Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Je libo Oris? Dovoz z Číny...

http://aukro.cz/item...is.html#gallery

Taky jsem na to náhodou dnes narazil, byl jsem naprosto znechucený... Posted Image

Pro srovnání:

Cena:

ORIGINAL - 58 000 Kč

FAKE - 8 000 Kč

Dýnko: (poznej 10 rozdílů)

ORIGINAL

Posted Image

FAKE

Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové já vám tleskám za toto vlákno.Tak se tu probrouzdávám a učím se a nestíhám se divit, z fotky bych teda rozdodně falzifikát nepoznal.To že na aukru prodávaj šunty za nehorázný sumy to vím, a je dobře, že to tu zveřejňujete.

Odkaz ke komentáři

seš si jistej, že je to fake?

Vsadím na to Tvoji hlavu a pět piv. :D. Je to fejk i z týhle mizerný fotky, navíc se barvený nerez Daytony dělaly jen v Hočiminově městě a pak na Šanghajský tržnici, ty z tržnice měly ještě budík, a ukazovaly přestupný rok. A pak samozřejmě v detašované fabrice kdesi v Polsku, tam se dělala speciální bateriová verze, která měla unikátní baterku, která přežila hodinky. Už teď je mi líto toho chudáka, až zjistí co koupil. Pohybovat se na ebayi s vidinou úžasně výhodného nákupu, a s minimem znalostí, je poměrně drahý koníček. Znám osobně dva lidi, kteří takhle přišli o balík jen pro to, že chtěli ušetřit :suicide_anim:

hehe ... with rare white dial in yellow tone stainless steal.This watch come from private collection and will be shipping from Poland

spona je kouzelná lidová tvořivost, a ciferník malé asijské umělecké dílo, inspirované Daytonama.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

http://aukro.cz/item1304443252_akce_luxusni_zlate_pasnke_hodinky_znacky_rosra.html

v inzeratu:

Tyto hodinky se stanou nedílnou součástí každého muže, kterému alespoň trochu záleží na jeho zevnějšku a zároveň oslní spoustu lidí kolem něj, kteří tento skvost zahlédnou

... za 299 kaček MMI(MegaMachrIndex) a jako bonus ty hodinky maj ještě KK(KurvavelkýKoule), two in one, no neber to!!!... :-D

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

http://aukro.cz/item1304443252_akce_luxusni_zlate_pasnke_hodinky_znacky_rosra.html

v inzeratu:

Tyto hodinky se stanou nedílnou součástí každého muže, kterému alespoň trochu záleží na jeho zevnějšku a zároveň oslní spoustu lidí kolem něj, kteří tento skvost zahlédnou

... za 299 kaček MMI(MegaMachrIndex) a jako bonus ty hodinky maj ještě KK(KurvavelkýKoule), two in one, no neber to!!!... :-D

................. a zároveň oslní spoustu lidí ......... No, pokud oslnit je od slova osel, pak s tím souhlasím :-)

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...