nizkotucnytvaroh Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 (upraveno) Je libo Nautily nebo Milgy bez čekačky a za hubičku? Upraveno 13. srpna 2022 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2022 unikat 1/1 https://aukro.cz/quartz-panske-naramkove-hodinky-z-pozustalosti-7015257223 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 16. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2022 Pěkné automat Quartz hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 https://obleceni.bazos.cz/inzerat/157870062/hodinky.php a moc pěkné rukavičky: https://obleceni.bazos.cz/inzerat/157838937/rolex-day-date-gold.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Vypadá jak ponožka, to co má ten AD na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Zdravím všechny z Egypta... Následující fotky nepotřebují komentář. Ano, ruce jsem si pak pro jistotu dobře umyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 @DarylVanHorne krásne kúsky, oko hodinkového nadšenca musí mať sviatok Potom sa nehanbi a s kúskom, ktorý si si vybral sa pochvál vo vlákne o nových prírastkoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Nejhorší na tom je, že to lidi kupovat budou vždycky. Pamy v keramice jsem ještě na žádném bazáru neviděl, asi novinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Však se všude píše, že máme šetřit, tož někde se začít musí a proč ne zrovna na dovolené v Egyptě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 @DarylVanHorne nájdi 5 rozdielov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Před hodinou, colommbo napsal: Však se všude píše, že máme šetřit, tož někde se začít musí a proč ne zrovna na dovolené v Egyptě... Je rozdíl šetřit a šetřit. Já šetřím na dovolené = proto Egypt. Ale nešetřím na hodinkách, proto mám na ruce kvalitní hodinařinu. Lepší origo Seiko, než jakýkoliv fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 před 43 minutami, Willie McBride napsal: @DarylVanHorne nájdi 5 rozdielov Já jich našel víc, je to špatně? Ty na fotce nahoře jsou jasný fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 to je jasný,...je tam i míň zlata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 (upraveno) DarylVanHorne: Ahoj! Možná jsem to špatně napsal, možná jsi mě špatně pochopil - nechtěl jsem se otírat o tvou dovolenou, měl jsem na mysli, že když už je člověk v Egyptě, měl by si tam koupit aspoň levné hodinky... Mír v duši! Upraveno 19. září 2022 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 (upraveno) před 6 hodinami, colommbo napsal: DarylVanHorne: Ahoj! Možná jsem to špatně napsal, možná jsi mě špatně pochopil - nechtěl jsem se otírat o tvou dovolenou, měl jsem na mysli, že když už je člověk v Egyptě, měl by si tam koupit aspoň levné hodinky... Mír v duši! Možná obojí... Nic se neděje, já se mám fajn a pokud ještě narazím na nějaký další výkvěty "hodinařiny", hodím je sem pro zasmání Upraveno 19. září 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 Dneska kamarádovi přišla nová G-éčka, ale nejsou, co to bývalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 před 1 hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Dneska kamarádovi přišla nová G-éčka, ale nejsou, co to bývalo https://obleceni.bazos.cz/inzerat/158352557/hodinky-casio-g-shock.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Tohle je opravdu pecka! https://www.sbazar.cz/aksillerak/detail/179738936-hodinky-seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 @dykmore fíha automatic na cifru - v popisu strojek quartz, 200m na cifru - v popisu WR 30m, hodinky na gumě - v popisu nový tah přidám foto pro případ smazání inzerátu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Však je podle popisku Páně Batistova taky montoval professionál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se