Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Já se dovoluji také ohradit. Myslím, že komunikace s Jakobem probíhá ve vší slušnosti. Taktéž se domnívám, že Jakob neměl/nemá tušení, že by se mohlo jednat o fejk.

Přihládám foto S/N dostupných veřejně na webu (za pár dní je smažu) Omega používá v S/N jinou trojku ...

Omega_font_s-n.jpg

EDIT: ještě link na výše uvedené S/N od Jakoba, aby byly pohromadě

post-2273-1234216267.jpg

Upraveno uživatelem vlabar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to asi OT, ale každý tvrdí, že repliky a odkazy na jejich prodejce sem nepatří, a nahoře se na nás směje (asi placená ?) reklama "replica-watches-world.com". Víc Fagáčů pohromadě jsem nikdy neviděl. Teď v tom mám ale bordel.

Už se to řeší v samostatném vlákně.

Odkaz ke komentáři

Je to asi OT, ale každý tvrdí, že repliky a odkazy na jejich prodejce sem nepatří, a nahoře se na nás směje (asi placená ?) reklama "replica-watches-world.com". Víc Fagáčů pohromadě jsem nikdy neviděl. Teď v tom mám ale bordel.

Nevim jak ostatni ale ja tady zadnou reklamu na nejake repliky nikde nevidim ......

Odkaz ke komentáři

Aukci na hodinky Omega Speedmaster na Aukru dočasně ruším, do té doby, než budu mít v ruce papír od Dušáka, nebo podobného prodejce, jestli jsou originál, nebo ne.

Tak dej potom hned vědět jak to dopadlo, sleduji toto vlákno a sám nevím jestli origo nebo fake.

Odkaz ke komentáři

Aukci na hodinky Omega Speedmaster na Aukru dočasně ruším, do té doby, než budu mít v ruce papír od Dušáka, nebo podobného prodejce, jestli jsou originál, nebo ne.

Jsi frajer, taky bych byl rád, kdybychom se pletli. Na druhou stranu, pak bych byl za vola... :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

nejsem si až tak jist, že neví co má, podívej se do popisu, co mu řekl jeden kolega - model hodinek, počet kamenů, kalibr a podle mne pokud mu je někdo schopen říci toto, tak si myslím, že je schopen i říci, za kolik se to přibližně toto prodává, nebo už ví co má ne webu hledat.

Upraveno uživatelem Badys
Odkaz ke komentáři

nejsem si až tak jist, že neví co má, podívej se do popisu, co mu řekl jeden kolega - model hodinek, počet kamenů, kalibr a podle mne pokud mu je někdo schopen říci toto, tak si myslím, že je schopen i říci, za kolik se to přibližně toto prodává, nebo už ví co má ne webu hledat.

Jo, to máš pravdu.

Já osobně s Aukrem ani s Ebay nemám zkušenosti. Jen se mi zdálo, že to asi chce rozjet z minima, vytvořit "soutěž" a, kdyby se to nevyvíjelo správně, by to přebil "kamarád" nebo prodejce sám pod jinou identitou. Už se tady o podobných praktikách mluvilo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...