5etter Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 V pavučince :-) A ta pavučinka je v pařezu ořechu, pod kterým občas získávají patinu mosazné lunety ruských konkurentů řady Seiko 5 Sports. Ale vypadalo to spíš jak plíce kuřáka z obrázku na krabičce,co?
travex Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Vypadalo to jako něco neživého, co bylo ještě nedávno živé
vikinho Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Na mou poptávku nikdo nereagoval a vzhledem k tomu, že se mi začalo zdát, že nějak mizí z eshopů, tak jsem je teda rychle objednal Modrá pěkná, velikost super, broušené pouzdro super, ještě ta leštěná luneta by mohla být také broušená, ale asi se na nich vyřádím časem
ophidian Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) jsou moc pěkný, o těch jsem také uvažoval, ale chtěl jsem hlavně snkl43, a ty už nejsou k dostání nikde Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem ophidian
vikinho Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 jsou moc pěkný, o těch jsem také uvažoval, ale chtěl jsem hlavně snkl43, a ty už nejsou k dostání nikde na ebay jsou... edwinwatch je má.. ze singapuru.. s trochou štěstí bez cla už jsem u něho nakupoval a vše super!http://www.ebay.co.uk/itm/SEIKO-5-MEN-AUTOMATIC-WATCH-SNKL43-/222383980822?hash=item33c71e4116:g:HOcAAOSwopRYdPJJ
Jiří_99 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 (upraveno) Po nějaké době jsem vzal pětky na ruku a rovnou na výlet do Ovy. No, začíná mě znovu popadat nadšení z nich. Asi je budu muset chvilku zase ponosit. Upraveno 3. února 2017 uživatelem Jiří_99
Panchart Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 rozdíl v ceně, žádnej jinej nevidim ani necitim!
JanNovakJan Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Manuální nátah, zastavení vteřinovky.
Arthur N. Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 rozdíl v ceně, žádnej jinej nevidim ani necitim! ikdyž mám Seiko rád, tak jsem asi slepej
aaaa Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Steinhart - větší vodotěsnost, keramická vložka lunety, safír s antireflexem (snad jsem příspěvek pochopil správně).
Frostie Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Manuální nátah, zastavení vteřinovky.Jaký manuální nátah, když jsou oboje automaty? Hacking ok.
Frostie Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Neřeš to, fakt ne ??? Vidím jistý rozdíl v systému automatu a manuálním nátahu, jestli tedy nemyslíš možných pár otočení korunkou k rozběhnutí stroje... A na arogantní kecy se prosím vyser, díky
Jiří_99 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) rozdíl v ceně, žádnej jinej nevidim ani necitim! Naprosto rozdílné hodinky bych já řekl.. Upraveno 5. února 2017 uživatelem Jiří_99
JanNovakJan Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 ??? Vidím jistý rozdíl v systému automatu a manuálním nátahu, jestli tedy nemyslíš možných pár otočení korunkou k rozběhnutí stroje... A na arogantní kecy se prosím vyser, díkyCo vidíš ty nehraje roli, výše uvedené Steiny mají možnost i manuálního nátahu, zatímco Seika ne. Což je prostě fakt, takže jsem ho uvedl, přičemž tvoje nemístné poznámky jsou úplně mimo.
Frostie Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Co vidíš ty nehraje roli, výše uvedené Steiny mají možnost i manuálního nátahu, zatímco Seika ne. Což je prostě fakt, takže jsem ho uvedl, přičemž tvoje nemístné poznámky jsou úplně mimo.Možnost manuálního dotahu u automatů ovšem není totéž, co manuální nátah. Na rozdíl od tebe nemístné poznámky nemám, proto si právě byl žádán, abys zanechal arogantních keců, víš...
Dokusan Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Jaký manuální nátah, když jsou oboje automaty? Hacking ok.Tak všichni asi pochopili, co bylo myšleno tím "manuálním nátahem". Jinak je nějaký odborný český termín pro Hand-winding v automatech?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se