JR_2010 Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května A co je na tom blbě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května alebo na zasmiatie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Má to v dobrém stavu a s původní krabicí. cena mi přijde moc nízká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Vždyť je to dražba a 10 dní do konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května V 5. 5. 2024 v 10:15, jožko napsal: Ahoj Pozor na tohto vychcánka,predáva cudzie fotografie! Panáčik z Karviné; https://aukro.cz/gub-glashute-7062253776 Ukradol to Holanďanovi na Cataviky; https://www.catawiki.com/en/l/83492195-glashutte-original-spezimatic-no-reserve-price-men-1970-1979 Už má hajzlík zablokovanek účet, ale musí to bejt pěknej žabař, když podvádí kvůli pár korunám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května před 24 minutami, Jerryl napsal: Už má hajzlík zablokovanek účet, ale musí to bejt pěknej žabař, když podvádí kvůli pár korunám. Pokud škoda (nebo souhrn) nedosáhne 10 t., pak je de facto vysmátý a prakticky nepostižitelný, Policie to odloží, protože se dotyčný dopustil leda tak přestupku ..., takže těch pár korun může být v globále pro něj daleko zajímavější než kdyby se pokusil střelit něco za 100 t. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května No jo, oni to zvedli z 5 na 10t. Inflace peněz i zločinu. Ale stejně si za to moc neužije. To už mám větší pochopení pro velké ryby jako Bernie Madoff atd. to už jsou velké svody, hóóódně moc nul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května V 21. 3. 2024 v 9:39, Tikal napsal: Další kousek " pro zasmání" zejména, když to doporučuje EXPERT... Bohužel tam někdo velmi slušně zahučí. seiko 6139 6002 Teal Sunrise se vyráběly pouze dva měsíce v roce 1972 a to listopad a prosinec, takže na víčku musí být správný rok a měsíc... Další pecka je ten nenošený stav, kdy nový , aftermarketový ksicht hodinek trochu kalí stav strojku... Pecka, ne? Ještě, že tam mají toho odborníka. Co mi to jen připomíná..... https://aukro.cz/chronografy-seiko-automatic-pogue-nikdy-nosene-top-stav-7062854002 Šmelinář si sám vyšrouboval cenu a teď to zkouší znovu, stejné seriové číslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května před 15 minutami, Tikal napsal: Co mi to jen připomíná..... https://aukro.cz/chronografy-seiko-automatic-pogue-nikdy-nosene-top-stav-7062854002 Šmelinář si sám vyšrouboval cenu a teď to zkouší znovu, stejné seriové číslo... Protože pod tou aukcí byl podepsán "expert" M. Svoboda, tak jsem to koncem března, kdy se vydražily, řešil i s Aukro s tím, že než takový expert, pak je lepší vůbec žádný. Spíše to vypadá, že kupující od koupě odstoupil sám, původní se vydražily za 11.700,-Kč, nyní bez experta prodejce rovnou chce, aby je někdo koupil za 18.500,-Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Zajímavé, každopádně je to fejk jak bejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Před hodinou, Tikal napsal: Zajímavé, každopádně je to fejk jak bejk. Samozřejmě, proto jsem jim i uváděl, že pokud tam dají něco jako "expert doporučuje", tak de facto legitimují podvod. Je otázka, jak s tím pak Aukro naložilo, dotyčný maník od nich mi pak psal, že to projednával s tím "expertem", který tvrdil, že se vše na první pohled zdálo jako OK, ale zda třeba upozornili i kupujícího, to nevím, takhle uvažovat by už byla jen spekulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Tak vzhledem k tomu, že je nabízí dál a za ještě větší nesmysl, tak asi žádný kupec nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Kluci a když na tohle narazíte, zmáčknete na Aukru "nahlásit porušení pravidel" a nahlásíte padělek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května (upraveno) před 3 hodinami, geometr napsal: Kluci a když na tohle narazíte, zmáčknete na Aukru "nahlásit porušení pravidel" a nahlásíte padělek? NE, já nevím jak nyní, ale v minulosti jsem na formulář "Nahlásit porušení pravidel" nikdy nedostal od Aukra žádnou zpětnou vazbu, takže jsem nabyl podezření, že je to jen takové placebo, kterým se vůbec nikdo na Aukru nezabývá a ohlášení míří přímo do jejich redakčního koše. Aukro ale oslovuji přes speciální formulář, v současné době tento, který je, jak jinak, poměrně složitě vnořený do jejich systému a často mění i umístění a název. Dříve po nahlášení nesolidního prodeje přišel od Aukra tzv. ticket s číslem a kopií nahlášeného problému, takže člověk alespoň věděl, že jim to došlo a mohl se na číslo ticketu odvolat dál, dnes to ale již nechodí, nicméně je fakt, že na ohlášení z tohoto formuláře Aukro reagovalo vždy, často se zpožděním, často zmatečně, ale reagovalo. A následná doplňující komunikace byla i poměrně pružná a věcná. Upraveno 18. května uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května https://obleceni.bazos.cz/inzerat/185778291/omega-seamaster-diver-300-mnprofessional.php A sakra. Ani jsme si nevšiml jak teď ty Bondovky podražily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května V 15. 5. 2024 v 12:27, lucid napsal: Protože pod tou aukcí byl podepsán "expert" M. Svoboda, tak jsem to koncem března, kdy se vydražily, řešil i s Aukro s tím, že než takový expert, pak je lepší vůbec žádný. Spíše to vypadá, že kupující od koupě odstoupil sám, původní se vydražily za 11.700,-Kč, nyní bez experta prodejce rovnou chce, aby je někdo koupil za 18.500,-Kč Ty taky? Já jim napsal, něco ve smyslu co je to za experta, když podporuje podvod navíc s cenou přesahující 10000. Bez reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května A použil jsem stejný formulář jako ty. Jak jsi dával odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 4 minutami, Jiří Sedlák napsal: A použil jsem stejný formulář jako ty. Jak jsi dával odkaz. Možná jsem už profláklý kverulant Mně odpověděli: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Kdo ví kolik nás tam psalo, třeba jsi byl první a pak už se tím nezabývali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se