Tomasek Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Přeju ti hodně štěstí a brzy se vrať Snowe!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Koukám,že sem ještě nepsal. Roman je už doma a snad bude v pohodě,dnes jsem s ním mluvil. Zbytek vám poví sám,ale poudal,že si dá pokoj a bude se snažit bejt nějakou chvilku v klidu. Tož tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Dobrá zpráva! Tak, teďkom jen pěkně relaxuj "Snowíku" A drž se chlape!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Koukám,že sem ještě nepsal. Roman je už doma a snad bude v pohodě,dnes jsem s ním mluvil. Zbytek vám poví sám,ale poudal,že si dá pokoj a bude se snažit bejt nějakou chvilku v klidu. Tož tak BOMBA skvělé zprávy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Koukám,že sem ještě nepsal. Roman je už doma a snad bude v pohodě,dnes jsem s ním mluvil. Zbytek vám poví sám,ale poudal,že si dá pokoj a bude se snažit bejt nějakou chvilku v klidu. Tož tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Já jsem to věděl, že to bude dobrý. Tak relax a brzo zase tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Skvělé!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 "Cool Hand Luke" se nezapře! Paráda!!! Držím palce i dál!!!!! PS: tohle by asi všechno mělo patřit do "co mě dnes potěšilo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Pripíjam na zdravie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Já jsem předem varoval že zařvu hurá, takže hurááááááá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cin Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Výborně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Nějak mi to uteklo, takže opožděně gratuluju, že Ti to dobře dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 No tak super!!! Hlavně teď odpočívat, nestresovat a zhruba tak zítra zpět na Chmag . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 ok,nech sa dari chlape.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 (upraveno) Super zpráva, díky za ni. Tak brzy na Chronomagu! Upraveno 31. května 2011 uživatelem prukajda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Tak paráda ,věřil jsem tomu,že to zvládneš a že vše dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Dobré zprávy koukám, tak přeju rychlé zotavení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Palec nahoru!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Mluvil jsem se Snowem ještě teď k večeru...zněl v poho. Vylíčil mi zážitky(což třeba udělá i zde,ale to nechám na něm)....nicméně,je v cajku. Kdy se zjeví na Chronomagu,to nevím,ale jak ho za ty roky znám,dlouho to nevydrží. Když nefunguje zdraví,je to v řiti - ale to člověk pozná pouze sám na sobě,zkušenost je (bohužel - nebo snad bohudík .... nevím) nepřenosná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se