Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nie je - ani náhodou ?

Načo by Ti bola rezerva náťahu ukrytá pod nepriehľadným dnom ?

To je mikroregulace :).

Je to regulace. Mikroregulaci tenhle stroj nemá.

Omlouvám se za projevení své neznalosti, shame on me! :D ale aspoň jsem se zase dozvěděl něco co jsem neznal :)

Odesláno

Fakt, že páčka té regulace je šoupnutá mimo stupnici, myslím vypovídá o tom, že strojek je už hodně jetý a v budoucnu půjde dál obtížně (nebo vůbec ne) seřizovat - nebo se pletu?

Odesláno

Fakt, že páčka té regulace je šoupnutá mimo stupnici, myslím vypovídá o tom, že strojek je už hodně jetý a v budoucnu půjde dál obtížně (nebo vůbec ne) seřizovat - nebo se pletu?

Hodinky jsou nečístěné a za-----é jako jetel no a někdo to řešil regulací namísto toho dát 3 kila hodináři za to vyčištění. Tak, že proto je regulace doprava

Odesláno (upraveno)

Ale nic

Upraveno uživatelem karel hb
Odesláno

Ty už tu nedávno byly a pak mu ten inzerát někdo smáznul. Zrovna u nich jsem zmiňoval, že je to aspoň podle fotek nechutně povedenej fejk, na kterým bych nepravost rozhodně nepoznal:/.

Odesláno

Potom že jsou špatně k sehnání a ta cena,sice to není Aukro ale....  http://obleceni.bazos.cz/inzerat/22531611/Hodinky-Panerai-Luminor-Marina-Militare.php

tohle vlákno je určeno pro zasmání. Tzn. v mém vidění, že tady budou obskurnosti přiložené dole. Nezlobte se na mě, ale odkazy na fejky, které mohou zblbnout začátečníky, budu bez váhání mazat. V odkazu je fík jak vyšitý od PAM 111. Nechávám to tady jako ukázku, kam se nedostat.

post-1551-0-85755200-1363537175_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Jako cena je divná, ale jinak to vypadá stejně hnusně jako většina pravejch vintage oysterů...Netuším ovšem, za kolik se běžně prodávají.

Seš si úplně jistej, že je to fejk?:)

Upraveno uživatelem USER47

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...