Frantik Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Ty pičo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 před 6 minutami, Frantik napsal: Ty pičo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 před 31 minutami, pciza napsal: Na ty Festiny si nedělej zálusk! Po těch jde Frantík! Frantik má šťastie, že už jedny Festiny mám a nikdy som nemal dvoje hodinky od toho istého výrobcu ... inak by som sa o tento zberateľkský kúsok pobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olin001 Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 https://obleceni.bazos.cz/inzerat/140967504/hodinky-casio-pac-man.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Originální jsou, což o to, šlapat budou určitě taky dobře, jako všechna Casia, jen s tou cenou to chlapec dost neodhadl. V Helveti jsou za 2790,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olin001 Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 před 5 minutami, Chronopetr napsal: Originální jsou, což o to, šlapat budou určitě taky dobře, jako všechna Casia, jen s tou cenou to chlapec dost neodhadl. V Helveti jsou za 2790,- Právě to mě zarazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Třeba je ten plast 24 karátů, takže to je vlastně za hubičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Pan sikovny, osobny odber, poslat kompetentnych? https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/130553059/rolex-daytona-cosmograph-silver.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 (upraveno) Z dálky vypadají dobře, původní cena vysoká! Upraveno 3. listopadu 2021 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 mě pobavilo i to víčko poškrábané ale neprasklé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 (upraveno) pokukuju tak po pilotkách, a vidím že Messerschmitt používá stejné ručky pro všechny velikosti. Někde se to snese, ale totok? (hodinky-sperky.cz) Upraveno 4. listopadu 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Zase fík jak blázen....... Nové pánské hodinky Seiko (Automaty) - Jihlava - Bazoš.cz (bazos.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Předpokládám, že dát do inzerátu pouze jednu fotku, a pokud možno z dálky, byl záměr. I vzhledem k tomu, že prodejce neposlal upřesňující údaje, si myslím, že se jedná o padělek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Dnes som po niekoľko mesačnom sledovaní unikátnych kúskov, ktoré išli do dražby čakal jej výsledky. Človek nevie, či plakať, alebo smiať sa, no ak by v Christie´s zháňali nového odhadcu, tak sa hlásim a som si istý, že moje odhady budú presnejšie, aj keby som cifry určoval hodom kockami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 V 5. 11. 2021 v 15:23, lucid napsal: Předpokládám, že dát do inzerátu pouze jednu fotku, a pokud možno z dálky, byl záměr. I vzhledem k tomu, že prodejce neposlal upřesňující údaje, si myslím, že se jedná o padělek. https://www.wish.com/product/2020-the-latest-seiko5-ssb00333-chronograph-blue-dial-leather-strap-men-watches-s-e-i-k-o-mens-quartz-watch-s-eiko-mens-quartz-calendar-watch-5f87e2c0ceac300600ead1b8?hide_login_modal=true&s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 (upraveno) Jj, právě, odkaz na ten shop jsem ale nedával záměrně, aby ty, kteří to neznají, to ze "studijních" důvodů nelákalo. Upraveno 7. listopadu 2021 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 ze stupidijních důvodů jsem tam hned spěchal a vyprodáno. Kupodivu... podobný příběh ze života: Jednou u nás v krámě měli po Silvestru v nabídce prošlou (ten den procházející) krabici s chlazenými ústřicemi, asi tak z 2000 na 100 Kč. Tak jsem to vzal, abych toho živočicha i s děckama prostudoval, jíst jsem to opravdu nehodlal. Ale prodavačka na mne hleděla tak nějak s nechutí ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 https://aukro.cz/raritni-naramkove-hodinky-iwc-schaffhausen-kalibr-98-prumer-42-mm-6999161523 konecne to niekto pomenoval:)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 @Harwey ... inak predávajúci asi nemá moc prehľad "Hodinky Rolex si může koupit kdejaký moula který má peníze" ... poznám kopu jedincov, čo ich chcú a majú peniaze a aj tak si ich kúpiť nemôžu ... minimálne nie najbližších x rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 před 7 minutami, Willie McBride napsal: @Harwey ... inak predávajúci asi nemá moc prehľad "Hodinky Rolex si může koupit kdejaký moula který má peníze" ... poznám kopu jedincov, čo ich chcú a majú peniaze a aj tak si ich kúpiť nemôžu ... minimálne nie najbližších x rokov Chrono24 jich je plné, pokud je chtějí a mají peníze, co jim brání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se