Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sikmy minutovy krouzek okolo ciferniku. Vetsinou neni soucasti ciferniku,ale pouzdra a tak casto vznikaji uhlove rozdily vuci xifru\indexum.

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem si řekl, že mě "lub" dostal a že za ty prachy prostě musím ty bottlecapy prubnout. Něco na nich je.  :rolleyes:  Jsem odteď SEIKOKT, nebo se to projevuje až později?  :guitar:

tak to tedy gratuluji k netuctovým pětkám!

noa protože tyhle zrovna žádný armovák nemají, tak nemůže být křivě :)

Odesláno

Kde v Ziline ich maju?

Tu je vyber toho co maju na predajni od seika v Time in ZA :)

Btw inak aj v auparku na rohu oproti chrono predajni maju par modelov seiko :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník eloga
Odesláno

jojo,  vypadá to tak, :cheers: , ty máš novější s 21j, moje jsou 6309 se 17j. Ale potěší též, chodí dobře, beru to jen občas, když se mi to zlíbí.  :notworthy: 

Návštěvník eloga
Odesláno

nojo, to je dobrý, ale ten tah, já mám něco podobného nebo to je stejný na těhle, ale mám s tím problém, že se mi to kvůli zúžení tahu a váze hodinek zařezává do ruky. Musel jsem si podlepit ruku náplastí jako ženský na patě u nových bot, ale ani to mi nezachránilo, Vydržel jsem to dva dny a musely zase do šuplíku, jak to jde s tímhle modelem pětek? Jsou asi lehčí.

U nás žena pánské nenosí, má svoje velikosti.  :notworthy:

Odesláno (upraveno)

Ten tah skutečně není moc pohodlný, já je vlastně nenosim, leží v krabici a občas je jen vyvětram, takže ten tah neřeším. Jsou na mě moc malé, jak jsem už psal.

Výměna tohoto typu tahu je asi taky nemožná, takže... [emoji6]. Vydržet

Upraveno uživatelem povolnyj
Návštěvník eloga
Odesláno

Ten tah skutečně není moc pohodlný, já je vlastně nenosim, leží v krabici a občas je jen vyvětram, takže ten tah neřeším. Jsou na mě moc malé, jak jsem už psal.

Výměna tohoto typu tahu je asi taky nemožná, takže... [emoji6]. Vydržet

to ano, vydržať, dík.

Návštěvník eloga
Odesláno

zapomněl jsem poznámku ve smyslu, že teď nosím titanovky a to je na ruce jiná pohoda...  :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...