Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechat si znalcem potvrdit, že se jedná o padělek a protokolárně předat celní správě k likvidaci.

nesmysl. Proc by utracel za znalce? I kdyby to utratil tak celnici se jen zasmeji. Nezajima je nejaky protokolarni predani. Vlastnit padelek se totiz muze. Nesmi se jen prodavat a vyrabet. Takze zacarovanej kruh.
Odesláno (upraveno)

Nesmi se jen prodavat a vyrabet. Takze zacarovanej kruh.

Však dražba exekutora je forma prodeje.

Upraveno uživatelem Pulsar
Odesláno

nesmysl. Proc by utracel za znalce? I kdyby to utratil tak celnici se jen zasmeji. Nezajima je nejaky protokolarni predani. Vlastnit padelek se totiz muze. Nesmi se jen prodavat a vyrabet. Takze zacarovanej kruh.

Exekutor je úřední osoba, ptal ses jak z toho ven: toto by nebyl nijak neobvyklý postup: znalečák si exekutor naúčtuje (potřebuje jej aby prokázal, že se opravdu jednalo o padělek), protokolárně, aby mohl prokázat, že věc byla odevzdána k likvidaci, případně by na základě protokolu mohl věc zlikvidovat i sám. Vlastnit padělanou věc sice můžeš, nicméně exekutor v tomto případě není vlastníkem věci. Podle mne hodinky zlikvidovat může, stejně jako je např. může nabídnout Muzeu policie a jemu opět protokolárně předat a tak se jich "zbavit".

Odesláno

Exekutor je úřední osoba, ptal ses jak z toho ven: toto by nebyl nijak neobvyklý postup: znalečák si exekutor naúčtuje (potřebuje jej aby prokázal, že se opravdu jednalo o padělek), protokolárně, aby mohl prokázat, že věc byla odevzdána k likvidaci, případně by na základě protokolu mohl věc zlikvidovat i sám. Vlastnit padělanou věc sice můžeš, nicméně exekutor v tomto případě není vlastníkem věci. Podle mne hodinky zlikvidovat může, stejně jako je např. může nabídnout Muzeu policie a jemu opět protokolárně předat a tak se jich "zbavit".

exe uredni osoba neni. To je fakt. Majetek ktery neproda musi vratit povinnému, nebo jiné osobě, která je oprávněna je přijmout.tim spis ze neni vlastnikem nemuze vec likvidovat. Ale to jefuk. At si je treba nosi. Jisty je jen to ze nas ma na haku.
Odesláno

exe uredni osoba neni. To je fakt. Majetek ktery neproda musi vratit povinnému, nebo jiné osobě, která je oprávněna je přijmout.tim spis ze neni vlastnikem nemuze vec likvidovat. Ale to jefuk. At si je treba nosi. Jisty je jen to ze nas ma na haku.

Exekutor samozřejmě úřední osobou je  - viz § 127, odst. 1, písm. f) TZ.

Odesláno (upraveno)

Nevím, jestli "pro zasmání", protože mě to spíš s*re, ale jeden z mnoha.

http://obleceni.bazos.cz/inzerat/34542915/HUBLOT-King-Power-Oceanographic-4000.php

"Zajimavé" je to video, kde potom vytáhne ještě IWC, je to hold v pr*eli.

O tomto ani nemluvím: http://ostatni.bazos.cz/inzerat/34556233/Hodinky-Breitling.php

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Já jen nechápu, jak to někomu může procházet ty woe. To je "podvod, jak Brno" a ten z**d tam nahodí prodejní cenu použitých originálů v super stavu, to mi hlava nebere.

Odesláno

"Prodám originál hodinky Rolex zn. Breitling. původní cena 158 000, nyní 100 000. Upřednostní se zájemce který nabýdne větší částku."

To by NABÝDNUL za Rolex zn. Breitling jenom blbec. Rudolf prostě ví, jak se dělají velké kšefty. 

Odesláno

Normálně jsem ho označil, jako "závadný inzerát" k*k*ta jednoho, nechápu, že má někdo tu drzost. U klasických fíků to nedělám, ale tohle mě naštvalo.

Odesláno

Normálně jsem ho označil, jako "závadný inzerát" k*k*ta jednoho, nechápu, že má někdo tu drzost. U klasických fíků to nedělám, ale tohle mě naštvalo.

Tak mu zavolej, Davide. Pokecáte...:-D

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Odesláno

Sice to není aukro, ovšem velmi zajímavé počtení ;-). Krásný článek v sekci pro muže na blesk.cz a doporučení - honem, honem, než vám je vyprodají... :-)

http://promuze.blesk.cz/clanek/pro-muze-hracky-pro-muze/232022/digitalni-hodinky-ale-ne-budte-in-ted-je-v-mode-klasika.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...