Jump to content

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Recommended Posts

před 21 hodinami, Vasil napsal:

strojek Made in Japan, výroba China ... znamená, že ten Made in Japan strojek vyrobili v Číne? 😄

před 6 minutami, Vasil napsal:

Stejnej prodejce má i Bell&Ross za 12 stovek. Dovoz Belgie (tam má Alík mezisklad), made in China, strojek Japan. Nevím, pravidla Aukra to asi neporušuje.

Pravidla Aukra to samozřejmě porušuje, akorát to z Aukra nikoho netankuje, protože kšeft je kšeft.

V 1. 2. 2022 v 13:47, pesnoaar napsal:

Tady alespoň v popisu píše, že je v tom Miyota a "spona jako originál". Ale do názvu inzerátu už to nedal :)

No ale dole nápis velkým písmem "VŠE JAK MÁ BÝT!" 

"Snažíme se opět pozvednout historií bohaté řemeslo"

Proč mi to připomíná pouzdro i zpracování z Aliexpressu ?

Link na vlastní nebezpečí: https://www.hodinkyteprve.cz/

Screenshot_2022-02-23-12-29-17-186_com.android.chrome.jpg

před 2 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

"Snažíme se opět pozvednout historií bohaté řemeslo"

Proč mi to připomíná pouzdro i zpracování z Aliexpressu ?

Link na vlastní nebezpečí: https://www.hodinkyteprve.cz/

Screenshot_2022-02-23-12-29-17-186_com.android.chrome.jpg

taky by se to mohlo jmenovat
twerp
[twəːp]

PODSTATNÉ JMÉNO
informal
derogatory
  1. a silly or annoying person.
    synonyma:
    idiot · halfwit · nincompoop · blockhead · buffoon · dunce · dolt · ignoramus · cretin · imbecile · dullard · moron · simpleton · clod · tomfool · noddy · clodpole · loggerhead · spoony · mooncalf

Ještě teda koukám na ten web a tam se píše, že Během roku 2021 se nám také podařilo navázat spolupráci se skvělým hercem/tanečníkem Honzou Revaiem.

V roce 2021 jsme navázali spolupráci se sportovním komentátorem Petrem Svěceným. Petra Svěceného dnes najdete například v pořadu TIKI-TAKA na O2 TV.

Myslíte, že to je legit nebo o tom ti dva ani neví a byli vylosování náhodným generátorem?

Ještě mám jeden dotaz, proč je u takové věci certifikát pravosti? :D  dle popisu je to součást balení:D

Edited by Dreak

Jojo, s takovejma se roztrhl pytel, mě nedávno pobavilo tohle https://www.lagiovanna.cz/nas-pribeh/

Přesvědčení je cestou k cíli

Této myšlence však původně předcházel jiný podnikatelský záměr založený čistě na distribuci již stávajících značek hodinek do České republiky ze zahraničí. Očekávání spojená s nabídkou hodinek na zahraničním trhu a zejména pak jejich kvalitou nicméně nebyla v očích Natálie ani zdaleka naplněna.

........

A tak již na počátku roku 2020 vznikla značka La Giovanna, která dnes disponuje i svou vlastní ochrannou známkou. Spolu s ní spatřila světlo světa i její první kolekce dámských hodinek Eleganza. Ta podle Natálie konečně splňuje veškeré atributy vkusné elegance snoubené s minimalistickým stylem, jejichž kombinace je pro ni kýženým ideálem, který tak dlouho hledala nejen u nás, ale i ve světě.

No neber to, já se furt koukám po nejdokonalejších hodinkách švýcarské produkce a přitom přehlížím, že dokonalost se skrývá v čínských jebk*ch prodávaných za české s přirážkou. Bohužel však pouze v dámské produkci :(

Edited by exell