Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

na me strane zatim zadna reakce.. ani exekutorska komora ani ten exekutor sam...

u mě taky žádná odpověď

U mne taky ne, ale z toho bych, alespoň u Exekutorské komory, zatím nic nevyvozoval. Myslím, že po těch různých skandál z poslední doby si nedovolí nereagovat.

Odesláno

U mne taky ne, ale z toho bych, alespoň u Exekutorské komory, zatím nic nevyvozoval. Myslím, že po těch různých skandál z poslední doby si nedovolí nereagovat.

jaky je email na redakci blesku? ;)

Odesláno

to si nemyslim. Je to banda smejdu a pochybuju ze vase mejly vubec precetli dokonce. Pravne to je ale zajimave. Oni to zabavit musi. Vratit to nesmi, prodat taky ne, nechat si taky ne, znicit taky ne. Co maji delat?
Odesláno

Zatím jen "zmizela" ta dražba. Nicméně není od věci si inzerát a jméno pravděpodobně (všeho)schopného pana JUDr. připomenout.

No vidíš,takže reakce už tu je :goof:

tak at to mame uplny - nasel jsem to PDFko ;)

79979.pdf

Odesláno

Supr kluci, to je dobře, už jim to došlo, tohle byla první jasná reakce... ještě, že jste to podchytili zavčasu a máme to PDF i screenshot té nabídky :) Z toho musejí mít nerva :)

Odesláno

to PDF je naprostá pecka,  šmejdi exekutorský a dostali se do pasti jak vietnamský prodavač aidsdídasek :lol2:

To pdf jsem preventivně spolu s odkazem posílal včera na tu Exekutorskou komoru jako podnět k zahájení šetření. Protože cena byla exekutorem stanovena na 6000,-Kč, tak lze na celou věc pohlížet jako na trestný čin ve stadiu pokusu.

Odesláno

Znama, co ma ochranne znamky jako advokatni business a svoji zalibu zaroven, mi odpovedela jednou vetou na link na drazbu 'skoda, ze rolex neni mym klientem' :)

Odesláno

To pdf jsem preventivně spolu s odkazem posílal včera na tu Exekutorskou komoru jako podnět k zahájení šetření. Protože cena byla exekutorem stanovena na 6000,-Kč, tak lze na celou věc pohlížet jako na trestný čin ve stadiu pokusu.

:punk:  Podle mě strčí hlavu do písku a nebudou odpovídat. 

Odesláno

:punk:  Podle mě strčí hlavu do písku a nebudou odpovídat. 

No, rád se nechám překvapit :) Svou nečinností totiž mohou riskovat nejen kárné řízení. A za to jim falešná solidarita, byť s jedním z nejmocnějších exekutorů v zemi, možná stát nebude, ale třeba se mýlím.

Odesláno

no, jsem zvědav, jestli to hovado vůbec bude reagovat /míněn Mika, jiné označení je neadekvátní/. Také jsem podal k policii podnět pro vědomé klamání potenciálního klienta, pokus o podvod a porušení ochranné značky. Myslím, že čím více podnětů, tím spíš se tím budou muset zabývat.

Odesláno

Se Vám svým způsobem divím chlapci, mě třeba 100x více rozčiluje že v obchodech jsou falešný potraviny. Sere mě že ve škole mým dětem nastrouhají na špagety "edem" cihlu (tedy podřadný olej + voda + aditiva) a je to k.rva legální. Sorry za plevel, berte to jako podnět k zamyšlení.

Odesláno

Upozornili jste ho, stáhnul tu dražbu. To udavačství je už takový nadstandart.

Se Vám svým způsobem divím chlapci, mě třeba 100x více rozčiluje že v obchodech jsou falešný potraviny. s..e mě že ve škole mým dětem nastrouhají na špagety "edem" cihlu (tedy podřadný olej + voda + aditiva) a je to k.rva legální. Sorry za plevel, berte to jako podnět k zamyšlení.

Máte pravdu chlapci, navíc se obávám, že Míky se to ani nedotkne, ale ten klučina přijde o místo. :/ Jinak Míka a Vrána no comment...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...