Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, Kamil.K napsal:

Kvalitní bude 4R3x přinejmenším stejně jako jeho zastaralá verze bez hackingu a možnosti ručního nátahu.

Ale je fajn, že 7S26 apod. své příznivce má , koneckonců pětky s ním jsou za hubičku.😉

Pětky s ním bývaly za hubičku, proto mělo dříve logiku je i kupovat, dnes už ale podle mne bohužel ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Je pravda že jsou dražší, ale mají lepší 😉 strojek a jsou líp udělané (zejména tahy - už nejsou z plechových článků),... jiná věc však je, že Seiko pořád opakuje pár stejných vzorů a dělá nesmyslně drahé "limitky" o nesmyslném počtu tisíc kusů,... dřívější rozmanitost je pryč.

Edit: Tys však myslel, že jsou drahé ty zbytky pětek s 7Sxx  - nějak to nesleduji, ale myslím, že tak od 3,5 k se dají koupit, kdežto ty nové s "hadem" ( který tak některé kolegy irituje😉) pod 6 - 7 k nejsou... aspoň v českých obchodech, kde nakupuji já.

Upraveno uživatelem Kamil.K
Odkaz ke komentáři

Mně se to třeba u mých pětek (SNZG) líbí - strojek bez hackingu a natahování (chtěl jsem napsat bez zbytečností, jenže mi došlo, že maj zbytečně den a datum :D). A možná jsem měl štěstí na kus, dělají konstantně od začátku kolem -6s / den.

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem vysvětloval jednomu známému, že jsem za servis dal víc, než byla pořizovací hodnota těchto hodinek. No, uznávám, že moc racionální to není, ale je to jako s kofolou - když je miluješ, není co řešit.. :-). 

20240514_202251.jpg

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Vally napsal:

Nedávno jsem vysvětloval jednomu známému, že jsem za servis dal víc, než byla pořizovací hodnota těchto hodinek. No, uznávám, že moc racionální to není, ale je to jako s kofolou - když je miluješ, není co řešit.. :-). 

20240514_202251.jpg

Zrovna na těch, mi nefunguje rychlopřeklápění data, ale zatím, s tím jsem v zenu 😆.

IMG_20240513_222725.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...