siwi Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 A což takhle hodinky se stylizovaným ciferníkem tachometru vozů Škoda 1000 MB / 100? To by teprve bylo hotové umělecké dílo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 (upraveno) http://aukro.cz/hodinky-omega-replika-neoriginalni-i4193078514.htmlhttp://aukro.cz/naramkove-hodinky-omega-seamaster-automatic-i4198123594.html Upraveno 1. května 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Tak konečně něco POZITIVNĚ k zasmání na aukru, aneb k životu probuzená moc složitá Seika. Nabízím tyto zajímavé hodinky seiko které mají asi 2 miliardy kombinací na nastavení. Jak mile jsem do nich vložil baterku začaly se dít věci jako na orloji. Po každém dalším výběru funkce se ručičky noziky i prstičky tocily různými trojrozměrnými směry.Vsechny čudliky na něco reagujou a datumovka také. Mají i alarm, protože občas něco zahrálo. Po dvou hodinovém boji jsem to vzdal a zjistil že bez manuálu s něma nehnu. Nechám to na někom jiném. Hodinky mají dost za sebou jak je vidět, ale stroj vypadá ze je oka. Prodávám bez záruky. Tah je nový Kožený ale ne originál. Baterka také není originál .... Rok výroby odhaduji 95-2000 ???Přidáno 2014-04-26 18:04Uz se mi podařilo nastavit čas, datum a alarm. Musí být při každém nastavení vytahnutá korunka....Přidáno 2014-04-27 03:12Bohužel hodinky si dělají co chcou a přestala reagovat malá ručička, takže bud na opravu nebo na náhradní díly... http://aukro.cz/seiko-quartz-world-timer-chronograf-i4187365418.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 A tuhle hitovku už jste viděli? http://aukro.cz/hodinky-skoda-440-spartak-445-1200-1201-sedan-450-i4186543397.html Nevím, ale za mně v tom nevidím nic špatného. Je spousta lidí, kteří staré škodovky mají a hýčkají si je a rádi si k tomu koupí takovéhle hodinky. Fejk to není a cena sice dost nahoře, ale je to věc kupujících. Kdyby někdo nabízel takovéhle hodinky motivované Mantou ... Jen ilustračně i fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Nevím, ale za mně v tom nevidím nic špatného. Je spousta lidí, kteří staré škodovky mají a hýčkají si je a rádi si k tomu koupí takovéhle hodinky. Fejk to není a cena sice dost nahoře, ale je to věc kupujících. Kdyby někdo nabízel takovéhle hodinky motivované Mantou ... Jen ilustračně i fotky 4186543397.jpg 4186543397_1.jpgJá to ale taky vůbec nemyslel zle, podle mně je to hezkej nostalgickej nápad a i mně se líbí, a má tam i víc značek, bohužel nemá Volvácký, protože kdyby je měl tak já si je do auta koupím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angelous82 Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 http://aukro.cz/hodinky-omega-replika-neoriginalni-i4193078514.htmlhttp://aukro.cz/naramkove-hodinky-omega-seamaster-automatic-i4198123594.htmlkill ... Tikal děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Tak konečně něco POZITIVNĚ k zasmání na aukru, aneb k životu probuzená moc složitá Seika. Nabízím tyto zajímavé hodinky seiko které mají asi 2 miliardy kombinací na nastavení. Jak mile jsem do nich vložil baterku začaly se dít věci jako na orloji. Po každém dalším výběru funkce se ručičky noziky i prstičky tocily různými trojrozměrnými směry.Vsechny čudliky na něco reagujou a datumovka také. Mají i alarm, protože občas něco zahrálo. Po dvou hodinovém boji jsem to vzdal a zjistil že bez manuálu s něma nehnu. Nechám to na někom jiném. Hodinky mají dost za sebou jak je vidět, ale stroj vypadá ze je oka. Prodávám bez záruky. Tah je nový Kožený ale ne originál. Baterka také není originál .... Rok výroby odhaduji 95-2000 ???Přidáno 2014-04-26 18:04Uz se mi podařilo nastavit čas, datum a alarm. Musí být při každém nastavení vytahnutá korunka....Přidáno 2014-04-27 03:12Bohužel hodinky si dělají co chcou a přestala reagovat malá ručička, takže bud na opravu nebo na náhradní díly... http://aukro.cz/seiko-quartz-world-timer-chronograf-i4187365418.htmlto je úžasný popis, perla všech perel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 to je úžasný popis, perla všech pereljestli by nebylo lepší, aby pán prodával raději zeleninu na trhu, tam by toho tolik nepos..l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 jestli by nebylo lepší, aby pán prodával raději zeleninu na trhu, tam by toho tolik nepos..l No zrovna tyhle "dancing hands" Seika nepatří k těm