Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem se zeptal ns Sbazaru, jestli se tam běžně prodávají fejky a dokonce i veřejně označené http://www.sbazar.cz/vhojer/detail/2309469-omega-speedmaster-professional-dokonala-100-replika-chvili-nosene-prodam

prej: "!Pozor na nepoctivé prodejce, kteří kopírují můj text a nedodávají ani originál fotografie.:suicide_anim: 

Odesláno

jako uznejte že mají výrobci fejků talen vytvářet neuvěřitelně hnusný výtvory

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

zdroj aukro :-)

http://aukro.cz/panske-hodinky-iwc-replika-i3360630861.html

Odesláno

je to strojek Lemania - takže je to defakto fotka fejku...

To sa fejkuje až takto?? No ty kokso, to už ozaj len otvoriť a pozrieť alebo najlepšie overiť u AD. Keď tam aj píše, že zvonku sa to nedá ani rozoznať. Sila

Odesláno

To sa fejkuje až takto?? No ty kokso, to už ozaj len otvoriť a pozrieť alebo najlepšie overiť u AD. Keď tam aj píše, že zvonku sa to nedá ani rozoznať. Sila

Na první pohled sou cifry chrona daleko od sebe, vypadají spíše jak verze 38mm reduced, ale jinak je fakt, že lajk to nemá šanci poznat...

Odesláno

je to strojek Lemania - takže je to defakto fotka fejku...

Skôr to vyzerá na Seagull ST1902, ktorý sa bežne používa u značiek typu Parnis, Alpha a pod. a mal by to byť klon Venus 175.

Odesláno

Jsem mu napsal, jestli by mi neposlal reálný fotky. Tohle mě fakt zajímá. :)

Jak to je vůbec s tim porušováním zákona, když člověk prodává fejky?

Taky jsem mu zkusil napsat, dneska přišla odpověď

"Dobrý den,

reálné fotky nemám, hodinky jsou originál přímo z výroby a dodané do ČR tak aby se neplatila značka. Teď přesně nevím jestli jsou tyhle s krabicí, ještě se zeptám.

Hezký den, s pozdravem "

V dalším kole se poptám na tu nesehnatelnost v ČR a možnost ověření pravosti, jsem zvědavej co z něho vyleze  :lol2: 

Odesláno (upraveno)

Inu,Kefalín,a čo také znamená slovo ,,polovojenské ".polovojenské,to je jasný,budˇ je nosili vojáci i přez to,že se jedná výhradně o hodinky v civilním použití a nebo je nosí nevojáci,kteří si takto na vojáky alesponˇ hrají :tank:  .Pořád lepší než polopotápěčský,tam by to srovnání dopadlo podstatně hůře. :snorkle:  No a nejhorší by byly polohodinky. :cigar:

Není to sice aukro, ale na e-bay mají někteří prodejci se zařazením taky problém :)

Upraveno uživatelem Ondoni

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...