Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
Odesláno

Pekne foto Marcus, uplne citim tu svezest;).

Odesláno

Pekne foto Marcus, uplne citim tu svezest;).

Děkuju. 

Je to strong uragán, tic-tac je vedle toho cucání pro kojence. 

To zelené zulu jsem pořídil jen tak na zkoušku, ale líbí se mi ta kombinace.

Začínám dokonce uvažovat, že bych pořídil ještě nějakou hadru ala maskáče.

(a to vůbec nejsem návštěvník army a military shopů) 

Odesláno

Děkuju.

Je to strong uragán, tic-tac je vedle toho cucání pro kojence.

To zelené zulu jsem pořídil jen tak na zkoušku, ale líbí se mi ta kombinace.

Začínám dokonce uvažovat, že bych pořídil ještě nějakou hadru ala maskáče.

(a to vůbec nejsem návštěvník army a military shopů)

Ja bych je nechal na te zelene, sedi to supr. Ale rad se juknu i na jinou variantu. Ta zelena mi ale prijde skoro universalni:).

A pozor na moc mentolu, vis co to dela ve vetsim mnozstvi?:).

Odesláno

Ten maskáč by byla nějaká levná varianta za kilo z ebay. Víc mě láká pouštní kamufláž, než nějaká zelená džungle.

Se přiznám, že nevím, co mentol dělá ve větším množství. Ale když se podíváš na tu krabičku, jak je dotřískaná, odhaduju, že ji mám tak rok.

Je už prázdná. Minulý týden jsem koupil novou a vozím ji v autě. Takže předávkování mentolem u mě asi nehrozí.   :toot:

Odesláno

Ten maskáč by byla nějaká levná varianta za kilo z ebay. Víc mě láká pouštní kamufláž, než nějaká zelená džungle.

Se přiznám, že nevím, co mentol dělá ve větším množství. Ale když se podíváš na tu krabičku, jak je dotřískaná, odhaduju, že ji mám tak rok.

Je už prázdná. Minulý týden jsem koupil novou a vozím ji v autě. Takže předávkování mentolem u mě asi nehrozí. :toot:

Ja teda maskacum nehovim, asi mi to zhnusili ti amatersti vojaci:), kdyz uz, tak na ryby treba veitnam.

Mentol je laxativni:), jinak pro chlapi ve vetsim mnozstvi je spatny na TO:).

Odesláno

Je už prázdná. Minulý týden jsem koupil novou a vozím ji v autě. Takže předávkování mentolem u mě asi nehrozí.   :toot:

Tak si troufam tvrdit, ze poustni kamuflaz by vypadala hodne dobre. Ten zelenej maskac mi k tomu moc nesedi, poustni jo. A nebo co takhle nechat udelat maskacovej ve vzoru starejch jehlickovejch maskacu? :lol2:

Jinak ten ciste zelenej vypada dobre, dodava jim zase trosku jiny smrnc.

Odesláno

Ahoj všem,

necham si asi poslat tyto Seiko 5 Sports Automatic SNZG15K1 z www.creationwatches.com.

Vypadají good.

Nemáte někdo nějaká negativa?

Odesláno (upraveno)

Recenze obchodu jsou zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25010-wwwcreationwatchescom/

A o těchto hodinkách tu toho najdeš spoustu.

Za mě negativa u hodinek (SNZG07K1) žádná (snad jen: loupe se lak z koženého proužku s dírkami, který je našit na nylonovém řemenu, ale to bych nazval spíše jako běžné opotřebení řemenu). Jsou to jedny z mých nejoblíbenějších, nosím je do terénu jako zeměměřič / geodet / geometr. Moknou, potěj se, práší se na ně, praží na ně slunce. Od doby, co se zaběhly, běží při denním nošení pořád stejně cca 6 vteřin do mínusu denně.

Edit:

Mívají je za slušnou cenu i tady (i když teď zrovna nemají):

http://www.azwatch.cz/hodinky/se150-seiko-5-sports-mod-snzg15k1

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Ahoj všem,

necham si asi poslat tyto Seiko 5 Sports Automatic SNZG15K1 z www.creationwatches.com.

Vypadají good.

Nemáte někdo nějaká negativa?

Mám přesně tyto už dva roky a na žádná negativa jsem zatím nenarazil.

Výborná přesnost, skvělá odolnost v outdoorových podmínkách, hardlex bez známek poškození, perfektní čitelnost, a to i v noci díky parádní lumi, a hlavně možnost nošení prakticky na všem možném, takže se nikdy neomrzí.   

Pokud se ti líbí tento vojenský styl s day-date a co nejvíc čísel na číselníku, je to výborná volba  :smile_anim:  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...