Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já aukro nesleduju a motivy různých jednání neznám... co z toho prodejce má, že aukci vyhraje fiktivní kupující?

Taky jsem narazil na aukce jednoho prodejce, na jehož aukcích přihazoval nějaký čtyřlístek. Asi aby namotivoval kupující.

Odesláno

Fiktivni prihazujici (nezridka jiny nick prodejce, ci jeho pribuzneho, kamarada) se pouziva na rozjeti, vysponovani aukce. Nebo taky pokud se cena ke konci neblizi predstavam prodavajiciho, zasahne fiktivni prihazujici tak, ze vse prebije nejakou nadsazenou nabidkou, to aby vec zustala doma a nemusela se prodat pod cenou. Tohle se dela vetsinou u cennejsich veci, ja se s tim potkal u aut....

Odesláno
Fiktivni prihazujici (nezridka jiny nick prodejce, ci jeho pribuzneho, kamarada) se pouziva na rozjeti, vysponovani aukce. Nebo taky pokud se cena ke konci neblizi predstavam prodavajiciho, zasahne fiktivni prihazujici tak, ze vse prebije nejakou nadsazenou nabidkou, to aby vec zustala doma a nemusela se prodat pod cenou. Tohle se dela vetsinou u cennejsich veci, ja se s tim potkal u aut....

...no já prodávat auto, tak asi taky požádám kamaráda, aby mi to tam trošku provětral. Někdo to tak ale dělá evidentně i u hodinek apod....sám mám s aukrem jen pofidérní zkušenost, ale jak vidím čtyřlístek nebo podivné příhozy, tak zavírám stránku a jdu si radši pokecat sem... :headphone:

Odesláno (upraveno)

Tohle je hodne podivna historie:

http://www.aukro.cz/item480014744_letecke_...temer_nove.html

1. shagya1985 kupuje v Pondeli 3. listopadu 2008, 21:48:36 CET letecke Prim od Bullitt428. V ten samy den v 22:47:50 CET uz je transakce pozitivne ohodnocena!

2. Aktualne shagya1985 prodava letecke Prim, a kdo na ne uz prihodil? Samozrejme Bullitt428. Prihoz byl ale zrusen. :tired:

Vsadil bych se ze Bullitt428 bude jeste jednou prihazovat. Jenom aby to neprehnal! Ale co, vsak by je od nej zase urcite koupil shagya1985 :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem filo-boxer
Návštěvník tolja
Odesláno
Tohle je hodne podivna historie:

http://www.aukro.cz/item480014744_letecke_...temer_nove.html

1. shagya1985 kupuje v Pondeli 3. listopadu 2008, 21:48:36 CET letecke Prim od Bullitt428. V ten samy den v 22:47:50 CET uz je transakce pozitivne ohodnocena!

2. Aktualne shagya1985 prodava letecke Prim, a kdo na ne uz prihodil? Samozrejme Bullitt428. Prihoz byl ale zrusen. :tired:

Vsadil bych se ze Bullitt428 bude jeste jednou prihazovat. Jenom aby to neprehnal! Ale co, vsak by je od nej zase urcite koupil shagya1985 :thumbsup_anim:

A to si představ, že je v půlce října koupil za 5,5K na Aukru

Odesláno (upraveno)
A to si představ, že je v půlce října koupil za 5,5K na Aukru

Super, ještě komplet obšlehnul můj prodejní inzerát !! :gun_bandana: :gun_bandana:

Upraveno uživatelem Qvido
Odesláno
Ty vole, to už snad ani nejde :D . Ty super rozmazaný fotky. A jak tam píše, že při "pochybě" vrací peníze. Já mu snad napíšu, že mám pochybu a ať mně je vrátí rovnou.

Uz jsem videl hodne, ale breitle s motylem a barevnymi kaminky to je fakt soda :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...