vlabar Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 (upraveno) Já se dovoluji také ohradit. Myslím, že komunikace s Jakobem probíhá ve vší slušnosti. Taktéž se domnívám, že Jakob neměl/nemá tušení, že by se mohlo jednat o fejk. Přihládám foto S/N dostupných veřejně na webu (za pár dní je smažu) Omega používá v S/N jinou trojku ... EDIT: ještě link na výše uvedené S/N od Jakoba, aby byly pohromadě Upraveno 11. února 2009 uživatelem vlabar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Je to asi OT, ale každý tvrdí, že repliky a odkazy na jejich prodejce sem nepatří, a nahoře se na nás směje (asi placená ?) reklama "replica-watches-world.com". Víc Fagáčů pohromadě jsem nikdy neviděl. Teď v tom mám ale bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Je to asi OT, ale každý tvrdí, že repliky a odkazy na jejich prodejce sem nepatří, a nahoře se na nás směje (asi placená ?) reklama "replica-watches-world.com". Víc Fagáčů pohromadě jsem nikdy neviděl. Teď v tom mám ale bordel. Už se to řeší v samostatném vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rurounikenshin Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Je to asi OT, ale každý tvrdí, že repliky a odkazy na jejich prodejce sem nepatří, a nahoře se na nás směje (asi placená ?) reklama "replica-watches-world.com". Víc Fagáčů pohromadě jsem nikdy neviděl. Teď v tom mám ale bordel. Nevim jak ostatni ale ja tady zadnou reklamu na nejake repliky nikde nevidim ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOMA Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 (upraveno) Ale jo, reklama se objevuje hned na začátku vlákna .. google reklama .. Upraveno 11. února 2009 uživatelem KOMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Aukci na hodinky Omega Speedmaster na Aukru dočasně ruším, do té doby, než budu mít v ruce papír od Dušáka, nebo podobného prodejce, jestli jsou originál, nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOMA Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Aukci na hodinky Omega Speedmaster na Aukru dočasně ruším, do té doby, než budu mít v ruce papír od Dušáka, nebo podobného prodejce, jestli jsou originál, nebo ne. Tak dej potom hned vědět jak to dopadlo, sleduji toto vlákno a sám nevím jestli origo nebo fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Aukci na hodinky Omega Speedmaster na Aukru dočasně ruším, do té doby, než budu mít v ruce papír od Dušáka, nebo podobného prodejce, jestli jsou originál, nebo ne. To je fér, děláš dobře, že se k tomu stavíš čelem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastimil Talanda Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 To je fér, děláš dobře, že se k tomu stavíš čelem ! Souhlas, a doufám, že výsledek bude ve Tvůj prospěch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Aukci na hodinky Omega Speedmaster na Aukru dočasně ruším, do té doby, než budu mít v ruce papír od Dušáka, nebo podobného prodejce, jestli jsou originál, nebo ne. Jsi frajer, taky bych byl rád, kdybychom se pletli. Na druhou stranu, pak bych byl za vola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Rolex To je má oblíbená firma, nevím jestli odolám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Není to žádný fejk, ale přišlo mi to vtipné a nechtělo se mi oživovat více než rok mrtvé vlákno o pivu, tak to frknu sem. Na aukru si můžete koupit vlastní DOMÁCÍ MIKROPIVOVAR! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Konkurent Tissotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Konkurent Tissotu Matka perel To je vůl.. Jeslti náhodou nepřekládá pro Novu, svého času jsem tam viděl Bonda tvrdit, že je vycvičen v britské inteligenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 http://www.aukro.cz/item552332209_znackove...rera_heuer.html co si o tom myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Že je to jeden z dnes už velmi vzácných případů, kdy prodejce neví, co má. Ale bez fotky strojku samozřejmě stoprocentní verdikt vynést nelze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 http://www.aukro.cz/item552332209_znackove...rera_heuer.html co si o tom myslíte? Možná jsem naivní, ale připadá mi to fér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 (upraveno) nejsem si až tak jist, že neví co má, podívej se do popisu, co mu řekl jeden kolega - model hodinek, počet kamenů, kalibr a podle mne pokud mu je někdo schopen říci toto, tak si myslím, že je schopen i říci, za kolik se to přibližně toto prodává, nebo už ví co má ne webu hledat. Upraveno 13. února 2009 uživatelem Badys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 nejsem si až tak jist, že neví co má, podívej se do popisu, co mu řekl jeden kolega - model hodinek, počet kamenů, kalibr a podle mne pokud mu je někdo schopen říci toto, tak si myslím, že je schopen i říci, za kolik se to přibližně toto prodává, nebo už ví co má ne webu hledat. Jo, to máš pravdu. Já osobně s Aukrem ani s Ebay nemám zkušenosti. Jen se mi zdálo, že to asi chce rozjet z minima, vytvořit "soutěž" a, kdyby se to nevyvíjelo správně, by to přebil "kamarád" nebo prodejce sám pod jinou identitou. Už se tady o podobných praktikách mluvilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se