Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

To se zase povedlo: https://auto.bazos.cz/inzerat/107281274/prodamzbirka-obrazu-Hodinky-luxusninove.php

"ATRAKTIVNE PRESTYZNI, ROLEX, BREITLING, OMEGA, jsou EXKLUZIVNE MODNI 100% k nerozeznaní za 200- 300,tis.//jen za 1,800,kč/kus..nebudete nikdy litovat.."

speciálně ty druhé omegy jsou megastrašný fekál.

Všechno je to mega tragédie. To už na pláži od černocha koupím lepší model :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čichám fíkus...

https://aukro.cz/seiko-prospex-padi-edition-6952687134?tab=course-description

Prodam potapky seiko prospex Padi Edition, bez krabičky, bez dodukementace, jsem bordelar. Stav velmi pekný, sklíčko nezdrapane na tahu pár vlasecnic

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Vidím cenu zatím 3,7k.

Co je tady na těch PADI špatný krom story?

Třeba tah, nepíše že by tam byl nějaký alternativní. Seiko tam nemá výřezy pro stěžejkovač a na plném článku u pouzdra má označení "631". Viz foto z bazoše a originálu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

Myslím, že i lumi bod na lunetě je vystouplý a měl by být utopený. A když si uděláte přímku na dýnku X a I v nápisu Seiko, tak se mi zdá, že středové vlnky jsou pootočeny do leva. Ale možná se pletu :).

Podle mne se jedná o stejný případ, akorát jiný model jako je ve vlákně O Seiku z Číny. Prodávajícímu jsem napsal, aby hodinky stáhnul z prodeje, že se jedná o padělek, což jsem mu, mimo jiné, dokladoval i na té fotce tahu. Následoval příval několika hrubších mailů. Pokud nás bude více, kdo mu pošle dotaz na pravost, třeba inzerát stáhne. Smutné je, že by to možná mohl být i někdo z fóra, protože o hodinkách Seiko určitý přehled má a několik dalších modelů i vlastní. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...