ggrand Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Odesláno 25. října 2019 Sikmy minutovy krouzek okolo ciferniku. Vetsinou neni soucasti ciferniku,ale pouzdra a tak casto vznikaji uhlove rozdily vuci xifru\indexum.
lub Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Odesláno 25. října 2019 Tak jsem si řekl, že mě "lub" dostal a že za ty prachy prostě musím ty bottlecapy prubnout. Něco na nich je. Jsem odteď SEIKOKT, nebo se to projevuje až později? tak to tedy gratuluji k netuctovým pětkám!noa protože tyhle zrovna žádný armovák nemají, tak nemůže být křivě
Hardslimer Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Odesláno 28. října 2019 SNZH53K1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zachary Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Odesláno 28. října 2019 SNZH53K1 IMG_20191028_181029.jpg Ale jo, v tý modrý jim to prostě sekne. To se musí uznat.
Hardslimer Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Odesláno 28. října 2019 Jj. Beru je posledni dobou pravidelne na ruku. A proto jsem jim i dopral day wheel v cestine. Hned se na ne kouka vice intuitivne. Toz tak...
Octavian Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Kde v Ziline ich maju?Tu je vyber toho co maju na predajni od seika v Time in ZA Btw inak aj v auparku na rohu oproti chrono predajni maju par modelov seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sodekcz Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Bottlecapy na výletě u Dunaje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 (upraveno) dnes retrový pětky mobilem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. října 2019 uživatelem eloga
Návštěvník eloga Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 jojo, vypadá to tak, , ty máš novější s 21j, moje jsou 6309 se 17j. Ale potěší též, chodí dobře, beru to jen občas, když se mi to zlíbí.
povolnyj Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 V těch mých bije 7s26. Ale na moje zápěstí jsou dost malé a manželka nemá ráda zlato (u). Zaplaťpánbůh [emoji3].
Návštěvník eloga Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 nojo, to je dobrý, ale ten tah, já mám něco podobného nebo to je stejný na těhle, ale mám s tím problém, že se mi to kvůli zúžení tahu a váze hodinek zařezává do ruky. Musel jsem si podlepit ruku náplastí jako ženský na patě u nových bot, ale ani to mi nezachránilo, Vydržel jsem to dva dny a musely zase do šuplíku, jak to jde s tímhle modelem pětek? Jsou asi lehčí.U nás žena pánské nenosí, má svoje velikosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
povolnyj Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Ten tah skutečně není moc pohodlný, já je vlastně nenosim, leží v krabici a občas je jen vyvětram, takže ten tah neřeším. Jsou na mě moc malé, jak jsem už psal. Výměna tohoto typu tahu je asi taky nemožná, takže... [emoji6]. Vydržet Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem povolnyj
Hardslimer Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Neví náhodou někdo přesný rozměr vložky lunety pro SNZH ?Chtěl bych je osadit stupnicí 0 až 24, ale nejsem si jistý svým měřením.Předem díky za info.
Návštěvník eloga Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Ten tah skutečně není moc pohodlný, já je vlastně nenosim, leží v krabici a občas je jen vyvětram, takže ten tah neřeším. Jsou na mě moc malé, jak jsem už psal. Výměna tohoto typu tahu je asi taky nemožná, takže... [emoji6]. Vydržetto ano, vydržať, dík.
Návštěvník eloga Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 zapomněl jsem poznámku ve smyslu, že teď nosím titanovky a to je na ruce jiná pohoda...
Hardslimer Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2019 Modrasci su fajn. U me jsou zatim nejvice nositelne. Hodinka za par supu, takze se o ne nestrachuju, presnost +5 sec/day, blejskaj se jak psi kule za uplnku. No......co k tomu dodat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se