Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, víte někdo, jestli existuje ještě jiné označení pro pětky SRP605J1 - třeba K místo toho J, jako verze vyrobená mimo Japonsko? Sháním je, dal jsem si poptávku, ale možná, že tímhle číslem modelu se zbytečně omezuji jen na Japan verzi... Kdybyste o nich někdo věděl, nebo se jich chtěl zbavit, dejte prosím vědět... Díky...

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já myslím, že J nebo K verze je úplně jedno, o nějakém levelu níž nemůže být ani řeč. S nákupy z CW a následným proclíváním nemám zkušenosti, takže se snažím je získat tady. I když ta možnost pořídit je fungl nové je pochopitelně lákavá.

Odesláno

Jeté (tedy použité, což jsem pochopil z příspěvku nahoře) jsou dle mě vůči novým o level níž. A J verze je bez debat víc likvidní, než K verze. Takže tak :)

Nákupu z CW se netřeba bát, úhrada kartou nebo PayPal a tady vše vyřídí DHL a doveze až pod nos.

Odesláno

Já myslím, že J nebo K verze je úplně jedno, o nějakém levelu níž nemůže být ani řeč. S nákupy z CW a následným proclíváním nemám zkušenosti, takže se snažím je získat tady. I když ta možnost pořídit je fungl nové je pochopitelně lákavá.

Nebuď posera, budeš se tady nějak hemovat a čekat na zázraky, či co?

Odesláno

Neserte mě, nebo si je budu muset fakt koupit... :-)))))  Zatím se držím na uzdě a sám sobě se vymlouvám na to, že nejsou k mání a ze zahraničí je to složitý... :-))))

Odesláno (upraveno)

Neserte mě, nebo si je budu muset fakt koupit... :-))))) Zatím se držím na uzdě a sám sobě se vymlouvám na to, že nejsou k mání a ze zahraničí je to složitý... :-))))

Já rád nakupuji že zahraničí. Je to zajímavější než jít do krámu a jednoduše je koupit :)) Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Sám jsem překvapen tím, jak pohodové hodink to jsou. Jak se tu říká, spousta radosti za pár korun. Přidávám požadované fotky na ruce: 

Mám je taky, ale ten tah je hrozný chrastidlo .... :-)

Odesláno

Mám je taky, ale ten tah je hrozný chrastidlo .... :-)

To je přesně důvod, proč jsem je koupil :D Chtěl jsem něco, co se bude nosit jako starý digitálky. A je to dokonalý!
Odesláno

siwi mam 1 dotaz, to jsou Tva 1 Seiko?

Odesláno

Neserte mě, nebo si je budu muset fakt koupit... :-))))) Zatím se držím na uzdě a sám sobě se vymlouvám na to, že nejsou k mání a ze zahraničí je to složitý... :-))))

Neprodal jsem ti nahodou uz jednou tydlety? Mozna to bylo nekomu jinymu, uz se tak nepamatuju.

Odesláno (upraveno)

To Siwi: .......... zdaleka nemám tak chlupatý zápěstí jako ty, ale když jsem na hodinkám měl ten kovovej tah, tak tahal chlupy jako kráva

Upraveno uživatelem Otto
Odesláno

To je zajímavý. Na tahání chlupů ocelovými nármaky si obecně stěžuje docela dost lidí. Ale já jsem se s takovým problémem u žádných hodinek nikdy nesetkal. Asi mám nějakou měkkou srst nebo co :D

Odesláno

siwi: to ja jen tak, abych si ujasnil Tvuj vyvoj. Mas je paradni pane ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...