Time2Groove Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Brajtle na gumě za vosum kilo, no neber to :-)https://ostatni.bazos.cz/inzerat/107433466/Hodinky-Breitling.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 A toto je tiez poriadna ?perla? )https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/101228230/Svajciarske-panske-hodinky.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Si vždycky říkám, čím lidi ty hodinky fotí? S dnešníma mobilama to už snad takhle blbě ani nejde. Nebo že by nějakej spešl filtr? Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 To je tzv. Kuncakuv filtr Ty ?Brajtle? maj krasnou korunku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 To by se musel Kuncák hóóódně snažit :-) Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Brajtle na gumě za vosum kilo, no neber to :-)https://ostatni.bazos.cz/inzerat/107433466/Hodinky-Breitling.php Ta barva korunky mi nesedí a za 800,- to je na Most docela dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Breitling for Dacia... kde je problem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotvazz Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 To se zase povedlo: https://auto.bazos.cz/inzerat/107281274/prodamzbirka-obrazu-Hodinky-luxusninove.php "ATRAKTIVNE PRESTYZNI, ROLEX, BREITLING, OMEGA, jsou EXKLUZIVNE MODNI 100% k nerozeznaní za 200- 300,tis.//jen za 1,800,kč/kus..nebudete nikdy litovat.." speciálně ty druhé omegy jsou megastrašný fekál.Všechno je to mega tragédie. To už na pláži od černocha koupím lepší model :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Ještě že je má v rukavičkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Nemá někdo zájem o GMT mastery? Velmy dobrý stav z dedictvi https://ostatni.bazos.cz/inzerat/106656609/hodinky-rolex-cl5-72200.php Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Čichám fíkus... https://aukro.cz/seiko-prospex-padi-edition-6952687134?tab=course-description Prodam potapky seiko prospex Padi Edition, bez krabičky, bez dodukementace, jsem bordelar. Stav velmi pekný, sklíčko nezdrapane na tahu pár vlasecnic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 (upraveno) Frajer si jenom zdvojnásobil cenu a dělá ze sebe bordeláře, přitom si je objednal bez origo krabice. Na tahu pár vlásečnic, to jen tak někdo zvenčí nenapíše. Upraveno 15. srpna 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Taky mi to tak připadá...a už tam má i dva příhozy, to bude někdo pěkně čumět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Vidím cenu zatím 3,7k. Co je tady na těch PADI špatný krom story? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Nemá někdo zájem o GMT mastery? Velmy dobrý stav z dedictvi za sto tisíc to už není do vlákna "pro zasmání" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 (upraveno) Vidím cenu zatím 3,7k.Co je tady na těch PADI špatný krom story?Třeba tah, nepíše že by tam byl nějaký alternativní. Seiko tam nemá výřezy pro stěžejkovač a na plném článku u pouzdra má označení "631". Viz foto z bazoše a originálu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. srpna 2019 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Myslím, že i lumi bod na lunetě je vystouplý a měl by být utopený. A když si uděláte přímku na dýnku X a I v nápisu Seiko, tak se mi zdá, že středové vlnky jsou pootočeny do leva. Ale možná se pletu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Myslím, že i lumi bod na lunetě je vystouplý a měl by být utopený. A když si uděláte přímku na dýnku X a I v nápisu Seiko, tak se mi zdá, že středové vlnky jsou pootočeny do leva. Ale možná se pletu .Podle mne se jedná o stejný případ, akorát jiný model jako je ve vlákně O Seiku z Číny. Prodávajícímu jsem napsal, aby hodinky stáhnul z prodeje, že se jedná o padělek, což jsem mu, mimo jiné, dokladoval i na té fotce tahu. Následoval příval několika hrubších mailů. Pokud nás bude více, kdo mu pošle dotaz na pravost, třeba inzerát stáhne. Smutné je, že by to možná mohl být i někdo z fóra, protože o hodinkách Seiko určitý přehled má a několik dalších modelů i vlastní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Na 100 % jsou to fejky. Pokud si zvětšíte dýnko, pak si myslím, že na něm lze rozeznat sériové číslo "630711", což jak jsem psal v jiném vlákně, je poměrně dobrý poznávací znak pro podobné fejky: rvou to prakticky na všechny modely z řady Prospex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se