NovoCZ Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 takhle se sázej pozitiva http://www.aukro.cz/show_user.php?uid=3663...amp;p=1&p=0 Tvůj příspěvek jsem nepochopil, já mám s daným aukristou výborné zkušenosti, kdyby tam takoví byli všichni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 (upraveno) NovoCZ napsal: Tvůj příspěvek jsem nepochopil, já mám s daným aukristou výborné zkušenosti, kdyby tam takoví byli všichni . Tvůj přispěvek jsem pochopil, ty jsi jedne z těch co prodávají na aurku fejky. Nebo jsi jen úplně hloupý, na aukru je 27 "stran" hodinek, a z nich je cca 75% falešných, a dalších 10% lživě popsaných a záměrně špatně nafocených a maskovaných. Upraveno 6. srpna 2007 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NovoCZ Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Milý BFG, tohle je od tebe nejen hloupý, ale hlavně sprostý. Než začneš někoho urážet, nejdřív si o něm něco zjisti, což není na Aukru žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 2 uns: Prostě ten rozdíl nechceš nebo neumíš pochopit. A toto je odpověď prodejce zde hojně zmiňovaných B for B, na můj dotaz o původu a pravosti "hodinek" > já vám to vysvětlím !!!společnost breitling zaměřena čistě na výrobu > hodinek,vyrobí př. 10 000ks jedné serie ,z toho se prodá 1000ks s papírem v > krabičce atd. a zbývající počet je volně rozprodán za nízké ceny na trhy > ,které mají právo vyrobit napodobeniny ,které jsoukontrolovány a jsou > legální ,takže se mohou prodávat volně a patří do celé edice breitling!!!A > ty právě vystavujem a mají také svoje registrační číslo se zadu jako u > úplných orginálů!!!!ale potom se dělají nelegální napodobeniny které nejsou > firmou kontrolovány a kdo ví z čeho vůbec jsou a prodávat by se neměli ,ale > boužel je plno lidí nabízí!!!!Ale mi ne!!!Přeji hezký den ja-rule1 Viděl bych to na trestný čin porušování práv k ochranné známce spáchaný v jednočinném souběhu s trestným činem podvodu. Přepošli to na státní zastupitelství, oni si s tím, kdo nabízí "legální napodobeny" poradí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 NovoCZ napsal: Tvůj příspěvek jsem nepochopil, já mám s daným aukristou výborné zkušenosti, kdyby tam takoví byli všichni . Tvůj přispěvek jsem pochopil, ty jsi jedne z těch co prodávají na aurku fejky. Nebo jsi jen úplně hloupý, na aukru je 27 "stran" hodinek, a z nich je cca 75% falešných, a dalších 10% lživě popsaných a záměrně špatně nafocených a maskovaných. Rád si přečtu slova "odborníka" My ostatní "podvodníci" kupujeme a prodáváme tady http://aukro.cz/47078_starozitnosti_hodiny_hodinky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 2 uns: Prostě ten rozdíl nechceš nebo neumíš pochopit. A toto je odpověď prodejce zde hojně zmiňovaných B for B, na můj dotaz o původu a pravosti "hodinek" > já vám to vysvětlím !!!společnost breitling zaměřena čistě na výrobu > hodinek,vyrobí př. 10 000ks jedné serie ,z toho se prodá 1000ks s papírem v > krabičce atd. a zbývající počet je volně rozprodán za nízké ceny na trhy > ,které mají právo vyrobit napodobeniny ,které jsoukontrolovány a jsou > legální ,takže se mohou prodávat volně a patří do celé edice breitling!!!A > ty právě vystavujem a mají také svoje registrační číslo se zadu jako u > úplných orginálů!!!!ale potom se dělají nelegální napodobeniny které nejsou > firmou kontrolovány a kdo ví z čeho vůbec jsou a prodávat by se neměli ,ale > boužel je plno lidí nabízí!!!!Ale mi ne!!!Přeji hezký den ja-rule1 tak to je hodně drsný to snad ani není možný jak z lidí dělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Tak ta aukce skončila na 23.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NovoCZ Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Taky zírám jako blázen, našli se tři pomatenci co za to chtěli dát víc než 20 tisíc, jeden dokonce s vysokým číslem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Taky zírám jako blázen, našli se tři pomatenci co za to chtěli dát víc než 20 tisíc, jeden dokonce s vysokým číslem ... No, uvidíme jak to bude vypadat za týden, co kupující napíše v hodnocení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Milý BFG, tohle je od tebe nejen hloupý, ale hlavně sprostý. Než začneš někoho urážet, nejdřív si o něm něco zjisti, což není na Aukru žádný problém. Nechápu co je na tom sprostého a jsem rád že odpovídáš na moje argumenty úplně něčím jiným. To jen podporuje moje názory. A jinak, nezajímá mě co o tobě píší na Aukru, to u mě nemá žádný kredit, sám jsem se přesvědčil, že jim jde jen o prachy. Tzn. napíší o komkoliv cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 No, uvidíme jak to bude vypadat za týden, co kupující napíše v hodnocení.... Určitě napíše: Jsem rád, že jsem nemusel tyto hodinky kupovat v běžné sérii za přemrštěnou cenu cca 140tKč a převelice děkuji tomuto excelentnímu prodejci a znamenitému odborníkovi, za to že mi prodal tyto skoroůplné originály. ) (Sice jsou z aušusu, skla a mají čínský strojek, pravděpodobně napodobeninu Seika, ale jinak, ňam!