Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé, kamarádi,

zřejmě nebudu jediný, kterému Bakerovo poslední téma v prodejní sekci nedá spát...a vzhledem k tomu, že svůj veškerý hodinkový kapitál mám v hodinkách :) rád bych Vás požádal o pomoc při tomto nelehkém rozhodování...

Eskapáda je následující: Prodat mé dva dosavadně nejlepší kousky - Speedy s oboustraným safírem, Planet oceany 42, něco doplatit a zařadit se mezi korunované :king: ....anebo se na to na všechno vykašlat, dát si sprchu a užívat si dál tyhle dva krásné kousky od Omegy.

Ani proti jedněm z mých "milášků" nic negativního nemám, oboje hodinky mi věrně slouží...líbí se mi, už jsem s nimi i leccos zažil atd....ale znáte to chrono-červ hlodá a hlodá a i když večer uléhám s tím, že když setrvám v současném stavu bude to lepší, ráno se probudím, vzpomenu na krásnou slečnu a Suby u Bechyněho a jedu v tom znova.

Když vypustím emoce...které tu hrají nemalou roli, vychází mi to následovně:

Pro Omegy:

+ dosavadní zážitky (první pořádné hodinky, ženil jsem se v nich, první návštěva v NYC atd..) (sorry emoce už jsou tady zas)

+ krásný strojek u Speedu, příběh o měsíci atd.

+ moc pěkné pěkné dýnko, vteřinovka, font na lunetě, celkově prostě povedené hodinky (PO)

+ obě lunety se dají v případě potřeby vyměnit za pár kaček

+ dvoje hodinky....do více situací než jedny, když mě omrzí jedny, vystřídají je druhé

Proti Omegám:

- slabší jméno než Rolex

- nemají ten zpropadený glidelock systém, nebo jak se to jmenuje

...sakra o moc víc mě toho nenapadá

Pro Rolády:

+ značka má určitě lepší zvuk

+ zpracování bude nejspíš o něco lepší

+ sytá černá na číselníku i lunetě...mňam

+ glidelock spona...naprosto praktická věc, pro mě velké plus

Proti Roládám:

- někde jsem četl, že luneta může být náchylnější k odštipování a její výměna pak stojí balík

- nejsem si jistý jestli jim to rozšíření nožek prospělo...minimálně ta optická návaznost na tah byla dle mého názoru u předchůdců estetičtější

- hmm, už mě toho taky moc nenapadá...

Takže co....stojí to za ty nervy, prachy atd...nebo bych měl být spokojený s tím co mám a na Rolády si prostě ještě počkat ? Jakékoliv Vaše komentáře, názory, kritiky, postřehy či zkušenosti samozřejmě hrozně rád uvítám....anebo je už prostě někdo kupte ať mám konečně klid :)

Díky moc !

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

PO jsem měl. Jestli čekáš u RLX lepší kvalitu zpracování, tak na to nespoléhej, řekl bych že to vyje tak nějak nastejno.

Větší pohodlí při nošení? To rozhodně ano.

Jestli ale máš k těm Omegám citovou vazbu .......

Návštěvník dlubix
Odesláno

Lib mi to vzal tak trochu z huby,.. Ale cert vem siroky nozicky. Tyhle rolady maj vejce jak bejk. Mit na ne ted prachy, tohle vlakno bys asi nezalozil... Takze je asi kup :-)

Odesláno

Sundej Apise z posvátného trůnu a zbyde z něj vůl.

I když o R někdy ve slabé chvilce uvažuji tahle myšlenka u nich mi tane na mysli,zdali-kdyby místo R měly nápis ..... doplň dle libosti jestli by mě tak přitahovaly jako třeba některé moje hodinky ne tak slovutné značky

nevím nevím nevím :sad01_anim:

Odesláno

Tos mi ukradl, hade! Jen to obrátil. Copyright za 7 nebo 8 mega! Ještě se uvidíme! :2guns: :cigar:

hehe a stačilo mi na to 24hod. :)

a vidět by jsme konečně měli, opusť poušť, Asad půjde stejně dřív nebo později od válu a doval zítra do Kartáče...:)

Odesláno

Nemůžu, mám po pěti letech sraz s gymplem. Musím se podívat na spolužačky, abych si mohl pochvalovat, jak je to super být chlap. :D

tak jim řekni, že chlap nemůže mít celulitidu, protože je to hnusný, v 9h není co řešit, páč žádná o tebe nezakopne a tradá za námi...:D
Odesláno

tak jim řekni, že chlap nemůže mít celulitidu, protože je to hnusný, v 9h není co řešit, páč žádná o tebe nezakopne a tradá za námi...:D

Lib uz je ve veku, kdy bude ze spoluzacek loudit telefonni cisla jejich dcer :lol2:
Odesláno

Lib uz je ve veku, kdy bude ze spoluzacek loudit telefonni cisla jejich dcer :lol2:

Pokud ne vnuček je furt za vodou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...