enslow Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Boeing oznámil na máj obnovenie výroby 737max. Treba sledovať akcie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Tak hlavne aby je mel ted komu prodat :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Tak hlavne aby je mel ted komu prodat :-)))nebo je kde uskladnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Za mna ti môžem povedať, že minimálne RYR na ne čaká ako teplé rožky pretože im končí doba prevádzky boeingov ktoré maju v prevádzke teraz a žial nemajú už čo kúpiť pretože klasická 737 zišla vo februári z pásu posledná. Takže sú dosť v prdeli lebo nebudú mať na čom lietať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 No zatial nema nikt pre keho lietat´.... bohužial.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Chlapi, ma smysl koukat na videa tohoto pana, nebo je to ztrata casu? Ted jako hlavni zdroj informaci na youtube mam kanal pana Gladise, ale vyskocil mi tu i "Rozumny investor" https://www.youtube.com/channel/UCHZBx-13vmV8CVBH1pgbU_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Tady máš poradce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Ja si rikam, ze by Covidem nemusely byt az tak poskozene telekomunikacni spolecnosti. Co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Ja si rikam, ze by Covidem nemusely byt az tak poskozene telekomunikacni spolecnosti. Co myslite?Je otázka, kolik budou mít nezaplacenejch faktur... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Pravda, pravda. V tomto smeru jsou na jedne lodi s bankami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Pro zájemce o akcie Boeingu je tady dobré a věrohodné hodnocení vhodnosti investice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Boeing je z mensi casti civilni letadla, z vetsi casti defense a aerospace. Jak jsem rek, par akcii mam, neco jsem prodal - co jsem koupil za 96$ - a extra strach nemam. Boeing ma 150t zamestnancu, temer pulka dopravnich letadel na svete jsou Boeingy, 90% nakladnich letadel jsou Boeingy. Nevim, mozny je vsechno, uvidime Kazdopadne mam radsi 787 nez A350. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Taky tak, dreamliner je krasny stroj ne tak sexy jako jumbo ale krasnejsi nez airbus. Nejhezci letadlo vsech dob je naopak evropske a tim je concorde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Chci si někde otevřít účet. Už jsem byl rozhodnutý pro xtb, ale třeba akcie Royal bank of Canada tam člověk nekoupí..nemáte doporučení na nějakého brokera se širokým záběrem a malými poplatky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Chci si někde otevřít účet. Už jsem byl rozhodnutý pro xtb, ale třeba akcie Royal bank of Canada tam člověk nekoupí..nemáte doporučení na nějakého brokera se širokým záběrem a malými poplatky? IBKR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Tak já jsem na tom XTB jen blbě hledal pardón. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Investovat do 116500LN WD nebo do VC overseas chronograph? Pokud VC tak jaký dial? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Investovat? Daytony. Na noseni? Zalezi na tobe. VC neni moc investice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Investovat? Daytony. Na noseni? Zalezi na tobe. VC neni moc investice..Tak vono koupit 116500ln wd za pul mice market price neni za me moc investice, za retail to taky neni uplne investice, spis lepsi hnedka prodat kdyz jsou fungl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ja vychazel z nakupu u AD. Na jinou variantu nemame dost podkladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se