OWG Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Hodinky, nebo holínky, obojí se natahuje. :-)Trefné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 jeden z nej inzerátů, co jsem kdy viděl. https://ostatni.bazos.cz/inzerat/110805581/prodam.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 asi noční stihač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Jedna indicie by byla - lumi už nelumuje. Tak asi budou staré, což ostatně sám prodejce nepopírá. Z toho naděláte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 A není to náhodou blackest watch od Chronotechny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Asi usoudil, ze takhle ma vetsi sanci prodat, nez aby ho nejaky hejl z fora porad obvinoval a hlasil na bazosi, ze prodava fejky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 (upraveno) Toto moc pro zasmání není: fake Sarb035. Upraveno 18. října 2019 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Jj,taky jsem na to koukal. Už prodejce stáhnul fotky rotoru,páč mu asi docvaklo že se čísla kalibru neshodují.Ale stejnak mi to nedalo a napsal jsem mu. odpověď žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Co jsi mu napsal pěkného. Inzerát byl smazán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Na smazání inzerátu jsem se domlouval s Bazošem, již předtím ale nabídku přesunul na Sbazar. Mně tvrdil, že hodinky jsou pravé a že je klidně nechá ověřit. Napsal jsem mu že s tím naprosto nemám žádný problém, ale že hodináře zvolím sám a pokud potvrdí pravost, rád je od něj odkoupím, v opačném případě ale že na něj podám trestní oznámení. Na to už mektal jen nesmysly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Tak to já byl mírnější. Jen jsem mu udělil že hodinky jsou tutova skládačka,že inzerát bude nahlášen. A pokud ho uveřejní s přiznáním všech faktů tak je to ok. Ostatně takhle by to měl dělat každý slušný člověk,taky když budu prodávat auto tak všechno po pravdě řeknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Hele a co s timto? https://aukro.cz/heuer-chronograf-17-jewels-ve-sbirkovem-stavu-plne-funkcni-6950832178 Me to tedy moc vtipny neprijde. Doufam,ze se nepletu, ale za me fiky jak remen. A uz to hazi na sbazaz i bazos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 No, je fakt, že Heuer mimo krásné hodinky v 70tých vyráběl i věci, které za moc nestály. Těm z odkazu z aura se nejvíc blíží tyto: http://www.onthedash.com/chronograph/reference-3006-chronograph/ Nicméně ty z Aukra už jsem si zjišťoval a nejbližší info jsem našel tady: https://forums.calibre11.com/threads/identify-an-heuer.53402/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 African Rolex Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Ta vterinovka nemá chybu:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 https://aukro.cz/naramkove-hodinky-omega-napodobenina-p19-918-6956631008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Šmuk komentovat nebudu, ale moc se mi líbí ten řemen k tomu, krásné to ladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Šmuk komentovat nebudu, ale moc se mi líbí ten řemen k tomu, krásné to ladí.já jsem si kvůli tobě ten odkaz v bláhové naději otevřel :Dještě teď se sice musím smát sobě, protože jsem z toho tu ironii necítil, i tomu, na čem je to nasazeno. přemýšlím, kdo tohle dal k sobě a řekl si: ano, teď je to teprve dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se