SCIFI Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Nechat si znalcem potvrdit, že se jedná o padělek a protokolárně předat celní správě k likvidaci.nesmysl. Proc by utracel za znalce? I kdyby to utratil tak celnici se jen zasmeji. Nezajima je nejaky protokolarni predani. Vlastnit padelek se totiz muze. Nesmi se jen prodavat a vyrabet. Takze zacarovanej kruh.
Pulsar Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Nesmi se jen prodavat a vyrabet. Takze zacarovanej kruh.Však dražba exekutora je forma prodeje. Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem Pulsar
lucid Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 nesmysl. Proc by utracel za znalce? I kdyby to utratil tak celnici se jen zasmeji. Nezajima je nejaky protokolarni predani. Vlastnit padelek se totiz muze. Nesmi se jen prodavat a vyrabet. Takze zacarovanej kruh.Exekutor je úřední osoba, ptal ses jak z toho ven: toto by nebyl nijak neobvyklý postup: znalečák si exekutor naúčtuje (potřebuje jej aby prokázal, že se opravdu jednalo o padělek), protokolárně, aby mohl prokázat, že věc byla odevzdána k likvidaci, případně by na základě protokolu mohl věc zlikvidovat i sám. Vlastnit padělanou věc sice můžeš, nicméně exekutor v tomto případě není vlastníkem věci. Podle mne hodinky zlikvidovat může, stejně jako je např. může nabídnout Muzeu policie a jemu opět protokolárně předat a tak se jich "zbavit".
SCIFI Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Exekutor je úřední osoba, ptal ses jak z toho ven: toto by nebyl nijak neobvyklý postup: znalečák si exekutor naúčtuje (potřebuje jej aby prokázal, že se opravdu jednalo o padělek), protokolárně, aby mohl prokázat, že věc byla odevzdána k likvidaci, případně by na základě protokolu mohl věc zlikvidovat i sám. Vlastnit padělanou věc sice můžeš, nicméně exekutor v tomto případě není vlastníkem věci. Podle mne hodinky zlikvidovat může, stejně jako je např. může nabídnout Muzeu policie a jemu opět protokolárně předat a tak se jich "zbavit".exe uredni osoba neni. To je fakt. Majetek ktery neproda musi vratit povinnému, nebo jiné osobě, která je oprávněna je přijmout.tim spis ze neni vlastnikem nemuze vec likvidovat. Ale to jefuk. At si je treba nosi. Jisty je jen to ze nas ma na haku.
huhu4d Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Jedine riesenie je to dat do blesku. To budu fofry potom...
lucid Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 exe uredni osoba neni. To je fakt. Majetek ktery neproda musi vratit povinnému, nebo jiné osobě, která je oprávněna je přijmout.tim spis ze neni vlastnikem nemuze vec likvidovat. Ale to jefuk. At si je treba nosi. Jisty je jen to ze nas ma na haku.Exekutor samozřejmě úřední osobou je - viz § 127, odst. 1, písm. f) TZ.
Sphinxx Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) Nevím, jestli "pro zasmání", protože mě to spíš s*re, ale jeden z mnoha. http://obleceni.bazos.cz/inzerat/34542915/HUBLOT-King-Power-Oceanographic-4000.php "Zajimavé" je to video, kde potom vytáhne ještě IWC, je to hold v pr*eli. O tomto ani nemluvím: http://ostatni.bazos.cz/inzerat/34556233/Hodinky-Breitling.php Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem Sphinxx
Johny111 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 To Sphinxx: - vidím, že si našiel skutočného "odborníka" - "Prodám originál hodinky Rolex zn. Breitling ..."Tento pokus o evidentný podvod by už mal riešiť prokurátor ...
Sphinxx Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Já jen nechápu, jak to někomu může procházet ty woe. To je "podvod, jak Brno" a ten z**d tam nahodí prodejní cenu použitých originálů v super stavu, to mi hlava nebere.
Johny111 Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Skúša to, počíta s tým, že sa niekto nájde, kto na to naletí ...
Marcus Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 "Prodám originál hodinky Rolex zn. Breitling. původní cena 158 000, nyní 100 000. Upřednostní se zájemce který nabýdne větší částku." To by NABÝDNUL za Rolex zn. Breitling jenom blbec. Rudolf prostě ví, jak se dělají velké kšefty.
Sphinxx Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Normálně jsem ho označil, jako "závadný inzerát" k*k*ta jednoho, nechápu, že má někdo tu drzost. U klasických fíků to nedělám, ale tohle mě naštvalo.
siwi Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Normálně jsem ho označil, jako "závadný inzerát" k*k*ta jednoho, nechápu, že má někdo tu drzost. U klasických fíků to nedělám, ale tohle mě naštvalo. Tak mu zavolej, Davide. Pokecáte...:-D Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Sphinxx Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Už mu nezavolám, asi to berou na Bazoši vážně :D ...
farkyostrava Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 no a pan z ostravy bude mit i bellrossy do tydne asi od cybera :-) cha
Argon Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 Sice to není aukro, ovšem velmi zajímavé počtení ;-). Krásný článek v sekci pro muže na blesk.cz a doporučení - honem, honem, než vám je vyprodají... :-) http://promuze.blesk.cz/clanek/pro-muze-hracky-pro-muze/232022/digitalni-hodinky-ale-ne-budte-in-ted-je-v-mode-klasika.html
VintageLover Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 Sice to není aukro, ovšem velmi zajímavé počtení ;-). Krásný článek v sekci pro muže na blesk.cz a doporučení - honem, honem, než vám je vyprodají... :-) http://promuze.blesk.cz/clanek/pro-muze-hracky-pro-muze/232022/digitalni-hodinky-ale-ne-budte-in-ted-je-v-mode-klasika.htmlPanečku, to je reklama.
CEGY Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 Ten uvodni reklamni clanek je dobra sr.cka. Manazeri, streva atd..
doktor584 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 A tuhle hitovku už jste viděli? http://aukro.cz/hodinky-skoda-440-spartak-445-1200-1201-sedan-450-i4186543397.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se