Bert Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 tak je evidentní, že o hodinkách něco ví a není to typický fejkař ...... o to je to asi smutnější ..... tipnul bych si, že tu má 5000 příspěvkůTo nebyl dobrý koment .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 a je to venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Derchan Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Mně podle těch keců přijde, že moc dobře ví, kde má klientelu a tímhle si ji udržuje. A že na tenhle kus možná i někdo čekal, až ho pan spisovatel pustí.Mimochodem, když si představím, co hezkýho, funkčního a ne zrovna pomíjivýho se dá za sedm set euro koupit, jsem ráda, že jste mě už celkem zkazili, co se promýšlení týče. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 "Samozrejme platí len jedno pravidlo, musíte žiť životným štýlom ktorý odpovedá tomu že ste si schopný kúpiť 10tisícové hodiny." Pevně věřím, že se tohoto pravidla budou majitelé hodinek držet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Derchan Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Tohle mi přijde jako něco z továrny Jana Plavce. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 (upraveno) A rolexy budu az od februara uz zacina cakacka aj na fejky :D Upraveno 22. prosince 2018 uživatelem Octavian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Dodrbane LDH hodinky slozene v padesatych letech.https://aukro.cz/letecke-luftwaffe-funkcni-hodinky-od-1-kc-6939778703 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jde videt, ze staci prcnout na cokoliv hakovy kriz a hned se najdou idioti ke koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Fajne krbicovky https://ostatne.bazos.sk/inzerat/93405963/Damske-Hodinky-Hublot-Geneve.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 (upraveno) Prodavano s epesnim sprejem na hajxl... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. prosince 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Na co vsechno lidi neprijdou ve snaze zatraktivnit jejich inzerat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Chyba mi k nim nejaky pribeh.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 tak tohle mě pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clious Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Tak aspoń, že má ten sprej sladěnej barevně s hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Nejsou to zas nějaký ty indický omalovánky z eBay? Nebo ti se "specializujou" jen na Seika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Na seika a fortisy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Ještě na citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) tak je evidentní, že o hodinkách něco ví a není to typický fejkař ...... o to je to asi smutnější .....Tak mi to nedalo a napisal som panovi ze ci mu nevadi ze predava fejky a este ktomu za nekrestansky peniaz a pan odpisal toto : Musíte na to mat určitý uhol pohladu, predavam takmer dokonale hodinky ktoré sú z 99% rovnaké ako originály. Predavam ich za zlomok ceny, koľko stoja originály 13-14 tisíc ? Máte tie iste hodinky s jediným rozdielom že nemajú rovnaký strojček. Ďalšie rozdiely sú možné vidieť pod lupou. S pozdravom RepH Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem Octavian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Já měl před týdnem v obchodě pána, který měl na ruce fake Béčka Navimetry. Po chvíli mi vysvětloval že má doma origo, s tím, že je nechce nosit aby je někde neškrábnul a prý proto nosí fake. Přijde mi to směšné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 A jak k tyhle debate doslo? To ses ho zeptal, jestli ma fejky, nebo to z nej samo vypadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Řekl jsem mu že má upadlou ručičku na levém subcifru. Odpověděl mi, že pravé má vystavené doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se