Duke650 Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 (upraveno) Investujme do akcií firem, vyrábějících kávu a kávovary. To musí sypat při té poptávce - vždyť jen tady na fóru jsou asi čtyři vlákna o kávě a kávovarech Upraveno 31. října 2016 uživatelem Duke650
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 http://www.fingood.cz/cs/?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ+-+obsahova+sit&utm_content=CZ+-+obsahova+sit+-+PRIM&utm_term=
tmoris Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 http://www.fingood.cz/cs/?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ+-+obsahova+sit&utm_content=CZ+-+obsahova+sit+-+PRIM&utm_term= To jsou na tom tak spatne, ze si potrebuji pujcovat 1mkc za 3%???
Tom123456 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 ...jedinou logickou cestou. Tak to je jejich konec nadohled
Josef01 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Taky nechápu co touhle pitomostí myslí. Půjčit si mego za 3% může solidní firma u své banky, chápal bych to, kdyby chtěli 50 mega.
azeppelin Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 To bude nějaká sofistikovaná technika, kterou učí v MBA online kurzu.
Cyber Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Určitě dostaneš víc, hodně dlouho zpátky do historie se pořád 1 Oz zlata rovná cca 500 bochníků chleba. Josef to myslel tak, že až půjde do tenkých, tak bude každýmu unce zlata u pudele, zato 500 bochníků chleba bude mít skutečnou hodnotu . Měnit je za kus kovu fakt nikdo nebude. Představa, že střelivo je dobrá hodnota platí tak pouze pro skupinu dobře vycvičených, mladých a motorizovaných mužů. Představa že taťka s bříškem si na ochranu rodinky nasyslí do domečku za městem pár beden munice, z něho dělá akorát dobrý terč. Vím o čem mluvím.
Josef01 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 wave ceptor: my máme u KB 2,2% s rámcem 22 mil. A factoring 1,9%.
wave ceptor Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 To se mi skoro nechce věřit, zeptám se v pondělí v KB.
Josef01 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 No jasně rozdávají to napotkani lidem z ulice
gorlo Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Nejlepší bude investice do domácí pece na pečení chleba. Je potřeba připravit se na dobu, kdy se chleba bude měnit za zlato. Až bude válka, tak se bude hodit vlastní studna, zahrada a sklep plný zásob.
klasik51 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Já bych řekl že Pepa to myslel jasně. Dostane to pouze dlouholetý a velmi vážený zákazník.
tommas4 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 A jak jste se dostali od investování k půjčování si . . .
wave ceptor Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Já bych řekl že Pepa to myslel jasně. Dostane to pouze dlouholetý a velmi vážený zákazník.Já to myslel taky tak. Právě proto jsem nechápal co to napsal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se