5etter Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 A tohle jsou zase moje pětky nafurt Tak tahle fotka mě jen utvrdila v tom, že jsem udělal dobře, když jsem si je v pátek objednal!
siwi Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Tohle jsou supr hodinky.Jak bylo psáno výše,skvělý tvar pouzdra,čitelnost ve dne i v noci bezkonkurenční,daydate,nikde nic zbytečného.Jediné co mne mrzí je že jsem chtěl vyměnit prosklené dýnko za celoocel abych snížil výšku a z Altra odepsali že na toto pouzdro se nevyrábí. Přesně tak. Jsou to hodinky se vším všudy a ničím navíc Jen s tím skleněným dýnkem to mám opačně. Jsem rád, že ho mám, protože u všech ostatních kousků mám dýnka plná. Tak tahle fotka mě jen utvrdila v tom, že jsem udělal dobře, když jsem si je v pátek objednal! Tak ty ses pro ně nakonec rozhodl? Určitě budeš spokojený.
vikinho Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 A tohle jsou zase moje pětky nafurt Jsou moc pěkný, ale nevím proč, mě ta skrytá korunka neláká! Já vybral v modré ty SNKL07 a také mě moc baví! škoda, že je neumím tak pěkně vyfotit. tak aspoň jedna z netu:
Delapancha Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Pekne hodinky tyhle 5ky, za malo penez dost muziky. Co se pruhledu na strojek tyce, moc bych ho nemusel. Prijde mi to spis jako modni prvek. U toho strojku se neni moc na co koukat. Kdyby v nich bylo neco takoveho, to by byla jina:
Delapancha Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 (upraveno) Ale jako celek hodinky pekne a dobre zpracovane, pekny plasticky cifr, indexy, rucky. Za ty penize bez vyhrad, a moje pritelkyne je s nimi nadmiru spokojena. I kdyz nenosila dlouha leta zadne hodinky, ted si na ne tak zvykla, ze bez nich neda ani ranu Upraveno 2. března 2017 uživatelem Delapancha
Kubsik Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 rozdíl v ceně, žádnej jinej nevidim ani necitim! tak snad jedině(když pominu ostatní zmíněné rozdíly od kolegů), že ty seika vydrží o pár hodin déle....celkově mě u 2824 nebaví automatický nátah a rezerva. Seiko stroje se natahujou tak nějak lépe a drží líp (moje zkušenost - nemusí to být pravidlem)
mamator Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Zdravím, prešiel som tuto temu a došlo mi, že nutne potrebujem jedny päťky. Padol mi do oka model SNZF15K2. Chcem sa opýtať, či ich niekto z vás nevlastni a nema dake skusenosti, popripade dake foto na koženom strape, dakujem,
lub Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 doporučuju ti koupit je na ocelovém náramku-tzn K1. dost jim to sluší na textilním nato strapu (šedý, modrý), kůže se dle mě k pepsi variantě moc nehodí. jinak jsou to parádní pětky - jedny z nej co jsem měl.
brumko Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Zdravím, prešiel som tuto temu a došlo mi, že nutne potrebujem jedny päťky. Padol mi do oka model SNZF15K2. Chcem sa opýtať, či ich niekto z vás nevlastni a nema dake skusenosti, popripade dake foto na koženom strape, dakujem,Možno by som skúsil SNZF 17. Sú s čiernou lunetou a k nim ide koža /rôznych farieb/ parádne. Mal som ich dva krát a sú super. Ako písal lub, k pepsi lunete koža moc nie.
mamator Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Možno by som skúsil SNZF 17. Sú s čiernou lunetou a k nim ide koža /rôznych farieb/ parádne. Mal som ich dva krát a sú super. Ako písal lub, k pepsi lunete koža moc nie.Tak som trochu brouzdal po netu a asi si ma presvedcil
Morkon Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Moje první automaty. Samozrejme diky tomuto foru.Dej prosim Boze, at me to nechytne ... .-)
Mornix Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Tak som trochu brouzdal po netu a asi si ma presvedcil Ale pozor, SNZF17 má celkem dlouhé nožičky, takže mezi řemenem a hodinkama vzniká velká díra a nevypadá to dobře. Takže buďto NATO, viz první dva obrázky, nebo řemen, který je tlustý a tu mezeru nějak zaplní.
Mornix Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Rozteč nožiček je skutečně 22 mm. A kvůli výšce hodinek bych doporučil nějaké tlustší nato, tedy kůži nebo canvas.
Frostie Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Rozteč nožiček je skutečně 22 mm. A kvůli výšce hodinek bych doporučil nějaké tlustší nato, tedy kůži nebo canvas.případně zulu, to už je tlustší tak nějak ze své konstrukce
brumko Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Rozteč nožiček je skutečně 22 mm. A kvůli výšce hodinek bych doporučil nějaké tlustší nato, tedy kůži nebo canvas.Ako som už niekde písal, zatiaľ najlepšie NATO mám z chronoshopu, rada PREMIUM s plochým matným hardware. Je to naozaj pecka.
Mornix Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 A nebo si nechat ušít normální řemen na míru, který by tu mezeru nějak zamaskoval.
Frostie Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 A nebo si nechat ušít normální řemen na míru, který by tu mezeru nějak zamaskoval.nebo tak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se