jednodušším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Mají tu někde svoje vlákno,ručičkový tanečnice to jsou parádní.Nedivim se,že na to čučel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 No zrovna tyhle "dancing hands" Seika nepatří k těm jednodušším to víme, ale stáhnout na netu návod není zase až tak složité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 při představě, jak se u toho chytá za hlavu, jsem se řechtal jako kůň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 http://byznys.lidovky.cz/idealni-odbytiste-pro-padelky-smelina-kvete-zejmena-na-aukru-p53-/moje-penize.aspx?c=A140502_140508_moje-penize_vsv#utm_source=clanek.lidovky&utm_medium=text&utm_campaign=a-hlavnizpravyBsloupec.clanky.clicks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Tak tyhle Seika jsou fakt hustý... moc velká parádička... dělá se něco takového v novodobém vydání - modernějším designu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 na me strane zatim zadna reakce.. ani exekutorska komora ani ten exekutor sam... u mě taky žádná odpověď Dnes mi přišla odpověď ze strany Exekutorské komory, a to ve stylu "vyšetřování skončilo, zapomeňte". V každém případě podobný "přístup" je špatnou zprávou pro občana.Tady je ta odpověď: "...dne 22. dubna 2014 bylo Exekutorské komoře ČR doručeno Vaše elektronické podání, k jehož obsahu lze sdělit následující.Dle dostupných informací soudní exekutor od dražby upustil, tudíž z disciplinárního pohledu došlo ke zjednání nápravy. Není proto nutné provádět dohled nad činností soudního exekutora.Věřím, že toto vyjádření přijmete s pochopením.S pozdravem..."Vyjádření jsem s pochopením nepřijal a napsal jim, že zvážím podání stížnosti u ministryně spravedlnosti. Nejde ani tak o ty hodinky, jako spíše o to, že pokud komora toleruje porušování práva v tomto případě, v jiných tomu asi nebude jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Nechce někdo nový G-čka?Není to sice aukro,ale i tak je to smutné http://www.wayfarer.cz/produkt/hodinky-s-shock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Dnes mi přišla odpověď ze strany Exekutorské komory, a to ve stylu "vyšetřování skončilo, zapomeňte". V každém případě podobný "přístup" je špatnou zprávou pro občana.Tady je ta odpověď: "...dne 22. dubna 2014 bylo Exekutorské komoře ČR doručeno Vaše elektronické podání, k jehož obsahu lze sdělit následující.Dle dostupných informací soudní exekutor od dražby upustil, tudíž z disciplinárního pohledu došlo ke zjednání nápravy. Není proto nutné provádět dohled nad činností soudního exekutora.Věřím, že toto vyjádření přijmete s pochopením.S pozdravem..."Vyjádření jsem s pochopením nepřijal a napsal jim, že zvážím podání stížnosti u ministryně spravedlnosti. Nejde ani tak o ty hodinky, jako spíše o to, že pokud komora toleruje porušování práva v tomto případě, v jiných tomu asi nebude jinak. Tak to je fakt síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Na jednu stranu to je hnus, ale na druhou se neni cemu divit. Hromada exekutoru udelala vetsi svinarny a taky nic z toho...ani "reklama" v TV nepomohla. Kazdopadne, kdyz se nikdo neozve, neni co resit. Takze i kdyz se z nehodinkoveho pohledu muze jednat o blbost, je dobre ze jste na to upozornili. Nejhorsi je videt svinstvo a mavnout rukou, ze se me to netyka, nebo to nikam nepovede, nebo cokoliv... Jak se rika: tisickrat nic umorilo vola. Takze kdyz na borca prijde tisic oznameni, treba to pomuze.<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Na jednu stranu to je hnus, ale na druhou se neni cemu divit. Hromada exekutoru udelala vetsi svinarny a taky nic z toho...ani "reklama" v TV nepomohla. Kazdopadne, kdyz se nikdo neozve, neni co resit. Takze i kdyz se z nehodinkoveho pohledu muze jednat o blbost, je dobre ze jste na to upozornili. Nejhorsi je videt svinstvo a mavnout rukou, ze se me to netyka, nebo to nikam nepovede, nebo cokoliv... Jak se rika: tisickrat nic umorilo vola. Takze kdyz na borca prijde tisic oznameni, treba to pomuze.<br /><br /> souhlas! je dobře, že se to nenechalo projít a že jste kluci pro to udělali max... každopádně už teď je jasné, že tímhle to skončilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Je libo Vacheron se strojkem uchyceným v plastu? 100% original... http://aukro.cz/mechanicke-hodinky-na-opravu-i4203556071.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se