Jeronimo Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2024 No, teď to ředit ještě nebudu a počkám... Třeba to ještě půjde dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2024 Určitě to není otázka jednoho dne. Do zveřejnění výsledku Nvidie asi bude vše na vodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2024 Tak jsem nabral i prvni varku ceziku za 880 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2024 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Jeste je to malo cerveny, vzal jsem neco komercky a jeste cezik by se hodil, ale porad je to vysoko přesně tak ... už je to červený víc, ale ještě počkám, já bych rád zase trošku Monety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2024 před 6 hodinami, Prochy68 napsal: Tak jsem nabral i prvni varku ceziku za 880 Ty Jo pro mě 880 je strašně vysoko . Pro to jak to vláda hnojí s čezem je pro mě zajímavá cena jen pod 800… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2024 Před hodinou, Humanzero napsal: Ty Jo pro mě 880 je strašně vysoko . Pro to jak to vláda hnojí s čezem je pro mě zajímavá cena jen pod 800… Prodával jsem daleko výš a někde se začít musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2024 (upraveno) dip, dip, dip!!! A na to potřebuješ cash, cash, cash. Odstřelil jsem 3 největší v portfoliu před 2 dny, abych si aspoň snížil daňový zaklad. Pak odjel na samotu bez telefonu. Teď zpátky na hotelu a zítra zase pryč. Teď jen abych nechal prsty na pokoji a uvidí se ve čtvrtek ráno Upraveno 6. srpna 2024 uživatelem Ajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2024 Nastavis prikazy a jede to samo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2024 Před hodinou, Prochy68 napsal: Nastavis prikazy a jede to samo ne? dík za vysvětlení příspěvku Ajaj, teď už tomu rozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2024 Včera jsem odstřelil KB za (+/-)735 a za (+/-)733 dobral, rozdíl ( poplatky) 0, ale ponížil jsem základ daně. Přeju pevné nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2024 (upraveno) Za celosvetovy krvavy dip tento tyzden moze zvysenie urokovych sadzieb v Japonsku: Upraveno 6. srpna 2024 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 (upraveno) Možná to sem nepatří, ale hodlám si založit účet u XTB. (Takže pokud máte někdo referral (teď je myslím 15EUR pro každého), tak mi pošlete zprávu. ) Ale už k dotazu - hodlám skrz XTB nakupovat především ETF, která jsou v USD či EUR. Příjem mám však v CZK. Jaký způsob používáte pro směnu vy? Přímo v rámci XTB? Převádíte někde bokem např. přes Revolut? Jinak? Jak? Díky za každou radu! Upraveno 7. srpna 2024 uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 @Locky- pokud hodlas smenovat vetsi obnosy pravidelne, tak Cyrrus nabizi zajimavou sluzbu: https://www.cyrrus-fx.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 Revolut a PayPal, tak to řeším ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 (upraveno) ja cez citfin.cz, multimenovy ucet u nich je zdarma, kurzy velmi dobre (v podstate skoro realtime forex), ziadne skryte poplatky Upraveno 7. srpna 2024 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 V 6. 8. 2024 v 19:38, Jehlan napsal: Včera jsem odstřelil KB za (+/-)735 a za (+/-)733 dobral, rozdíl ( poplatky) 0, ale ponížil jsem základ daně. Přeju pevné nervy. Prokoupeno WBD?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 před 3 hodinami, Humanzero napsal: Prokoupeno WBD?:) čekám, kroužím nad GRPN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 11. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2024 Nevíte, proč nemá Heraeus na Pt sériová čísla ? 31,1g Argor Heraeus SA Švýcarsko 1 Oz Investiční platinový slitek | Zlaťáky ® (zlataky.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2024 Tak jsem zaváhal, SBUX nový šéf a +23 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2024 Před hodinou, Humanzero napsal: Tak jsem zaváhal, SBUX nový šéf a +23 https://i.makeagif.com/media/5-31-2015/DIPcgT.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se