Frostie Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Ahoj, zvazuji koupi SNXS73, ale vaham kvuli vodotesnostni 30M, hodinky temer nesundavam, ani do sprchy, ani do bazenu atp. Ma nekdo osobni zkusenost, jestli takove zachazeni preziji, nebo se utopi? Vzhledem k opakovaným pobytům s modelem SNXS77 v moři, bazénu a sprše, který proběhl bez jakýchkoliv závad, si myslím, že to dají levou zadní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Pětky do vody nesundávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Takze muzu byt bez obav? Kolik muze stat pripadne vysuseni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Takze muzu byt bez obav? Kolik muze stat pripadne vysuseni? Nevím, protože jsem to nepotřeboval řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 (upraveno) Taky tak, SNXS77 v pohodě i do bazénu Upraveno 11. října 2019 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Clovek muze mit ruzny lepsi a drazsi hodinky a stejne ho to furt z nejakyho duvodu k tem petkam tahne. Ty stribrny SNXS73 jsem mel chvili taky a trochu mi chybi a koukam po nich taky. Nebo zkusit sedy 79? Mam dilema... modry me nelakaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 ale ale, kolego...ale ale co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 ale ale co? Ano, tabulku znám, nicméně praxe je o trochu optimističtější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Ano, tabulku znám, nicméně praxe je o trochu optimističtějšíDoporuceni je z tabulky jasne, ze tobe do nich nenateklo neznamena, ze jemu take nenatece, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Doporuceni je z tabulky jasne, ze tobe do nich nenateklo neznamena, ze jemu take nenatece, ne?Ta tabulka je moc kritická a ty zkušenosti nemám jen já. Podle ní bych nesměl plavat ani s 5 bar a to, jak musíš uznat, už je totální nesmysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 casio ma svou a podle me rozumnejsi tabulku - 50m i na povrchove plavani. s malyma petkama 30m do vany a sprchy v pohode, ale nevidim duvod brat je do bazenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 (upraveno) Já bych neplaval ani s 50. Plavání je sport, zábava, proč tam tahat hodinky který to nespňujou. Si je sundám na břehu. A tahat tam 30, to je jen důkaz, že mi na nich nezáleží. Mne se to netýká, pod 100 stejně nejdu. Mám rád robustnější konstrukci, silnější sklíčka i utěsnění. Upraveno 12. října 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Doporucuju si rozdelat 30m a 100m petky. Neni tam rozdil v tesneni. Takze plavani naprosto bez problemu. Takova je i moje zkusenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 o tom jsem taky premyslel, jestli je rozdil v tesneni, ale nazivo jsem neporovnaval. neprekvapive tedy neni . u malych petek navic vyhoda zapustene male korunky, ktera se omylem nevytahne tak, jak se muze stat u vetsich petek sports, zvlast kdyz nemaji ochranu korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Dneska v Jizerkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Doporucuju si rozdelat 30m a 100m petky. Neni tam rozdil v tesneni. Takze plavani naprosto bez problemu. Takova je i moje zkusenost. Takže tlakovka 30 vs 100 je jen reklamní trik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Rozdil bude v tloustce skla nebo robustnosti celeho pouzdra, ale tesneni je stejne na korunce a dynku jak u 200m potapek od Seika. Troufl bych si rict, ze i prosklena dynka na 30 a 100m petkach budou stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 A to je důvod, proč bych tam ty třicítky nebral. Je to zbytečný. Kdyby na to byly stavěný, výrobce by to jistě uvedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Nejhorsi je smrt z vydeseni. Po vymene korunky a tesneni dynka plavu s Prim Sportama 2 s tenouckym plastovym puvodnim,vic jak 30 let starym sklickem. Zadny problem. Samozrejme u hodinek bez pece, tj. Kontrolou tesnosti jednou za cas, muze natect i kdyz maji wr1000m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 To vysvětli prodejci hodinek s WR 30 v záruce až je utopíš. Ani já ani nikdo jiný Ti nemá důvod nevěřit. Ale argument, alespoň pro mne, to není. Ale hodinky bude kupovat kolega, tak je to na něm, jak se rozhodne. Můj názor je ten, že do vody s hodinkama, který tam patřej. Samozřejmě v odpovídající kondici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se