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Tohle taky není špatný http://www.aukro.cz/item223445406_rolex.html bohužel ta 1. aukce kdy se neprodaly už vypršela. Tam byly i príma hlášky jako "kvalitní replika, od originálu rozezná pouze odborník..." no nevím, ale i průměrně šilhající laik si asi všimne že index 12 a nápis pod ním je jaksi kvalitně zreplikovaný i s originálním náklonem. Mimochodem tedy ten nápis se povedl i obsahově, že no a chudák pan "Rolex" se asi motá v hrobě jako v pračce při ždímání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flegi Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 http://www.aukro.cz/item221085529_luxusni_...ce_bentley.html UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY PŘIHAZUJÍCÍ !!!! Již několik lidí mě informovalo o skutečnosti , že někdo , kdo se skrývá pod nově otevřeným nickem andreitoader obesílá všechny přihazující e-mailem s lživými a ničím nepodloženými informacemi o této aukci a vzápětí nabídne své zboží !!! O této skutečnosti jsem již informoval aukro , ale účinná obrana v tuto chvíli prakticky neexistuje . Takže si dejte pozor na takové podvodníčky na Aukru .!!!! POZOR NA NICK andreitoader Přeji příjemnou zábavu a za vzniklé potíže se omlouvám !!! Tak, že by nastal boj mezi fejkaři No konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 ale, clovek se alespon zasmeje, kdyz uz nic jinyho...date just a perpetual na hodinkach bez data a s napisem quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chilli Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Určitě napíše: Jsem rád, že jsem nemusel tyto hodinky kupovat v běžné sérii za přemrštěnou cenu cca 140tKč a převelice děkuji tomuto excelentnímu prodejci a znamenitému odborníkovi, za to že mi prodal tyto skoroůplné originály. ) (Sice jsou z aušusu, skla a mají čínský strojek, pravděpodobně napodobeninu Seika, ale jinak, ňam!) Miláčkové, Baví mne, jak máte všichni tolik času na to, abyste se tady vykecávali o hovadinách. Tento link jsem dostala od milých lidí, kterým na mne tolik záleží, že mi poslali gratulaci k vyhrané aukci. Je vidět jak všichni rozumíte obchodu a hlavně věcem, které tady tak vesele diskutujete. Pokud je prodejce Vámí tak zvaných FEJK hodinek solidní obchodník, jistě mu nebude vadit provést obchod osobně za přítomnosti odborníka přes nejen tuto značku. Všem Těm, pro které je 23 táců, jak ste mi psali do emailu, hodně peněz ( což jistě chápu ) doporučuji především víc makat a méně kritizovat druhé a za druhé, pokud, že mi bude během osobní schůzky potvrzena kvalita výrobku, potom 23.000 je částka zanedbatelná vzhledem k výrobku. Jestliže mi to potvrzeno nebude, potom prodejce klamal a já odstupuji od smlouvy. TOMUTO se říká OBCHOD. Jistě Vám všem dám vědět jak dopadl. Mějte se hezky CHILLI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Držíme palce, čili !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Jasně čili. Ten prodejce bude natolik solidní, že vám - tobě a tvému zbožíznalci - přidá jako bonus svůj hlavní artikl - krásný bomby, jako nový http://www.aukro.cz/item222588161_orginaln...na_vel_m_l.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Miláčkové, Baví mne, jak máte všichni tolik času na to, abyste se tady vykecávali o hovadinách. Tento link jsem dostala od milých lidí, kterým na mne tolik záleží, že mi poslali gratulaci k vyhrané aukci. Je vidět jak všichni rozumíte obchodu a hlavně věcem, které tady tak vesele diskutujete. Pokud je prodejce Vámí tak zvaných FEJK hodinek solidní obchodník, jistě mu nebude vadit provést obchod osobně za přítomnosti odborníka přes nejen tuto značku. Všem Těm, pro které je 23 táců, jak ste mi psali do emailu, hodně peněz ( což jistě chápu ) doporučuji především víc makat a méně kritizovat druhé a za druhé, pokud, že mi bude během osobní schůzky potvrzena kvalita výrobku, potom 23.000 je částka zanedbatelná vzhledem k výrobku. Jestliže mi to potvrzeno nebude, potom prodejce klamal a já odstupuji od smlouvy. TOMUTO se říká OBCHOD. Jistě Vám všem dám vědět jak dopadl. Mějte se hezky CHILLI Vámí, nebo chilli, nebo jakseto... pokud někdo bez problému koupí napodobeninu hodinek za cenu min. 10x vyšší než je jejich nákup tak mu nezbývá než pogratulovat. Inu komu není rady ... apropo, kdyby ti pár otravů nekazilo den pitomostma, probíhalo by předávání za asistence odborníka? Teda odborníka, opravdový odborník by věděl, že nikdo nové pravé Braitling for Bentley nebude prodávat za 20tKč, ale to jen tak mimochodem, to víš už mi dochází ta spousta zbytečného času. PS: Užij si antiniklové úpravy chytrolíne. Pokud budeš více makat a budeš mít ještě více 23táců, tak ti mohu nabídnout spousty jiných neméně kvalitních hodinek(odborníka samosebou přibalím zdarma a navíc sadu voňavých utěrek). Každý třetí kus hodinek ti předá sám veliký Horst. Pac a pusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 tak to s tim Horstem asi nepujde...on uz je par let na pravde Bóží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se