Bushman Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Pánové, víte někdo, jestli existuje ještě jiné označení pro pětky SRP605J1 - třeba K místo toho J, jako verze vyrobená mimo Japonsko? Sháním je, dal jsem si poptávku, ale možná, že tímhle číslem modelu se zbytečně omezuji jen na Japan verzi... Kdybyste o nich někdo věděl, nebo se jich chtěl zbavit, dejte prosím vědět... Díky...
JanNovakJan Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 K verze existuje, ale když je k mání fungl nová J verze (http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-24-jewels-japan-made-srp605-srp605j1-srp605j-mens-watch-8607.html), tak není snad důvod shánět o level níž, ne?
ggrand Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 K verze existuje, ale když je k mání fungl nová J verze (http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-24-jewels-japan-made-srp605-srp605j1-srp605j-mens-watch-8607.html), tak není snad důvod shánět o level níž, ne?Jak bys definoval, takový "o level níž"?
Bushman Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Já myslím, že J nebo K verze je úplně jedno, o nějakém levelu níž nemůže být ani řeč. S nákupy z CW a následným proclíváním nemám zkušenosti, takže se snažím je získat tady. I když ta možnost pořídit je fungl nové je pochopitelně lákavá.
JanNovakJan Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Jeté (tedy použité, což jsem pochopil z příspěvku nahoře) jsou dle mě vůči novým o level níž. A J verze je bez debat víc likvidní, než K verze. Takže tak Nákupu z CW se netřeba bát, úhrada kartou nebo PayPal a tady vše vyřídí DHL a doveze až pod nos.
Frostie Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Já myslím, že J nebo K verze je úplně jedno, o nějakém levelu níž nemůže být ani řeč. S nákupy z CW a následným proclíváním nemám zkušenosti, takže se snažím je získat tady. I když ta možnost pořídit je fungl nové je pochopitelně lákavá.Nebuď posera, budeš se tady nějak hemovat a čekat na zázraky, či co?
Bushman Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Neserte mě, nebo si je budu muset fakt koupit... :-))))) Zatím se držím na uzdě a sám sobě se vymlouvám na to, že nejsou k mání a ze zahraničí je to složitý... :-))))
Dokusan Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 (upraveno) Neserte mě, nebo si je budu muset fakt koupit... :-))))) Zatím se držím na uzdě a sám sobě se vymlouvám na to, že nejsou k mání a ze zahraničí je to složitý... :-))))Já rád nakupuji že zahraničí. Je to zajímavější než jít do krámu a jednoduše je koupit ) Upraveno 20. února 2017 uživatelem Dokusan
JanNovakJan Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Hlavně bych moc neváhal, protože tyto eshopy mají vždycky pár kusů (někdy dokonce jenom jeden) a pak je čekačka klidně i dalšího půl roku.
Otto Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Sám jsem překvapen tím, jak pohodové hodink to jsou. Jak se tu říká, spousta radosti za pár korun. Přidávám požadované fotky na ruce: Mám je taky, ale ten tah je hrozný chrastidlo .... :-)
Panchart Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Jak to vypadá? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Mám je taky, ale ten tah je hrozný chrastidlo .... :-)To je přesně důvod, proč jsem je koupil Chtěl jsem něco, co se bude nosit jako starý digitálky. A je to dokonalý!
lub Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Neserte mě, nebo si je budu muset fakt koupit... :-))))) Zatím se držím na uzdě a sám sobě se vymlouvám na to, že nejsou k mání a ze zahraničí je to složitý... :-))))Neprodal jsem ti nahodou uz jednou tydlety? Mozna to bylo nekomu jinymu, uz se tak nepamatuju.
siwi Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 siwi mam 1 dotaz, to jsou Tva 1 Seiko?Přesně tak, úplně první. Proč?
Otto Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 (upraveno) To Siwi: .......... zdaleka nemám tak chlupatý zápěstí jako ty, ale když jsem na hodinkám měl ten kovovej tah, tak tahal chlupy jako kráva Upraveno 20. února 2017 uživatelem Otto
siwi Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 To je zajímavý. Na tahání chlupů ocelovými nármaky si obecně stěžuje docela dost lidí. Ale já jsem se s takovým problémem u žádných hodinek nikdy nesetkal. Asi mám nějakou měkkou srst nebo co
tano Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 siwi: to ja jen tak, abych si ujasnil Tvuj vyvoj. Mas je paradni pane
Liqid Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Tah je na levnějších pětkách fakt tragickej, dvoje jsem musel prodat, protože pravidelnou depilace nemusím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se