Vasil Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 Takhle se dneska prodávají fejky - https://aukro.cz/panske-hodinky-s-napisem-citizen-chronograph-datum-stribrno-modre-7001503076 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 před 21 hodinami, Vasil napsal: Takhle se dneska prodávají fejky - https://aukro.cz/panske-hodinky-s-napisem-citizen-chronograph-datum-stribrno-modre-7001503076 strojek Made in Japan, výroba China ... znamená, že ten Made in Japan strojek vyrobili v Číne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasil Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 Stejnej prodejce má i Bell&Ross za 12 stovek. Dovoz Belgie (tam má Alík mezisklad), made in China, strojek Japan. Nevím, pravidla Aukra to asi neporušuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 před 6 minutami, Vasil napsal: Stejnej prodejce má i Bell&Ross za 12 stovek. Dovoz Belgie (tam má Alík mezisklad), made in China, strojek Japan. Nevím, pravidla Aukra to asi neporušuje. Pravidla Aukra to samozřejmě porušuje, akorát to z Aukra nikoho netankuje, protože kšeft je kšeft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
par-pa Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 Zprvu mě zajímalo co vede prodejce k takovýmu názvu aukce, pak jsem zjistil že to píše všude a je jedno co prodává. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave24 Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 https://aukro.cz/audemars-piguet-royal-oak-offshore-luxusni-hodinky-nove-7004263766 když máte štěstí...no kup to hned...hoši tady jsem se dneska pobavil...díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesnoaar Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Tady alespoň v popisu píše, že je v tom Miyota a "spona jako originál". Ale do názvu inzerátu už to nedal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted February 4, 2022 Report Share Posted February 4, 2022 V 1. 2. 2022 v 13:47, pesnoaar napsal: Tady alespoň v popisu píše, že je v tom Miyota a "spona jako originál". Ale do názvu inzerátu už to nedal No ale dole nápis velkým písmem "VŠE JAK MÁ BÝT!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dykmore Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Jen si tady odložím reklamu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted February 7, 2022 Report Share Posted February 7, 2022 Nádhera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datel Posted February 7, 2022 Report Share Posted February 7, 2022 takhle vysoko našinec nekouká... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 Bože Link to comment Share on other sites More sharing options...
paya01 Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Není to Aukro a ve finále si nejsem jist, jestli je to vůbec "pro zasmání". Před chvílí na FB.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 pokud by si někdo odřel povrchovku na svých miláčcích, tak tady je inspirace, jak to zachránit Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted February 23, 2022 Report Share Posted February 23, 2022 "Snažíme se opět pozvednout historií bohaté řemeslo" Proč mi to připomíná pouzdro i zpracování z Aliexpressu ? Link na vlastní nebezpečí: https://www.hodinkyteprve.cz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datel Posted February 23, 2022 Report Share Posted February 23, 2022 před 2 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: "Snažíme se opět pozvednout historií bohaté řemeslo" Proč mi to připomíná pouzdro i zpracování z Aliexpressu ? Link na vlastní nebezpečí: https://www.hodinkyteprve.cz/ taky by se to mohlo jmenovat twerp [twəːp] PODSTATNÉ JMÉNO informal derogatory a silly or annoying person. synonyma: idiot · halfwit · nincompoop · blockhead · buffoon · dunce · dolt · ignoramus · cretin · imbecile · dullard · moron · simpleton · clod · tomfool · noddy · clodpole · loggerhead · spoony · mooncalf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreak Posted February 23, 2022 Report Share Posted February 23, 2022 Takže Brand se jmenuje Teprve a slogan je TEPRVE TEĎ JSEM NAŠEL SVÉ HODINKY. Už jsem vidlě všechno a můžu umřít Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreak Posted February 23, 2022 Report Share Posted February 23, 2022 (edited) Ještě teda koukám na ten web a tam se píše, že Během roku 2021 se nám také podařilo navázat spolupráci se skvělým hercem/tanečníkem Honzou Revaiem. V roce 2021 jsme navázali spolupráci se sportovním komentátorem Petrem Svěceným. Petra Svěceného dnes najdete například v pořadu TIKI-TAKA na O2 TV. Myslíte, že to je legit nebo o tom ti dva ani neví a byli vylosování náhodným generátorem? Ještě mám jeden dotaz, proč je u takové věci certifikát pravosti? dle popisu je to součást balení Edited February 23, 2022 by Dreak Link to comment Share on other sites More sharing options...
exell Posted February 23, 2022 Report Share Posted February 23, 2022 (edited) Jojo, s takovejma se roztrhl pytel, mě nedávno pobavilo tohle https://www.lagiovanna.cz/nas-pribeh/ Quote Přesvědčení je cestou k cíli Této myšlence však původně předcházel jiný podnikatelský záměr založený čistě na distribuci již stávajících značek hodinek do České republiky ze zahraničí. Očekávání spojená s nabídkou hodinek na zahraničním trhu a zejména pak jejich kvalitou nicméně nebyla v očích Natálie ani zdaleka naplněna. ........ A tak již na počátku roku 2020 vznikla značka La Giovanna, která dnes disponuje i svou vlastní ochrannou známkou. Spolu s ní spatřila světlo světa i její první kolekce dámských hodinek Eleganza. Ta podle Natálie konečně splňuje veškeré atributy vkusné elegance snoubené s minimalistickým stylem, jejichž kombinace je pro ni kýženým ideálem, který tak dlouho hledala nejen u nás, ale i ve světě. No neber to, já se furt koukám po nejdokonalejších hodinkách švýcarské produkce a přitom přehlížím, že dokonalost se skrývá v čínských jebk*ch prodávaných za české s přirážkou. Bohužel však pouze v dámské produkci Edited February 23, 2022 by exell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzos Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 Tak premyslim, na co si ty hodinky zn. džovana damy asi pripnou, kdyz maji reminek v delce 25 cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts