tombas Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 4 minutami, Datel napsal: založ. nebudeš tam osamocen ;o) - je to fakt, nedávno měly jedny automaty takovou úchylku že šly skoro naproso přesně, co přes dan nahnaly v noci zpozdily - a najednou tu ten pocit byl. Nádherný, to mi kvarcky nedají, i když všechny tři aktuální dělají lehce do plusu (od 4 do 8 sec za měsíc) a to je moje. Jako když vyšlapeš kopec na kole s jazykem na vestě, a ono by to na elektrokole šlo daleko lehčeji - ale ten pocit vítězsví je úplně jiný. Ale dražší hodinky do interiéru vybaveného chodbami, zdmi a zárubněmi, to by nedělalo dobrotu. Aktuálně se tedy potěším tím, do mám doma, a pošilhávat ani nepotřebuju. Mám k dospozici všechno, co od hodinek požaduju, akorát to holt není soustředěno do jedněch hodinek, ale roztroušeno po pěti šesti kouscích. Ale já to mám spíš na hraní a pro radost, kdo to má k obleku a repre účelům, půjde vejš a je mu přáno Ještě s těmi Bottle capy počkám, jsou v záběhu, třeba se to usadí a v nejhorším je nechám poštelovat. Mám spíše problém s tím, že capy jsem koupil neplánovaně, impulzivně - a nelituji toho - ale díky tomu pořád nemám pořádné potápky na léto s WR alespoň 200m, které bych se nebál brát na kolo a na přehradu. Taky se mi hrozně líbí jedny pilotky - Iron Annie, ale nejsou levné a i když je uvnitř ETA/Sellita, tak to není ta "správná" pilotní značka. Jak říkám, chronodepka jak blázen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 No však tvoje zlatohnědky byly nejspíš důvodem k tomu, že jsem ty svoje zprovoznil a začal užívat naplno a jsem za to vděčný, je fajn zjistit, že jsem se v okouzlení tímto kouskem nemýlil (anebo: že jsem se nemýlil sám ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Hodně lidí, a možná většina, se mnou nebude souhlasit, ale Bottle capy jsou po dlouhé době a na dlouhou dobu nejzajímavější pětky, co Seiko vyrobilo. Bez ohledu na barevnou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 4 minutami, tombas napsal: Hodně lidí, a možná většina, se mnou nebude souhlasit, ale Bottle capy jsou po dlouhé době a na dlouhou dobu nejzajímavější pětky, co Seiko vyrobilo. Bez ohledu na barevnou variantu. Machigainaku ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 2 minutami, Datel napsal: Machigainaku ;o) co to je??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 rozhodně / samozřejmě tvrdí překladač Google ;o) snad nekecá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Původní Seiko 5 byly určeny jako dostupné hodinky "pro mladé a aktivní". Je třeba si uvědomit, co ale tato (a možná už nejen tato) cílovka chce dnes. Větší část těchto lidí má dnes na ruce buď Apple Watch nebo častěji nějaké low end "smart" mrdky a jsou unešení z toho, že jim to počítá kroky, měří tep a zobrazuje zprávy. Předevčírem se mi akorát chlubil brácha, že si koupil z Alíka chytré hodinky jen za pár stovek No a klasické hodinky notabene mechanické už jsou pro užší skupinu skalních a ti si je koupí, ať stojí 5k nebo 7k. A navíc díky masivnímu zaplevelení trhů lacinými plastovými smart hodinkami už Seiko nejspíš nemá úspory nákladů z rozsahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Vypadá to, že SNZG se u nás taky přestávaj prodávat. Říkal jsem si, že si pořídím možná ještě černý pískovaný... Tyhle hodinky nosim snad nejradši. A konečně se mi povedlo vyfotit neuměle alespoň trošičku tu lumi (jsem jenom příležitostnej fotograf z leknutí od doby, co jsou "foťáky" v mobilu Říkal jsem si jak to někteří dělají, že na fotce je vidět trochu to zelenání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 (upraveno) Krása. Pískované SNZG15 jsem nosil dva roky jako skoro každodenní - a hardlex teď vypadá trochu jako zorané pole ;o) Aktuálně uvažuju že dostanou safír s AR a váhám jestli by jim pasoval vypouklý nebo ne... (každý názo uvítám) SNZG13 jsem dosud šetřil "do zásoby" a proto mají jen pár vlásečnic, ale jelikož ciferník mají oboje identický, asi je pošlu dál. Abych získal zdroje na ten safír... Když jsem tehdy kupoval druhý kousek, měj jsem jít do toho pouštního modelu. Upraveno 29. března 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 (upraveno) Nekde jsem tu kdysi posilal snzg11 s vypouklym safirem a sedi jim fakt dobre! edit: neco jsem nasel, sakra ze ja vul prodaval ty SKX, docela mi ted chybej Upraveno 29. března 2021 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 No vidiš a já bych na ně zrovna vypouklej nedal. Ale možná je to jen síla zvyku. No, jinak já je mám skoro 8 let a nosim je poměrně hodně a to i dost často do terénu, původně jsem si je koupil snad hlavně kvůli tomu. Mám jeden šrám na hardlexu a jak už to tak bejvá, nevim, kde jsem k němu přišel. Ale jelikož je nosim i na kolo a na vesnici do hospody (to bejvá a doufám, že zas bude, někdy dost "těžký"), tak je to celkem úspěch. Ale štve mě teda hodně. A ani ne tak, že tam je, ale že nevim od kdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Ten safír vypadá super! Asi ho taky budu muset pořídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 Vypouklej safir na military hodinkach je desna opicarna ale nejvic zalezi na majiteli. Pokud se mu to libi, tak no problemo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Souhlas s Andym, taky mi přijde ten safír jak pěst na voko, ale proti gustu..., plus jedna aktuální při práci ve vejškách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 (upraveno) Přesně tudy se mé úvahy ubíraly. Vypouklé tam z principu nepatří. Ale zase by to mohlo nahradit omezením celoplošného odlesku antireflex když nechci vnější AR. Tam bych škrábance nerozchodil. Tak se budu ptát dál. Vnitřní AR má smysl? Na plochém safíru. Tzn nakolik je funkční pokud je jen na té vnitřní straně? Navíc to budou interiérové hodinky. Abych si nepřiplácel za neznatelný prospěch... Díky za názory Upraveno 30. března 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 SARXy mají ploché sklo a bezbarvý vnitřní antireflex, v některých úhlech to vypadá, že tam sklo vůbec není, čili to plní funkci na 100 %. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 před 5 hodinami, nooski napsal: SARXy mají ploché sklo a bezbarvý vnitřní antireflex, v některých úhlech to vypadá, že tam sklo vůbec není, čili to plní funkci na 100 %. Dík, tak to tedy vypadá na plochý safír s vnitřním AR výhoda: své drahé mohu napovídat (kdyby si všimla), že to není nové sklo, jen jsem to rozleštil zubní pastou ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Před hodinou, Datel napsal: Dík, tak to tedy vypadá na plochý safír s vnitřním AR výhoda: své drahé mohu napovídat (kdyby si všimla), že to není nové sklo, jen jsem to rozleštil zubní pastou ;o) Dobrá volba, i výmluva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 kde ho budeš kupovat? Na SNZG jsem zatím našel jen to vypouklé na DLWatches. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Před hodinou, Spongebob napsal: kde ho budeš kupovat? Na SNZG jsem zatím našel jen to vypouklé na DLWatches. Lepší by bylo hledat podle rozměru, než podle konkrétního typu hodinek, např. 35x1,5mm. Nebo se obrátit na hodináře, jistě mají své ověřené zdroje, ale cena bude určitě vyšší než např. z ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se