veronese Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Nie, myslel som aktualnu ponuku u predajcov minuly rok, teda ci brat Cosmo Ti s kaucukovymi tlacitkami, alebo usetrit par ? a obycajne. Nakoniec tam mali aj tieto s Marine cifernikom a pritom Cosmo, tak vyhrali. Kupoval som ich na dlhe roky a o 20r sa velke cisla hodia, to uz budem stary pan. Myslím že nemusíš smutnit, je to zajímavá kombinace a až budeš starý pán, tak se čitelnost může hodit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veronese Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Tak mě napadá - spočítal teda někdo, kolik nás je?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.litera Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Pěkný B42 MARINEMASTER - zubatky a pak ještě B-42 Black Mars 500 Založil jsem vlákno ve fotogalerii, kdyby chtěl někdo kouknout .... Klik: Fortis B42 Marinemaster 670.10.158 a Fortis B42 Black Mars 500 Limited Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dex Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Fortis B42 Flieger Day-Date, už 4 roky, na tahu. A celou dobu to tu jen tise ctu a premyslim co dalsiho :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
555EN Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Ked je take nadherne pocasie a uz aj snezit zacalo, tak som ich na nejaky cas hodil pri dome do snehu . Skusal uz niekto kryokomoru alebo nieco extremnejsie ako 10-20°C pod nulou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.Vacík Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 tak by mě zajímalo, k jakému číslu jsme došli - asi by bylo super, kdyby každý napsal pořadové číslo a ten další přičetl atakdále... Jinak se hlásím B-42 Marsky a B-42 Blue GMT takže +2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hynnex Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 ....................hlásim sa a hned poprosim o radu. Potrebujem vymenit rucky- vidím zle na blízko, vek ?..............fortisaci, poradte schopny servis, díkyAhoj, rád bych věděl, kolik je nás zde majitelů, Fortisek Diver automatic, bílý cifr, modřené ručky ? Prosím o přihlášení do "klubu" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
locki Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 +1 na šímovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 +1 Marinemaster White na mě, -1 pro xda2 - kterému tímto ještě jednou děkuji za parádní kousek a za to že mě neposlal do háje při neplánovaně hektické předávce Možná jsem jenom po zimě zvyklej na oblekovky a menší rozměry - ale ta barevná kombinace a provedení ciferníku je v reálu opravdu brutální, rozhodně žádné "hodinešky pro panišky" (ne, origo bílej řemínek jsem ještě nezkoušel - zato jim sekne i béžovej NATO strap na kterým jsem je vydyndal). Podle drahé polovičky prý (asi díky té "kovové" lunetě ) vypadají mnohem větší než olbřímí 49mm Suunto Core Regular Black - a naprosto stejně velká 42mm chrona Seiko s jemnějším provedením ciferníku mi vedle MM přijdou jak "prcek". Čas z nich jde odečítat přes celej pokoj, efekt celoplošné luminiscence (prvních pár minut po nasvícení nápadně připomíná "indiglo" ) snad ani nemá cenu připomínat. Snad jenom v tom že tohle jsou první mechaniky, u kterých díky odrazu zářícího ciferníku od skla jde kromě obligátních hodin ve tmě pohodlně přečíst i datum a den... Mimochodem: Nepřekáží někomu doma origo černý kaučuk, spona a nebo černý "round-cut" řemínek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julek Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 (upraveno) Přidávám se! Miluju je! Asi netřeba psát nějaký popis 3 fotky, nejem žádný fotograf, na te druhé fotce je i má druhá láska a ještě jedna ve tmě, vše foceno mobilem :/, ale svítí nádherně! Upraveno 2. května 2012 uživatelem Julek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Už mám něco v chlubícím vlákně, ale pokud chce někdo spočítat počet lidí, tak ještě sem - B-42 Mars 500 a B-42 Official Cosmonauts GMT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Já sem ode dneška nadšeným majitelem Fortis B-42 OC Day/Date . Musím se přiznat, že mě velice mile překvapily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Už skoro měsíc... Teď ještě čekám na tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucciferr Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Zdarec borci, hlásím B42 Marinemaster day/date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferdo61 Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Fortis B 42 diver GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferdo61 Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Pridavam fotku,na ruke sedia vyborne a su naozaj velmi pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Ahoj, od února mám Fortis Flieger B-42 Day-Date na tahu, koupené od jednoho člena fóra. Před registrací jsem roky střídal hodinky quartz - seiko, tissot, certina, atlantic apod. Poměrně dlouho jsem na fóru vybíral, zda vůbec, a když tak jaké první automaty pořídit a nakonec to dopadlo tak, jak to dopadlo. Ke dnešnímu dni, kdy jsem se konečně rozhoupal k příspěvku, můžu napsat zatím velká spokojenost. A to jsem váhal, zdály se mi nejdřív moc velké, moc těžké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Ja v te zaplave iwc proste potreboval bile hodinky s modrou vterinovkou jsou uzasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Hlásím se... mám B-42 Diver L.E. 100ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Černý zubatky na černym kaučuku nemaj chybu. Pro mně momentálně č.1 od Fortis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se