Daemonultimate Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 (upraveno) Ty modrý jsou peckový. Škoda že jsem je taky prodal jako všechno. Teď jsem si jen tak hrál co zvládne telefon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. července 2018 uživatelem Daemonultimate
Arthur N. Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 další pětky koupené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Dobře jsi koupil díky:), taky za to můžou i ty Tvé fotky!den v arabštině jsem ještě neměl
nooski Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Opět double, ale opět se to do tohodle vlákna hodí. Seiko 5 SNZG13 Hodinky military stylu, které lehce připomínají německé pilotky. Prim hraje naprosto dokonalá čitelnost. Ne už tak dokonalá je lumi, která u této konkrétní verze svítí jen na indexech a nikoli na číslech. Hodinkám to sluší i na alobalu Tooly k nářadí sedají Červený konec vteřinovky provedený tak, že by se hoši a dámy v Rolexu měli stydět Plastické logo a pětka ve štítu Duo s naprosto skvěle hrajícími sluchátky z Brooklynu A vteřinovka ještě jednou. Opravdu mě zaráží, že na hodinkách v této cenové relaci umí tento díl zpracovat o tolik lépe než u Rolexu... narážím na toto video a makro záběry, ze kterých je člověku smutno
Allo Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Paráda... kdyby mě tak neiritovaly ty nápisy "5" a "SPORTS", tak v nich jedu...
siwi Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Vypadají moc povedeně. A zvlášť ta první fotka se mi líbí.
nooski Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Pánové děkuji moc Dneska opět repost z mého vlákna Dneska pětky, pětky, pětečky: Ladně se povalující... ...odlesky na všechny strany házející Modrou Seiko umí Stejně jako silnou lumi Krasavice zlaté září taky Na mikině jim to sluší Parády a radosti nadělají mraky
Návštěvník eloga Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 paráda, pěkný hoďky a povedené fotky - toť Seiko , díky moc líbí a gratulace.***
Daemonultimate Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Datel Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Vážení, zdá se, že i těsně po padesátce se člověk může stát nadšeným nováčkem. V mládí jsem byl velký (a chudý) fanda do hodinek, pravda spíš snící než vlastnící.Ale jedny PRIMky se mi podařilo trvalým štelováním seřídit tak, že šly na vteřinu přesně. Tehdy dávali v rozhlase časové znamení celkem pravidelně, a s pípnutím celé hodinybyla vteřinovka na dvanáctce. Ale přišla móda hodinek quartz a já si svých mechanických nevážil, kde je jim ostaně konec, ani nevím. Pak jsem měl několikero quartzek, několikero digitálek, a když jsem začal nosit mobil trvale, přišlo mi zbytečné hodinky nosit vůbec... Až letos jsem si vzpomněl na mládí a zatoužil zpět po ciferníku a jemné mechanice. A volby padla na SEIKO, do oka mi vyloženě padly SNKL 43K1. Za cenu lehce přes dva tisíce nešlo odolat. Navíc byly docela podobné mým původním quartzkám Pierre Helvet, ciferník také pruská modř (ty Helvety jsou o kousek krásnější, odlesky mají trochu do fialovy) bez číslic, jen indexy, tak v podstatě odpadne i zdůvodňování "na co" a tak, doma si nikdo ničeho nevšimne, že má táta nové hodinky ;o). Tak jsem si nechal jedny poslat přes Zásilkovnu, třesoucíma se rukama otevřel balíček (předi jen, bude to opravdu origoš? - naštěstí byl) - a zjistil problém. Nemám zrovna normalizované zápěstí a chyběly mi tak dva cm. To byla motivace. Začal jsem hubnout (věru bylo a ještě je z čeho), ale do dopnutelného stavu to nedošlo. Tak co. Za nějaké dvě kilča mi tam hodinář dal mezikus, tak 15 mm, nevypadalo to nijak nápadně, ale klidu mi to nedodalo. Není to 100% SEIKO. Tak nic, není cesty zpátky, objednal jsem holt ještě jeden kousek a složil si tah patřičné délky. A v šuplíku čekají na svou příležitost náhradní hodinky, náhradní díly na tah a tak mi ani nevadí, že už mám na sklíčku dvě rýhy a tak, však až bude je nejhůř, mám kam šáhnout.Ty co aktuálně nosím, se zpozdí tak o 7 sekund denně, ale naprosto pravidelně. A zjistil jsem, že odborným třesením se to dorovná. Takže je super, že hodinky nemají hacking, na konci kratších měsíců přetočím datum, ale na soukolí s ručičkama nemusím sáhnout, dvakrát třikrát týdně si napřepu po patnácti vteřinách a hotovo.Lákalo by mně je otevřít a zpožďování ještě trochu upravit, ale po zkušenostech s lepením ochranné folie na display mobilu vím, že smítko přiletí rychle a nečekaně a krásně pravidelný chod se může nenávratně pokazit.A velice si užívám i světélkujících prvků. V noci jsou vidět z poměrně nevelkého strojku jen malinké svítící pidihodinky, malé ručičky a malý věnec světýlek dokola, s chybějící tečkou na pozici 3 - to pomáhá v orientaci, jak si to kurňa natočit ;o)No zkrátka, pro můj vkus naprostý optimál, i ten překládáný řemínek mi přijde super (SNKL jej má výrazně kvalitnější, ostatní entry modely ho mají trochu jen jako když si koupíte laserovou tiskárnu a máte tam startovaní náplň toneru).Tak to jsem vám chtěl říct, jinde by mi asi vůbec nerozuměli ;o)
Datel Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 tak dík ;o)a pánové, fotky na téhle stránce mi způsobují lehké mrazení v zádech - na ty makrro radost pohledět
Zmrzlinar Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Ve vedrech jsem musel přezout z kůže na textil a sedí pořád parádně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Deštivá sobota Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Odesláno 2. září 2018 Vcera dnes i zitra. Modraky a cekani na trajekt z ostrova Hvar. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Odesláno 2. září 2018 Ten Hvar je na chmg nejaky oblibeny koukam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se