Citim se hodne blbe :-)).Posledni kousek, mam ho 10 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Gratuluju a ať vydrží - bílé Marinemastery jsou jedny z pouhých dvou hodinek které jsem kdy pustil - a jediné o kterých tuším že si je jednou nejspíš pořídím znova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Panove, fotecky. Citim se hodne blbe :-)).Posledni kousek, mam ho 10 minutTa jasnost a přehlednost je úchvatná. Ať ti hezky slouží, ambassadore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Od 09/2016 jsem také v klubu. Zatím maximální spokojenost. Ten AR je neskutečnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Kuncak parada! Osobne by som este vymenil obycajne OC (stacili by mi chrono) za nejake fliegre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Kuncak parada! Osobne by som este vymenil obycajne OC (stacili by mi chrono) za nejake fliegre To je ve vlakne - co me nastvalo, utekl fliegr v bilem i cernem a fliegr chrono. Budu trpelivej a sezenu si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 ajeje... supr, hlavne ze je vule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Sice jsou rezervované, ale safra, líbí se mi moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Přidávám se do společenství, díky Kuncákovi a jeho drobné obměně (krásné) sbírky, za mě nadšení:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se