Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Tak jsem oslovil prodejce, uvidíme, jak to dopadne, ale je mi to předem jasné :gun_bandana:

Zde mám odpověď od prodejce, ne že by mě převapila :axehead:

Odpověď: hodinky zasílam ze švýcarska, pokud chcete osobni predani, jsem k dispozici v Luzernu.. s pozdravem kodytková

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpověď: hodinky zasílam ze švýcarska, pokud chcete osobni predani, jsem k dispozici v Luzernu.. s pozdravem kodytková

O.K. - za ty peníze mi ty hodinky stejně stojí a v případě výhry jsem ochoten si pro ně osobně zajet, vážená paní z litoměřicka. Jen doufám, že pokud by hodinky nebyly pravé a potvrdí to místní švýcarský hodinář, proplatíte mi náklady vzniklé s cestou.

Odkaz ke komentáři

O.K. - za ty peníze mi ty hodinky stejně stojí a v případě výhry jsem ochoten si pro ně osobně zajet, vážená paní z litoměřicka. Jen doufám, že pokud by hodinky nebyly pravé a potvrdí to místní švýcarský hodinář, proplatíte mi náklady vzniklé s cestou.

Zhruba tak jsem odpověděl... BTw. slečna je aupair ve švajcu a hodinky byl dárek :thumbsup_anim:

Zabýváme se tím snad jen z vrtochu, ale NO FAKE znamená prostě NO FAKE!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

GUB Glashutte v oceli (Číslo aukce 970285632)

To je prda jak z děla, ocel je odrbaná až na mosaz :lol:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Ten popis NO FAKE nikde nevidím, nicméně již ze spony tahu je jasné, že to je fake. Spíš by to měl admin z aukra ihned odstranit popř. této osobě zamezit na aukro přístup...

No Fakes! má ricous jako stav v profilu a já souhlasím. Jinak milá prodávající oněch Hublotů souhlasí s tím, že když pro ně pojedu do CH a nebudou pravé, zaplatí mi náklady, stejně jí nevěřím a žádám foto oněch hodinek a případný telefonický kontakt. Budou-li pravé, jakože nebudou, klidně si pro n sjedu a dám jí i 20k...

Odkaz ke komentáři

Že by právé hodinky měly fake tah? Určitě jsi viděl, jak vypadá pravý tah a spona na těchto hodinkách, tak to neřeš....

Prodávající mi poslala více fotek, z těch plyne, že to je Fake, ale její drzost v další komunikaci mi zaráží... Dám vám se ty fotky, ať víte o čem mluvím. Se členem ,,quest987" jsme se shodli, že i opotřebení pouzdra a škrábanec na safíru vypovídají o jasném faku :gun_bandana:

Jinak samozřejmě nejsem trumpeta od začátku je mi jasné, jak to je, ale pro pobavení jsem to hrál dál. Jak řekl Cyber: co je levné není pravé...

Odkaz ke komentáři

Je to fakt drzost prodávat šmejd a ještě k tomu ty poznámky o 50 tisících! Tyhle fotky jsou mimochodem skoro 14 dní staré, tedy mohla je dát dávno na internet. Navíc jsem neviděl ještě Big Bang bez průhledného dýnka...

Odkaz ke komentáři

...... Navíc jsem neviděl ještě Big Bang bez průhledného dýnka...

Ze bys spatne koukal ? :)

Edit: Doplneny fotky

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...