Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Sice to není Aukro, ale zlínský Antik, ale pobavil jsem se dobře, ten popis je geniální: ...Zvláštní svým uložením ciferníku. Jeho uložení je vyoseno z důvodu lepší přehlednosti, tzn. Když zvednete ruku abyste se podívali na hodinky nemusíte ohýbat zápěstí nebo vyáčet loket aby jste se na ciferník moli podívat zpříma.

post-23487-0-22790100-1472921755_thumb.jpg

post-23487-0-65288500-1472921755_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...ale pobavil jsem se dobře, ten popis je geniální.

Ono se to u některejch hodinek dělalo, víceméně prodejce i jakž takž trefil důvod. Bejvalo to na pilotkách, aby člověk viděl rovně na cifr bez otáčení ruky. Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

http://aukro.cz/luftwaffe-velike-hodinky-obraz-pozustalost-top-i6496375650.html

Ono to není pro zasmání, ale spíš k pláči. Ti podvodníci se fakt neštítí ničeho. Zas se to prodá za dvacet litrů, a šťastnej kupec bude koukat jako vejr na ten ruskej strojek vevnitř. Není to už snad trestný?

Upraveno uživatelem ramon
Odkaz ke komentáři

Ono to není pro zasmání, ale spíš k pláči. Ti podvodníci se fakt neštítí ničeho. Zas se to prodá za dvacet litrů, a šťastnej kupec bude koukat jako vejr na ten ruskej strojek vevnitř. Není to už snad trestný?

Proč to neoznámíš Aukru (přes kontaktní formulář), ozvou se Ti a pokud uvedeš konkrétní důvody, že je to podvod, aukci stáhnou. Podařilo se mi takhle v poslední době otravovat a zrušit aukci fejkových Seiko a předtím dát podnět ke zrušení účtu jednoho takového ?prodejce?. Účet mu pak byl opravdu zablokován.

Odkaz ke komentáři

Pro oživení vlákna a pro pobavení - koaxiál Seamastery v quartzu:

post-36202-0-03809100-1474352784_thumb.jpg
post-36202-0-05400200-1474352853_thumb.jpg

Pánské hodinky OMEGA Seamaster, luxusní stav, vypadají jako nikdy nenošené, nové, uložené v depozitu. Pozlacený plášť, ciferník černý s pozlacenými doplňky, datum a čas vše funkční tak jak má být. Bateriové. Nikde žádný oděrek, podrápání, opravdu stav A1. Přesně jdoucí, kvalitní hodinky. Řemínek není původní, původně byly bez řemínku, tento jsem dodal pro úplnost.

Rozprodávám pozůstalost po sběrateli, neznám stáří hodinek a ani nevím zda je to originál. Proto hodinky nabízím od koruny a prodám je za vaši cenu.

http://aukro.cz/panske-hodinky-omega-luxusni-stav-i6503636301.html

Odkaz ke komentáři

Všeho nechej, rychle spěchej! Ještě 12 hodin do konce aukce těchto šmejdů, které už v tomto vláknu jsou:

post-36202-0-83920700-1474440747_thumb.jpg

Je tam neskutečných 8 tisíc, aukce má přes 700 náhledů a dosud přihazovalo 13 lidí. To snad ani nemůže být možné... Nevím, jak vy, ale já na večer kupuju popkorn a ten konec aukce si vychutnám.

Odkaz ke komentáři

To je neskutečné - hodinky z Číny za pár stovek, cifr vytištěný na kopírce a tolik prachů!

Sakra, asi nějaké echt pravé Luftwaffe, vytištěné na Ukrajinské kopírce někde v Horní Dolní, také pořídím a hodím na Aukro. A ten popcorn si pak koupím také a vychutnám si ho ještě víc...

Odkaz ke komentáři

Jsem tu (na fóru, mezi magory,...) nový a mám naprosto vážně míněnou otázku, na kterou hrozně chci znát odpověď: Jak poznáte, že nejsou autentické? Jak poznáte, že mají ciferník z kopírky? Poznám méně zdařilé fake hodinky, ale tady jsem trochu mimo a jediné, co mě napadá, je fakt, že pilotky Luftwaffe vypadaly...no prostě jinak, společné s těmito mají akorát takové ty detaily, že oboje mají řemínek, oboje mají ručičky, oboje jsou více méně kulaté atd.

Odkaz ke komentáři

Musel bys denně projíždět aukce horem i dolem a pak se naučíš poznat určitý "rukopis". Když vidíš 17257(:)) hodinek určitého typu, které chrlí ukrajinská "produkční" centra, tak až uvidíš další, budeš je schopen identifikovat. Občas se v aukcích spletou a dají fota v plném rozlišení. A tam se dá krásně vidět, že je to jen papír vytištěn v tiskárně a přilepený na původní cifr. Pak se naučíš identifikovat čínská pouzdra na hodinky. Tak moc jich zase není...

A další věci - průměr hodinek, čínský strojek, čínské ručky, moderní stěžejky...

Těch identifikátorů, která člověka navedou, je celkem dost.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...