lucid Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května před 4 hodinami, Kamil.K napsal: Kvalitní bude 4R3x přinejmenším stejně jako jeho zastaralá verze bez hackingu a možnosti ručního nátahu. Ale je fajn, že 7S26 apod. své příznivce má , koneckonců pětky s ním jsou za hubičku. Pětky s ním bývaly za hubičku, proto mělo dříve logiku je i kupovat, dnes už ale podle mne bohužel ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května (upraveno) Je pravda že jsou dražší, ale mají lepší strojek a jsou líp udělané (zejména tahy - už nejsou z plechových článků),... jiná věc však je, že Seiko pořád opakuje pár stejných vzorů a dělá nesmyslně drahé "limitky" o nesmyslném počtu tisíc kusů,... dřívější rozmanitost je pryč. Edit: Tys však myslel, že jsou drahé ty zbytky pětek s 7Sxx - nějak to nesleduji, ale myslím, že tak od 3,5 k se dají koupit, kdežto ty nové s "hadem" ( který tak některé kolegy irituje) pod 6 - 7 k nejsou... aspoň v českých obchodech, kde nakupuji já. Upraveno 8. května uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Právě že zbytky 7s26 už jsou dneska 4k +, dva roky zpět jsem jedny koupil za 2200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Mně se to třeba u mých pětek (SNZG) líbí - strojek bez hackingu a natahování (chtěl jsem napsat bez zbytečností, jenže mi došlo, že maj zbytečně den a datum ). A možná jsem měl štěstí na kus, dělají konstantně od začátku kolem -6s / den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května (upraveno) Podle mě nejsou drahé u šedivek. Pak tu máme ještě levnější Orient a Lorus. Já jsem se svým strojkem spokojený, jde vyrovnaně -2 s za den. Upraveno 9. května uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Sunburst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května LE55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Modrá je dobrá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května (upraveno) Líbí se mi. Sice Japanese entry level, ale na lítačku dobré. První japonské mechanické hodinky u mne. Zatím jsem spokojený. Upraveno 11. května uživatelem alois Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května alois: Jsou VELMI dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vally Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Nedávno jsem vysvětloval jednomu známému, že jsem za servis dal víc, než byla pořizovací hodnota těchto hodinek. No, uznávám, že moc racionální to není, ale je to jako s kofolou - když je miluješ, není co řešit.. :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Před hodinou, Vally napsal: Nedávno jsem vysvětloval jednomu známému, že jsem za servis dal víc, než byla pořizovací hodnota těchto hodinek. No, uznávám, že moc racionální to není, ale je to jako s kofolou - když je miluješ, není co řešit.. :-). Zrovna na těch, mi nefunguje rychlopřeklápění data, ale zatím, s tím jsem v zenu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Takže si SNZH15 vyměnil za SRPG31K1, vcelku rozumná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Dobré ráno ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Ahoj vespolek. Víte o někom, kdo umí dat safirove sklo na Seiko 5? Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Ruda. Onyx Jihlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Seiko SRPG61K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Seiko SRPG61K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Nemám vcelku nic proti novejm pětkám, ale radši nosim ty starý ..... asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Slezská Harta (pořád je mám, Kamile :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se